返回列表 發帖

有無巴西fans??

世界杯兩強終於出爐,雖然力撐多年既巴西比德國大炒,但一早已經同朋友約好the sky bar波,唯有支持下阿根廷,幫巴西報仇!

但真正巴西人係寧願德國贏都唔想世仇阿根廷贏
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

巴西粉
支持咗巴西12年, 不過決賽撐德國

支持德國奪冠

阿根廷咁既料子都入到決賽..
Happy and Blessed.

敵人既敵人係朋友

所以巴西球迷支持德國

敵人既敵人係朋友

所以巴西球迷支持德國
kary107 發表於 2014-7-10 20:02

但係我吾係@@
    反而想德國輸@@
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

阿根廷咁既料子都入到決賽..
jose 發表於 2014-7-10 19:02

好多屆世界盃證明呢啲隊先有冠軍相~場場唔係贏一波就係平

好多屆世界盃證明呢啲隊先有冠軍相~場場唔係贏一波就係平
JayantL 發表於 2014-7-10 21:13

只可以話兩隊不嬲都係勁旅
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

支持阿根廷,幫巴西報仇

支持德國

有哂心理準備禮拜日睇準球王美斯登基

有哂心理準備禮拜日睇準球王美斯登基
阻住 發表於 2014-7-12 01:56

ME 2:D

我想德國贏
其中一個原因就係唔想再有悶波隊贏到冠軍
否則以後世界杯只會越來越悶
防守球隊越來越多
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

今晚巴西 荷蘭 仲有無懸念呢

我想德國贏
其中一個原因就係唔想再有悶波隊贏到冠軍
否則以後世界杯只會越來越悶
防守球隊越來越多 ...
星勤 發表於 2014-7-12 11:35

好憎德國人既態度
仲系度同傳媒講話已經讓左巴西下半場... 咪玩啦... 咁既風度既球隊拎冠軍 :)

支持巴西

好開心。。。好多人想德國仔仔贏。。。

德國仔仔要射多些。。射入龍門。。我會為你鼓掌

睇高路斯。。再入多幾球。。

支持巴西
simon3333 發表於 2014-7-12 14:01

TONIGHT :D
睇巴西番來~

TONIGHT :D
睇巴西番來~
Nicholas 發表於 2014-7-12 16:29

輸左, 防守實在太弱

好憎德國人既態度
仲系度同傳媒講話已經讓左巴西下半場... 咪玩啦... 咁既風度既球隊拎冠軍 :) ...
Nicholas 發表於 2014-7-12 13:58

已證實係傳譯失誤之故。

此奬九成九都係會做俾美斯

此奬九成九都係會做俾美斯
阻住 發表於 2014-7-13 22:11

係呀係呀。 千奇吾好比德國T_T 雖然德國有D似winning既6星@@

冠軍: 德國

金靴: 占士洛迪格斯
銀靴: 梅拿
銅靴: 小尼馬

金手套: 紐亞

金球: 美斯 (估中變安慰奬)
銀球: 梅拿
銅球: 插水賓

德國