返回列表 發帖

名經紀人張世明被控男男3P性侵 受害者:已保留精液化驗

Yes娛樂7月2日綜合報導  知名經紀人張世明驚傳涉嫌性侵?據今日出刊的《壹周刊》報導,前Channel【V】音樂頻道總監、同時也是藝人JPM、CIRCUS經寄人、人稱「Andy哥」的張世明被指控在今年5月底性侵一名男性。

報導中指出,張世明被爆在今年5月底與2名男子一同到台北市薇閣汽車旅館大玩3P男男性愛,其中一位名叫小澤的男子卻在事後控訴性侵,並表示:「我已保留事發當天所穿的內褲,上頭還有精液,已交給警方化驗。」小澤表示,與張世明認識多時,兩人平日用臉書聯絡,一個禮拜至少會約出去2到3次,兩人之間是砲友關係。

然而今年5月31日,他與張世明見面時,卻發現張世明另外帶了一名男子,並暗示要進行3P,小澤當場拒絕但張世明不斷安撫,最後小澤勉為其難答應並提出要求對方全程戴保險套。不過當他們在發生性關係時,小澤卻感覺到張世明與友人將保險套取下,讓他相當不滿,想擺脫兩人又因為自己太過瘦弱抵不過其力氣。小澤表示,最後自己被強制性交得逞。

對於小澤的指控,張世明否認性侵,全案目前正由台北市中分局偵辦中。張世明為知名經紀人,他曾成功打造出多個偶像團體包括棒棒堂、黑澀會妹妹等。現在則與好友陳建州(黑人)一同開設傳奇星娛樂公司,旗下藝人包括JPM、CIRCUS、大牙、Apple等人。

張世明 Andy

http://tw.twent.chinayes.com/Content/20140702/kiwjg4enhuujo_3.shtml

呢單野真係超級爆
咁靚仔既經理人都玩d男藝人
唔知係咪全部棒棒堂成員都同佢有過一手
仲有d人話因為咁所以黑澀會唔紅

Andy 哥......
已婚男約炮係佢私生活,
本身已經好對唔住老婆,
仲呃炮友玩3P、出爾反爾唔用套肛交,
個受害者真係好慘

我唔明點解黑人仲要撐佢,
咩心態?!

Andy 哥......
已婚男約炮係佢私生活,
本身已經好對唔住老婆,
仲呃炮友玩3P、出爾反爾唔用套肛交,
個受 ...
阿薯 發表於 2014-7-2 21:03

因為黑人可能同佢有一手

呢單都係今日同我去長沙游水個 fd 俾我睇我先知
真係太精彩啦~~ 果然小 S 講中,假結婚,真同志 XD
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

因為黑人可能同佢有一手
Lewis 發表於 2014-7-2 21:06

唔係掛,咁范范
黑人唔係基督教徒咩,佢本身對同志已經不支持,如果佢同Andy 哥就真係OMG

因為黑人可能同佢有一手
Lewis 發表於 2014-7-2 21:06

你講真GA~!? @@

佢得身高163cm???
睇樣都唔似啊

唔係掛,咁范范
黑人唔係基督教徒咩,佢本身對同志已經不支持,如果佢同Andy 哥就真係OMG ...
阿薯 發表於 2014-7-2 21:10

一早已經有好多人話佢地係形婚

張世明為知名經紀人,他曾成功打造出多個偶像團體包括棒棒堂

呢個組合名10成佢改啦~

張世明為知名經紀人,他曾成功打造出多個偶像團體包括棒棒堂

呢個組合名10成佢改啦~ ...
kenny1102 發表於 2014-7-2 21:33

d仔肯定全部都係佢"親身"挑選

不害怕死 唯獨不捨瘦弱的你
成為秒速一生 最大的缺陷美
Happy and Blessed.

第一幅好似李敏鎬.....
FIGHT for 陳柏宇

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nonkul

留名跟進
但係個ANDY都唔係好靚仔姐
漫天子彈 朦起雙眼 都會為你分擔

係, 就係呢集,
睇落佢D FD都知知地佢係假結婚
iamaboyyobamai 發表於 2014-7-2 23:26

我啱啱睇番呢集
佢地都一直認為佢係hehe 突然話結婚
潘瑋柏仲要係佢婚禮開玩笑講佢 話佢假結婚

咁講法 棒棒堂點選出嚟  原來係潛規則選出嚟
nonkul

Andy4年前首次上《康熙》替旗下藝人Circus站台,小S一開場馬上質問他:“說真的,你幫他們擦過幾次屁股?”,接著故意開玩笑說:“我是說實際的喔!”小S形容Andy長相比較妖氣,容易讓人誤會,Andy也說,“潘瑋柏在我的結婚影片上也說:‘我真的不敢相信Andy要結婚了,我一直以為他是...’”現場還有許多長輩,頓時氣氛凝結。

SA弟林 發表於 2014-7-2 23:19

咁佢都知

留名跟進
但係個ANDY都唔係好靚仔姐
tobby 發表於 2014-7-2 23:26

睇左幾張相以為正
睇多幾張先知 仲要163cm 老0 shxt

我啱啱睇番呢集
佢地都一直認為佢係hehe 突然話結婚
潘瑋柏仲要係佢婚禮開玩笑講佢 話佢假結婚  ...
SA弟林 發表於 2014-7-2 23:33

棒棒堂係根據棒棒選出黎

其實依個娛樂圈好多都係假結婚

Andy4年前首次上《康熙》替旗下藝人Circus站台,小S一開場馬上質問他:“說真的,你幫他們擦過幾次屁股?” ...
Nathan 發表於 2014-7-2 23:33

點鬼知原來真係假結婚
唔知佢老婆知唔知... 有無搞過呢...

