返回列表 發帖

如果搞個分唇 有無人有興趣?

當我睇過<running man>,<big brother us>,<遊戲的法則>就好想搞個真人版,感覺會幾正~

純粹覺得好玩,好多野都未定
可行的話可能會係8-9月發生,
假如真係舉行 大家有無興趣?或者大家想玩咩game呢?

~~~~~~~~

活動名稱: ComeOn! 係一個陽光燦爛的日子既週末,
集體失憶的週末,一齊同CM朋友們黎個集體GatherinG啦!!

日期:AUG-31 (SUN)
時間:1100
地點:BC秘密基地

活動內容:有戶外有室內,有激情有深情,唔使搵齊昕既母親,
都可以倒抽幾口涼氣,暑假最後一DAY(雖然我無左暑假好耐XD),
一齊【//來熱血吧 青春的沙鋪滿初夏 誰共誰約定渡過每一個仲夏//】

名額:10個
費用:$80-100(dinner included)
報名方法:pm我,(aug15 截止)
成功報名,將會有專人聯絡你~~~~~~~~~~~~~
rundown會稍後公佈,不過都可以講多少少既
主要分2part ,第一part係沙灘進行,第二part係ymt一間cafe內進行

3級game就唔會有,不過流汗就必須架啦
沙灘當然要同陽光玩遊戲,cafe就會做d較靜既活動

至於實際玩咩game,有咩人去就唔會公佈啦
因為咩都晝出腸會無晒驚喜,
同埋唔想係因為揀game同揀人先去
失去原本搞依個活動既意思..

只可以講玩game如果你識得同人溝通,你會著數好多
因為有d係團體戰!

當我睇過,,就好想搞個真人版,感覺會幾正~

純粹覺得好玩,好多野都未定
可行的話可能會係8-9月發生,再 ...
hictons 發表於 2014-7-28 20:51

亂入 big brother us 好睇D :D

亂入 big brother us 好睇D :D
RVHOCPC 發表於 2014-7-28 21:03

打錯左係us先岩..我而家都追緊season 16
唔知點解每一季都總有幾個特別帥..haha

打錯左係us先岩..我而家都追緊season 16
唔知點解每一季都總有幾個特別帥..haha ...
hictons 發表於 2014-7-28 21:10

Frankie....., Hehe

yuelk 發表於 2014-7-28 21:25

最愛joey (唔好get錯 haha)
點解會13-0 evicted T.T
btw 既然有人睇big brother唔知有冇人睇survivor呢 :p

yuelk 發表於 2014-7-28 21:25

除左frankie,cody 都ok,zach感覺壞壞的

最愛joey (唔好get錯 haha)
點解會13-0 evicted T.T
btw 既然有人睇big brother唔知有冇人睇surviv ...
RVHOCPC 發表於 2014-7-28 21:35

你搞到我笑左出黎俾我家姐聽到><
我之前都有睇sur,不過而家無追lu

除左frankie,cody 都ok,zach感覺壞壞的

你搞到我笑左出黎俾我家姐聽到><
我之前都有睇sur,不過而家 ...
hictons 發表於 2014-7-28 21:45

zankie 終極hehe :p不過都係鍾意survivor多D :p

無興趣

我睇唔明呢個 post
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

我睇唔明呢個 post
星勤 發表於 2014-7-29 00:06

我都唔明

Frankie 下個禮拜有危險

Frankie 下個禮拜有危險
yuelk 發表於 2014-7-29 06:42

因為佢爺爺單野?定係被暗殺了><
唔想佢甘快走住
上屆 andy都拎左第一><

我睇唔明呢個 post
星勤 發表於 2014-7-29 00:06

我都唔明
Nathan 發表於 2014-7-29 00:56

就係搞個以遊戲為主既function (分唇)
睇下有無人有興趣

玩乜先?好玩就 join
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

1st impression
我叫啤啤熊
朱古力波彈彈波
soci game

SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

呢度......冇人見過我個樣 hahahahhahahahaha

1st impression
我叫啤啤熊
朱古力波彈彈波
soci game
John 發表於 2014-7-29 13:52
時光倒流返岩岩升大學做freshman 玩ocamp 咁

玩乜先?好玩就 join
星勤 發表於 2014-7-29 10:37

不如你搞啦 你搞慣呢 haha
