返回列表 發帖
話說有次去開中環,係 SOHO 個頭見到有個好靚既女仔,
咁我就望住佢啦,點知佢就對住我笑了,望真啲,原來係美霏,開心死我,
但之後佢就坐上咗架寶馬走咗佬了。

至於其他明星,淨講比較紅個堆啦

RubberBand,6 號真係勁 Nice 仲肯同我合照
美祖,會好靜咁揀角落坐,同埋真係好低調,但都會 Say Bye
Sammi,好 Nice 臨走會主動 Say Goodbye,同埋佢係食好多嘢
6 永,幾好人,但係會有啲噪,因為佢成日拖住成班朋友去食嘢
蘇永康,周圍問人洗唔洗同佢合照 haha
超蓮真人真係好靚女,做做下嘢就會自動望佢,因為真係好靚女
Ella,見過兩次,兩次都係極之令我有好感,
有次強強個 show 完咗係新光門口佢同班 fans 傾咗好耐
之後嚟我學校表演個時 佢 Rehearsal 緊 So In Love 我舉手個時佢又舉手呼應我
連詩雅,叫咗我上台比禮物我,所以要多謝佢,真人瘦到喊,高到喊。

至於有個真係要唱衰佢,
個個「你唔愛我啦」原唱者真係煩到爆裂 ,
自己係啲最旺場例如年宵、中秋個啲日子嚟,
啲位已經難安排,但佢又要揀位坐,之後又噪到成村人都要聽佢把聲
個日我地成班同事諗左勁多方法夾埋咁趕佢走

乜你都係成日行又一城嫁
等我留意下你先

驚驚豬x_x
講開又講

最驚嚇都係個次去睇GAGA見到 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-26 12:03

你講起梁文禮我先醒起有次係 7-11 見到佢同麻利兩個扮係大明星咁
個樣黑到 PK
上次喺海港城

我:阿占,我有日日聽口水多過浪花架
占:哦..多謝多謝

...
rubylovessss 發表於 2014-5-26 09:56

同樣既說話我同過小儀講
點知佢答我:你唔洗返學咩

方力申都超Nice
rubylovessss 發表於 2014-5-26 17:14

方力申係咪万刀甲未比人斬頭之前?

今日出活動支持新青年理髮廳 真係好 NICE 希望佢地 KEEP 住呢道火

我係佢地好早期睇過幾次,well,nice就一定唔係囉,而家多咗人識可能唔同左掛 ...
rz6504 發表於 2014-6-1 01:00

唔係多人識反而會串啲咩
但今日佢地真係有問必答喎 佢地言語上係會串啲 但係都係玩個隻串 我係言語上抽佢地水 佢地都係笑笑口咁回應我

例如話,問佢地拎貼紙,佢地隨手俾第二隊band岩岩送俾佢地嘅貼紙就算 走個陣同佢地咁岩同路,佢地見到果 ...
rz6504 發表於 2014-6-1 02:24

咁聽落又好似真係幾串咁
不過我都怕佢地紅咗會仲串 因為尋日我問佢地拎簽名個時話到你地紅咗就會好值錢
佢地身邊既人 (我唔知係朋友定係工作人員) 都話佢地已經紅咗個類
講真其實佢地係開始有話題 但係「紅」真係稱唔上 如果身邊既人一直灌輸真係好易充昏頭腦