咁佢都知
Lewis 發表於 2014-7-2 23:41

小S肯定收到風啦
nonkul

棒棒堂係根據棒棒選出黎
Lewis 發表於 2014-7-2 23:43

我講既係節目 唔係藝人

當年好多人要上棒棒堂呢個節目
nonkul

其實依個娛樂圈好多都係假結婚
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-2 23:43

你到時候會唔會假結婚
nonkul

你到時候會唔會假結婚
SA弟林 發表於 2014-7-2 23:54

離題呀!!點都會結婚既~
到時真定假就

離題呀!!點都會結婚既~
到時真定假就
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-2 23:57

打漏咗幾個字

你到時候會唔會學佢andy哥假結婚 真同志

明明話後嚟冇帶 點解會keep到精液
nonkul

無話假唔假ge,
對女人可以係愛
對男人就係性

打漏咗幾個字

你到時候會唔會學佢andy哥假結婚 真同志  

明明話後嚟冇帶 點解會keep到精液 {: ...
SA弟林 發表於 2014-7-3 00:01

體內有囉

所以話 出到黎玩記住安全D
要有一套!!

體內有囉
Lewis 發表於 2014-7-3 00:04

佢唔係話keep既係andy哥既精液咩 ?
nonkul

所以話 出到黎玩記住安全D
要有一套!!
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-3 00:09

據悉,Andy張世明和小澤來往約2年,兩人一直維持單純的肉體關係,每周至少會約炮2至3次,一個月共計約莫10多次,大部分都是在Andy的車上發生關係。直到5月末,兩人又相約見面,他一如往常約炮,但雙方碰面后現場竟還有另一名男子,他暗示想要進行男男3P。小澤當下立刻拒絕,但張世明表示男子是自己的友人,想嘗鮮,最后他勉強答應,但前提系必須「全程戴套」,雙方達成共識后便進入摩鐵辦事。沒有想到,3P進行到一半,他就發現Andy和其友人都「中途脫套」,雖曾試圖擺脫仍敵之不過兩人力氣,最后被強迫性交得逞。
     小澤向媒體提供了過去和張世明的對話紀錄及道歉錄影光碟,內容中Andy雖坦承一時貪圖新鮮並感到抱歉,卻強調雙方相約,都是你情我願否認性侵,此舉讓他很不能接受,直言「我真的痛不欲生」,目前已將案發當時的內外褲,包含男方用過濕紙巾都保留下來做為證據。

拍片噶
nonkul

睇左幾張相以為正
睇多幾張先知 仲要163cm 老0 shxt
Lewis 發表於 2014-7-2 23:42

真係好淫亂。。。但依張圖唔似老0   

SA弟林 發表於 2014-7-3 00:15

又話佢老0   小澤點KEEP 到野??? 唔明

我睇咗佢老婆d相....
成個Les咁款.....

其實王力宏係咪假結婚
【This is MC】澳門見

其實王力宏係咪假結婚
lemontea1069 發表於 2014-7-3 01:57

其實容祖兒係咪假拍拖

其實王力宏係咪假結婚
lemontea1069 發表於 2014-7-3 01:57

好難唔係

唔怪得佢咁大力谷棒棒 堂 而個隊黑澀會就解散啦

想知fan fan點算 如果黑人係gay
哥本哈根的另一個我 81+3

SA弟林 發表於 2014-7-3 00:15

咁可能完事左唔只一次

想知fan fan點算 如果黑人係gay
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 04:36

Fan fan係les

Fan fan係les
Lewis 發表於 2014-7-3 07:50

傳聞黑人係gay fanfan係les
    果陣黑人同王力宏同個鬼佬玩3p玩到王力宏d腸鬆脫咗啊嘛

Fan fan係les
Lewis 發表於 2014-7-3 07:50

突然諗起angela同fan fan反面是咪求愛未遂~~~

傳聞黑人係gay fanfan係les
    果陣黑人同王力宏同個鬼佬玩3p玩到王力宏d腸鬆脫咗啊嘛 ...
electric 發表於 2014-7-3 09:15

邊到有講腸鬆脫....

邊到有講腸鬆脫....
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 10:50

LEEHOM 好慘。。之後有冇入院???

一個po就引哂d人出黎

邊到有講腸鬆脫....
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 10:50

咁leehom即係 0 ?
我一直以為佢係 1

LEEHOM 好慘。。之後有冇入院???
kk8733 發表於 2014-7-3 11:01

據聞佢係自己包條毛巾走去醫院

據聞佢係自己包條毛巾走去醫院
electric 發表於 2014-7-3 11:49

呢件事大約幾時發生...