返回列表 發帖
大整蠱!房東監房體檢內幕 柯震東得3cm
72,061 views │ 2014年08月23日
返回 下一則 上一則

「房東」事件日日都有新料爆,剛剛終於流出房祖名同柯震東被拘留期間嘅體檢內幕!

據台灣傳媒報道,尋日喺微博就有8張對話截圖,話係有份參與「房東」體檢嘅醫生爆料。其中一位署名「李大夫」,就話睇晒房祖名同柯震東全相,當中仲有好多金句架-「全脫,屁眼都要扒開看」、「當時房(祖名)還很扭捏的」......跟住仲無啦啦爆出一句「據說柯是3cm」3cm?唔係呀?得半隻手指尾咁長?

呢段對話屬真屬假真係未有人知,不過房祖名嗰邊就有確實嘅新消息,就係被刑事拘留嘅佢,終於有得見律師,不過依然未可以見屋企人。房祖名嘅經理人就喺網上發文,幫房祖名澄清佢從來冇出賣朋友,即使喺拘留所內,祖名最擔心嘅都係父母嘅健康。

而咁啱北京市公安局亦都喺微博發聲明,話近日傳有120名藝人涉毒名單呢個消息只屬謠言,咁睇嚟房祖名可能真係冇出賣朋友喎。
Happy and Blessed.

根據《蘋果日報》報導,有知情人士表示,房、東被抓當天,其實一共有6人在場,當時正好在北京東直門附近的足浴中心內享受,涉毒者可能還有2名香港新生代女星,且其所屬公司規模甚大,一旦爆出可能再度震撼港台演藝圈。

唔好同我講係Kary

https://hk.celebrity.yahoo.com/n ... F%92-011038842.html

根據《蘋果日報》報導,有知情人士表示,房、東被抓當天,其實一共有6人在場,當時正好在北京東直門附近的 ...
KITSTON 發表於 2014-8-23 15:31

kary都算新生代? 出道N年啦喎.  會唔會係AB果D!

kary都算新生代? 出道N年啦喎.  會唔會係AB果D!
lblemon 發表於 2014-8-23 15:34

我仲諗住唔係前輩o既就係新生代邊D係AB?

返回 下一則 上一則

「房東」 ...
jose 發表於 2014-8-23 14:53

三CM 照要呀。。。震東唔好放棄呀

啱啱先發現甄妮姐姐為左宣傳佢隻非甄妮音樂會Live CD係FACEBOOK爆SEED

大家不用擔心,房祖 ...
阻住 發表於 2014-8-23 12:50

OMG......
帶不走裝飾你瞳孔的星.

啱啱先發現甄妮姐姐為左宣傳佢隻非甄妮音樂會Live CD係FACEBOOK爆SEED

大家不用擔心,房祖 ...
阻住 發表於 2014-8-23 12:50

雖然佢有時講嘢好煩,
但我今次幾同意佢講嘅嘢,
除咗關九把刀咩事,
九把刀只係幫柯震東上咗位,  之後柯震東人品係點,
九把刀都冇得改變架啦

返回 下一則 上一則

「房東」 ...
jose 發表於 2014-8-23 14:53

佢可能係因為呢件事驚到9縮

震東crying 中。。。心痛

睇完柯震軒道歉記招,想睇埋祖名點交代

rubylovessss 發表於 2014-8-29 19:20

佢未比人放返出黎
唔知要等到幾時嗄
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

佢未比人放返出黎
唔知要等到幾時嗄
Our_Souvenir 發表於 2014-8-29 20:29

咪等成龍比錢囉....

咪等成龍比錢囉....
rubylovessss 發表於 2014-8-29 20:38

如果吾比有乜下場呢 真係要...?
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

震東crying 中。。。心痛
kk8733 發表於 2014-8-29 14:51

其實佢都唔細 吸毒真係好大件事 明知係犯罪仲 明知故犯  

影響好大 crying都無用
>3<

其實佢都唔細 吸毒真係好大件事 明知係犯罪仲 明知故犯  

影響好大 crying都無用 ...
janickfu 發表於 2014-8-30 00:05

今日一走出來。。好兇咁推撞人。。真係呢
佢都好花心呢。。食咁多女女。。唔會喜歡佢啦。。

呀東聽日2:30pm會開台北場巡迴道歉會, 好期待啲內容係咪同北京場一模一樣

rubylovessss 發表於 2014-8-29 19:20

想睇大哥係記者會即場示範怒打祖名凌空飛5米多啲

呀東聽日2:30pm會開台北場巡迴道歉會, 好期待啲內容係咪同北京場一模一樣

想睇大哥係記者會即場 ...
阻住 發表於 2014-8-30 01:26

噴 咩叫巡迴道歉會
係咪逐家逐戶敲門講句對唔住
Happy and Blessed.

其實錄左一場道歉會,去唔同地方播都 ...
nicholashin 發表於 2014-8-30 01:31

咁點都要有誠意既 @@
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

根據《蘋果日報》報導,有知情人士表示,房、東被抓當天,其實一共有6人在場,當時正好在北京東直門附近的 ...
KITSTON 發表於 2014-8-23 15:31

点解我会捻到fiona…

90后,同agem一样。都唔系好人
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

見到微博好多人摞佢同陳冠希比
都唔明點解有得比
柯震東係違法,陳冠希係受害人

anyway,道歉唔代表人哋就會原諒你
原諒係請求,而唔係要求
至少要等時間先可以證明你係唔係知錯能改(呢段係To 柯震東的盲粉 而已)
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

点解我会捻到fiona…
阿mark 發表於 2014-8-30 16:23

因為太瘦同同房祖名有關

回復 1# remus

gtrgtrg