返回列表 發帖

名經紀人張世明被控男男3P性侵 受害者:已保留精液化驗

Yes娛樂7月2日綜合報導  知名經紀人張世明驚傳涉嫌性侵?據今日出刊的《壹周刊》報導,前Channel【V】音樂頻道總監、同時也是藝人JPM、CIRCUS經寄人、人稱「Andy哥」的張世明被指控在今年5月底性侵一名男性。

報導中指出,張世明被爆在今年5月底與2名男子一同到台北市薇閣汽車旅館大玩3P男男性愛,其中一位名叫小澤的男子卻在事後控訴性侵,並表示:「我已保留事發當天所穿的內褲,上頭還有精液,已交給警方化驗。」小澤表示,與張世明認識多時,兩人平日用臉書聯絡,一個禮拜至少會約出去2到3次,兩人之間是砲友關係。

然而今年5月31日,他與張世明見面時,卻發現張世明另外帶了一名男子,並暗示要進行3P,小澤當場拒絕但張世明不斷安撫,最後小澤勉為其難答應並提出要求對方全程戴保險套。不過當他們在發生性關係時,小澤卻感覺到張世明與友人將保險套取下,讓他相當不滿,想擺脫兩人又因為自己太過瘦弱抵不過其力氣。小澤表示,最後自己被強制性交得逞。

對於小澤的指控,張世明否認性侵,全案目前正由台北市中分局偵辦中。張世明為知名經紀人,他曾成功打造出多個偶像團體包括棒棒堂、黑澀會妹妹等。現在則與好友陳建州(黑人)一同開設傳奇星娛樂公司,旗下藝人包括JPM、CIRCUS、大牙、Apple等人。

張世明 Andy

http://tw.twent.chinayes.com/Content/20140702/kiwjg4enhuujo_3.shtml

呢單野真係超級爆
咁靚仔既經理人都玩d男藝人
唔知係咪全部棒棒堂成員都同佢有過一手
仲有d人話因為咁所以黑澀會唔紅

一手打造黑澀會美眉與棒棒堂男孩的知名製作人張世明  
日前遭1名鄭姓男子指控,日前與張男及蕭姓男網友到旅 ...
SA弟林 發表於 2014-9-26 17:36

竟然會咁  證據不足  冇得食花生啦

一手打造黑澀會美眉與棒棒堂男孩的知名製作人張世明  
日前遭1名鄭姓男子指控,日前與張男及蕭姓男網友到旅館,  
3人原約定性愛過程要戴保險套,未料2人中途脫套對他性侵,憤而提告。  
由於張、蕭否認性侵,且檢方將鄭男保留的內褲及衛生紙團送驗,  
均沒驗出2人DNA,檢方因而以證據不足為由,將張、蕭不起訴。
綽號Andy哥的張世明(38歲)曾一手打造黑澀會美眉及棒棒堂男孩,
目前與藝人「黑人」陳建州合組傳奇星娛樂公司。

鄭姓男子(27歲)提告指控,日前透過臉書認識張男,
5月31日晚間10時許,張男約他到北市林森北路薇閣汽車旅館,
到場才發現張男帶了另名蕭姓男網友,他原想離去,但改變心意,要求兩人要全程戴保險套才同意進房。

鄭男指控,性愛過程突發現張男與蕭男將保險套拿下,
他試圖反抗,卻反遭兩人性侵得逞,他氣得報案,並向《壹週刊》投訴。

檢方偵查時,張男雖坦承與蕭男、鄭男到旅館,
但他堅稱自己只是坐在一旁沙發上看電視,沒與鄭男發生性行為蕭男則坦承與鄭男嘿咻,但堅稱全程有戴套。
由於鄭男保留事後擦拭自己下體的內褲、衛生紙團,交由檢方送驗,另到醫院採樣,但均驗不出張、蕭的DNA,
檢方雖認為張男、鄭男及蕭男說詞兜不攏,但因證據不足,仍將張、蕭不起訴。(賴又嘉/台北報導)
nonkul

Yes娛樂7月2日綜合報導  知名經紀人張世明驚傳涉嫌性侵?據今日出刊的《壹周刊》報導,前Channel【V】音樂 ...
Lewis 發表於 2014-7-2 20:26

呢單野都幾屈機!!@@
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

第一幅好似李敏鎬.....
~蛋撻~ 發表於 2014-7-2 23:10

我都覺

回復  lemontea1069

其實隨機揾幾條內褲,好多人都留到精液、尿液、前列腺液、甚至汗液在條褲上面。 ...
windyiiyy 發表於 2014-7-7 10:41

近排咁熱。。好易有汗水。。。底褲一定好易檢測到

其實隨機揾幾條內褲,好多人都留到精液、尿液、前列腺液、甚至汗液在條褲上面。 ...

真係唔知噶 因為我冇呢方面知識
nonkul

又學到野
【This is MC】澳門見

回復 78# lemontea1069

其實隨機揾幾條內褲,好多人都留到精液、尿液、前列腺液、甚至汗液在條褲上面。呢啲都可以檢測DNA。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

回復  SA弟林

佢留精液,唔係留精子,精液裡面除了精子大把其他嘢,一樣可以驗DNA。 ...
windyiiyy 發表於 2014-7-5 11:52

咁樣樣要保留精液係好容易既事

佢唔係gay先冇人信吧

我比較想知 精液點解可以留咁耐

唔係話接觸外界幾個鐘頭就會消失既咩?

