返回列表 發帖

今日霖唔到發D乜嘢帖添

大家除左HEHE話題之外仲有冇其他感興趣嘅?
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

有呀 講劇呀
忠奸人好好睇

仲有sunday扮嘢王蝦頭扮得好似ivana

有呀 講劇呀
忠奸人好好睇

仲有sunday扮嘢王蝦頭扮得好似ivana
rubylovessss 發表於 2014-8-1 22:56

係正 :D
    估郭晉安吾到... 佢奸果陣都好似正義咁 gg-,-
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

係正 :D
    估郭晉安吾到... 佢奸果陣都好似正義咁 gg-,-
Nicholas 發表於 2014-8-1 22:58

張繼聰唱個首歌好好聽

張繼聰唱個首歌好好聽
rubylovessss 發表於 2014-8-1 22:59

如初? 正呀... 唉 我望就望郭晉安同阿田一齊
    都吾知阿田仲有無對之前條仔仲有無野 :(
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

你唔係有好多興趣嘅咩?
著象棋,踢館,整人造地球,睇武俠電視劇,幫AGEM拉票做強國十美......

你唔係有好多興趣嘅咩?
著象棋,踢館,整人造地球,睇武俠電視劇,幫AGEM拉票做強國十美...... ...
ed8671ed 發表於 2014-8-1 23:05

整人造地球 係咩來 未聽過 -,-

整人造地球 係咩來 未聽過 -,-
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:05

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=6752&extra=page%3D2

ed8671ed 發表於 2014-8-1 23:07

買個地球儀 :(

最近 24 小時發帖 排行榜
01 NE chanchan0909 25
02 RE hinz 19
03 RE kwanie 19
04 NE Nicholas 18
05 RE John 14
06 NE remus 13
07 RE kk8733 13
08 NE MiRi 12
09 NE lemontea1069 9
10 NE wchild 9
11 RE rubylovessss 8
12 NE Cklababyk 8
13 RE 艾石仔 7
14 NE nicholashin 7
15 RE PEACH 7
16 NE Bluejays 6
17 RE 屮SiU霖屮 6
18 RE kenny1102 6
19 RE 賴爽 6
20 NE 酷愛903 5

樓主今日咁唔發力 幾時先有得升級

最近 24 小時發帖 排行榜
01 NE chanchan0909 25
02 RE hinz 19
03 RE kwanie 19
04 NE Nicholas 18
05 RE  ...
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:12

要同我爭第一嗎 ?

要同我爭第一嗎 ?
chanchan0909 發表於 2014-8-1 23:19

吾係之前有D廣告團係一日100個帖架咩 @@?

吾係之前有D廣告團係一日100個帖架咩 @@?
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:21

咁恐佈

咁恐佈
chanchan0909 發表於 2014-8-1 23:22

係呀 講來講去都係女性專用用品﹣ ﹣ 100個帖都係 = =

係呀 講來講去都係女性專用用品﹣ ﹣ 100個帖都係 = =
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:23

100個帖係1314年既chat post較後時期排到6-10左右啦
至於以前cm高峰時期就唔洗講

Nicholas 發表於 2014-8-1 23:23

... 嗰時我應該未入黎

100個帖係1314年既chat post較後時期排到6-10左右啦
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:27

搞到我懷念以前 :(
    以前一個帖可以傾一年半- -
    仲有個咩接龍 post... 我接完之後就無人接到 - -

搞到我懷念以前 :(
    以前一個帖可以傾一年半- -
    仲有個咩接龍 post... 我接完之後就無人接到 ...
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:29

再開多個接龍應該會炒熱個場 (好似係

再開多個接龍應該會炒熱個場 (好似係
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:30

係就係... 不過版主話想要音樂性 不如玩接歌名呢 不過我諗好快又接吾到 ~_~

係就係... 不過版主話想要音樂性 不如玩接歌名呢 不過我諗好快又接吾到 ~_~ ...
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:33

人造地球都得,接龍點解唔得
接歌名好易接完 睇下邊個搞到人接唔到就當輸咩

人造地球都得,接龍點解唔得
接歌名好易接完 睇下邊個搞到人接唔到就當輸咩 ...
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:34

哈哈... lolxd
開住 mojim.com 應該得既... 有得search歌名 :D

係就係... 不過版主話想要音樂性 不如玩接歌名呢 不過我諗好快又接吾到 ~_~ ...
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:33

舉手舉腳支持!

快d搵人開po玩

舉手舉腳支持!

快d搵人開po玩
ed8671ed 發表於 2014-8-1 23:38

我黎支持!!!
規則係歌名?

先前又話唔講得劇?
點解又講番忠奸人?

哈哈... lolxd
開住 mojim.com 應該得既... 有得search歌名 :D
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:37

歌名+歌詞啦不如

想開梗係想...
驚比人封 po :(

先前又話唔講得劇?
點解又講番忠奸人?
艾石仔 發表於 2014-8-1 23:40

所以轉緊話題 /_\

歌名+歌詞啦不如
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:41

10個字上限 @@? 無上限會成段潮文咁 :(

10個字上限 @@? 無上限會成段潮文咁 :(
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:42

可以俾大家有發揮空間  係段歌詞中間改d野 唔好郁到頭尾就得

可以俾大家有發揮空間  係段歌詞中間改d野 唔好郁到頭尾就得  ...
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:44

確定真係開呀 ?
開我ok 呀  驚lock :(

先前又話唔講得劇?
點解又講番忠奸人?
艾石仔 發表於 2014-8-1 23:40

之前都有
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D4

確定真係開呀 ?
開我ok 呀  驚lock :(
Nicholas 發表於 2014-8-1 23:45

lock咪lock囉 都算玩過
你快d開啦 :)))))

It is Chat post?

lock咪lock囉 都算玩過
你快d開啦 :)))))
bagfgfcde 發表於 2014-8-1 23:46

帖已開系果邊玩吧