返回列表 發帖
所以紀錄部份只提 youtube / itunes
itunes 雖然有 Music Weekly,但係個頁面個個星期清

其實 kkbox 個  ...
Bluejays 發表於 2014-8-6 22:39

唔係日日清,kkbox可以睇番之前D榜

近日涵蓋率跌左好多...

其實digital sales 係乜數?實數?

剛剛看,第一都係兩位數?

回復 41# Bluejays

但係點解有D地方4位數以上,甚至更多?

唔太信D數字

星煥以前都有歌係moov 同其他平台,宜家得2個...

YouTube 2014年十大最高點擊廣東歌曲
G.E.M.《喜歡你》 - 2,742,897 + 2,708,817 + 920,659 = 6, ...
Korwyn 發表於 2014-10-25 23:50

護航

4mins x 9首歌 x loop 10次 = 每日 6小時

呢種 fans 動力,係值得佩服架,
莫講話自己做唔到,連想像都 ...
Bluejays 發表於 2015-2-1 14:58

可以唔聽 ga ma... 淨係loop , 晤開 speaker / 聲, 有$就可以有無限accounts

星夢 由 真相 及 美好的時光 開始,已正式回歸 moov
Bluejays 發表於 2015-3-25 18:35

得番 真相 同 MOOV音樂導賞團-許廷鏗導賞音樂成長 無晒其他歌

唔講唔覺,kkbox 冇 真相?但有美好的時光。
Bluejays 發表於 2015-3-25 19:19

kkbox 有 真相 ,只係隱藏左

4/19   百年不合 6.573%
4/20   百年不合 8.120%  小白 6.190%
Bluejays 發表於 2015-4-21 14:03

即係 kkbox 個基數係幾多?