精子在體外的 ...
SA弟林 發表於 2014-7-4 01:23
Sasa 令我明白自己多些。。。

依單新聞好爆。。希望遲D 再爆多些。。

我諗呢個世界好多佢呢類人
表面同女結婚
暗裡搵仔搞
JM 2016

回復 70# SA弟林

佢留精液,唔係留精子,精液裡面除了精子大把其他嘢,一樣可以驗DNA。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

精子在體外的 ...

要嘅只係DNA。。
我一定俾人話係五毛,我預咗。

精子在體外的 ...

存活姐
唔會完全蒸發,有痕跡

精子在體外的 ...

用保鮮紙包住放係雪櫃~~~
哥本哈根的另一個我 81+3

SaSa對香港認識真係深
窩輪仔阿豪 發表於 2014-7-3 22:33

精子在體外的存活:精子的存活是有一定的環境要求的,一般在15~30分鐘左右.體外水環境最多可以存活24小時,體外幹燥環境3-5分鐘.體外有害水環境(比如沖廁所下水道裏)~依照情況定~一般不會超過1小時~精子在女性子宮頸內可存活3到6天,在陰道內的酸性環境只能存活6小時。
精液在生殖道內原本是以液體狀態存在的。當精液從陰莖口射出後,在精囊分泌的壹種蛋白質樣物質的作用下,會立即變成乳白色或微黃色半透明膠凍狀,這就是人們平時所看到的精液性狀。此時,精子被“凝固”在精液內,無法自由遊動,5—30分鐘之後,在前列腺分泌的一種水解酶的參與下,精液液化,由膠凍狀自動變為稀薄的水樣

點解佢可以保存andy哥精液咁耐
nonkul

其實容祖兒係咪假拍拖
kenny1102 發表於 2014-7-3 02:05

哼哼
=)

簽名被屏蔽

http://lmgtfy.com/?q=%E8%84%AB%E8%82%9B

腸呀乜呀物呀依個話題已完-_- thanks

腸鬆脫姐係點? _眼露左d 腸出黎?
alexleung 發表於 2014-7-3 21:49

成件事好嘔心

傳聞黑人係gay fanfan係les
    果陣黑人同王力宏同個鬼佬玩3p玩到王力宏d腸鬆脫咗啊嘛 ...
electric 發表於 2014-7-3 09:15

下,咩叫腸鬆脫?你指直腸?咪失禁lol

范范係les? 什麼跟什麼呀?

另外如果係觀戰又點收到佢既精液報警呢?

據聞佢係自己包條毛巾走去醫院
electric 發表於 2014-7-3 11:49

腸鬆脫姐係點? _眼露左d 腸出黎?
人大了珍惜今次不可有下次

估唔到佢玩得咁激.仲要假結婚.哎
宜家第三者話阿andy哥全程坐係沙發觀戰無參與㗎 ...
EDD 發表於 2014-7-3 19:06

就同情侶去咗長洲仲係處既D人一樣噶
nonkul

無啦啦觀乜戰:0)
Lewis 發表於 2014-7-3 19:34

有D咸片都有條友係到觀戰..

宜家第三者話阿andy哥全程坐係沙發觀戰無參與㗎 ...
EDD 發表於 2014-7-3 19:06

無啦啦觀乜戰:0)

宜家第三者話阿andy哥全程坐係沙發觀戰無參與㗎
Fiona sit

回復 57# lblemon

對, 講錯左唔該曬

D關係好亂丫!!!

如果范范係SHESHE 都幾爆 @@
但范范唔係耶能黎既咩~?
佢有首"黑白配" 歌頌佢同黑人既愛情故事WOR

回復  kk8733

可能宮外孕, 做戲做全套
Thomas 發表於 2014-7-3 16:56

你指體外受孕吧.

宮外孕不等于體外受孕

LEEHOM 老婆唔係大肚了???即係點???

好亂
kk8733 發表於 2014-7-3 16:45

就算係GAY,都可以同人生仔既~.~
你地個個咁肯定王力係既, 我唔識分

回復 54# kk8733

可能宮外孕, 做戲做全套

所以咪話假結婚咯
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-3 15:01

LEEHOM 老婆唔係大肚了???即係點???

好亂

leehom唔係有女朋友了咩~~~
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 14:14

所以咪話假結婚咯

leehom唔係有女朋友了咩~~~

咁可能完事左唔只一次
Lewis 發表於 2014-7-3 07:49

KEEP左好多???

electric 發表於 2014-7-3 11:49

呢件事大約幾時發生...

LEEHOM 好慘。。之後有冇入院???
kk8733 發表於 2014-7-3 11:01

邊到有講腸鬆脫....
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 10:50

咁leehom即係 0 ?
我一直以為佢係 1

一個po就引哂d人出黎

邊到有講腸鬆脫....
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 10:50

LEEHOM 好慘。。之後有冇入院???

果陣黑人同王力宏同個鬼佬玩3p玩到王力宏d腸鬆脫咗啊嘛 ...
electric 發表於 2014-7-3 09:15

邊到有講腸鬆脫....

Fan fan係les
Lewis 發表於 2014-7-3 07:50

突然諗起angela同fan fan反面是咪求愛未遂~~~

Fan fan係les
Lewis 發表於 2014-7-3 07:50

果陣黑人同王力宏同個鬼佬玩3p玩到王力宏d腸鬆脫咗啊嘛

想知fan fan點算 如果黑人係gay
SamWaiHung 發表於 2014-7-3 04:36

Fan fan係les

佢唔係話keep既係andy哥既精液咩 ?
SA弟林 發表於 2014-7-3 00:15

咁可能完事左唔只一次

想知fan fan點算 如果黑人係gay

唔怪得佢咁大力谷棒棒 堂 而個隊黑澀會就解散啦

其實王力宏係咪假結婚
lemontea1069 發表於 2014-7-3 01:57

好難唔係