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

不如你搞啦 你搞慣呢 haha
Nicholas 發表於 2014-7-29 18:27

經驗豐富ZK
其實有咩玩。。。

已更新...

活動名稱: Come On

so愛雅
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

so愛雅
John 發表於 2014-8-7 16:36

咁愛廁所呢。。。 C_M ON BABY

so愛雅
John 發表於 2014-8-7 16:36

其實仲有其他歌名..

有冇活動流程呀?
好驚要做一啲唔應該要做既野..
Happy and Blessed.

有冇活動流程呀?
jose 發表於 2014-8-7 18:44

唔想變美廁個MV。。。
不停叫人COME 。。。

唔想變美廁個MV。。。
kk8733 發表於 2014-8-7 19:16

若果要跳呢隻舞的話我肯學架

有冇活動流程呀?
jose 發表於 2014-8-7 18:44

唔應該要做既野.??

若果要跳呢隻舞的話我肯學架
jose 發表於 2014-8-7 19:31

我想跳來生舞多d。。。

唔想變美廁個MV。。。
kk8733 發表於 2014-8-7 19:16

想太多了..純粹食下字不過你想跳可以留個時間俾你

唔應該要做既野.??
hictons 發表於 2014-8-7 19:34

咩叫BC秘密基地?
我唔想誤闖後花園

咩叫BC秘密基地?
我唔想誤闖後花園
jose 發表於 2014-8-7 19:38

bc就係beach同cafe啦,
原本想保持神秘感,估唔到大家會諗多左><
放心 大學d O CAMP特別遊戲唔會有

我想跳來生舞多d。。。
bagfgfcde 發表於 2014-8-7 19:35

可以俾5分鐘你做開場舞..哈哈

可以俾5分鐘你做開場舞..哈哈
hictons 發表於 2014-8-7 19:56

要支持來生舞至尊分會既人先識跳 我唔係

bc就係beach同cafe啦,
原本想保持神秘感,估唔到大家會諗多左><
放心 大學d O CAMP特別遊戲唔會有{:1_1 ...
hictons 發表於 2014-8-7 19:55

我想問會唔會有人全程影住我架?
我自己影自己心理會舒服啲, 因為有得p相
但比人影住我會好焦慮好驚

我想問會唔會有人全程影住我架?
我自己影自己心理會舒服啲, 因為有得p相
但比人影住我會好焦慮好驚 ...
jose 發表於 2014-8-7 20:19

可能會間中影下甘啦 不過一定唔會好似真人秀甘全程捕住

去beach 。。
可不可以只參加下半場呢???

OC話會玩七手八腳, 執寶藏, 扯尾, 一蚊五毫, 鬥獸棋同解手!!!

而家有幾多人join左? 想玩玩玩噶

去beach 。。
kk8733 發表於 2014-8-7 21:05

我都係咁諗

去cafe 。。
可不可以只參加上半場呢???

去cafe 。。
bagfgfcde 發表於 2014-8-9 08:45

我想參加總決賽

我都係咁諗
jose 發表於 2014-8-9 08:43

唔想曬黑哂。。。

去cafe 。。
bagfgfcde 發表於 2014-8-9 08:45

去beach 。。
kk8733 發表於 2014-8-7 21:05

原本是不行呢
因為如果有人早上join, 有人晚上join, 中途插入或退出
同埋輪流接人都會好影響影響日程,到時你投入唔到,我都會覺得搞得唔成功

當然是有酌情,如果真的有事情無奈只能早走或遲join另計
我不能完全地滿足唔同人的喜好
我的著眼點只是令大家開心有個回憶
希望參與的會全情投入去享受

不過鑑於有此建議
第一步會先召集左人數先,之後會再決定要不全程戶外,要不全程室內,還是維持不變
暫時名額都無左幾個,如果要參加既就pm我
地點碓實未定,要看看實際人數,有機會調動

OC話會玩七手八腳, 執寶藏, 扯尾, 一蚊五毫, 鬥獸棋同解手!!!
John 發表於 2014-8-7 21:07

係?! 而定d O' game應該唔會甘簡單喔..xd

原本是不行呢
因為如果有人早上join, 有人晚上join, 中途插入或退出
同埋輪流接人都會好影響影響日程 ...
hictons 發表於 2014-8-9 11:10

我想問 john 左既人年齡分佈係咩層面?
我驚我太on_搞到有代溝 玩唔到團體遊戲

我想問 john 左既人年齡分佈係咩層面?
我驚我太on_搞到有代溝 玩唔到團體遊戲 ...
jose 發表於 2014-8-9 16:05

如果去到個個都30以上咁我係咪可以收皮。。。

我最愛嘅周末畫報mv

我驚行行下去左勝利道…

玩得開唔開心呀

玩得開唔開心呀
jose 發表於 2014-9-1 22:28

你竟然冇參加。。。