返回列表 發帖

柯震東已被證實涉嫌吸毒被捕

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 0818_00862_001.html

昨晚網上瘋傳柯震東涉吸毒被捕,今日北京公安局證實消息,指柯震東於12日因涉嫌吸毒被抓。而其經理人已飛往北京處理這次「危機」,並於今晚八時發聲明交代事件。
任我行 失憶蝴蝶

好慘呀。。。娛樂圈害了得意仔仔。。。

房袓名帶壞佢

傷心。。。一排冇得見佢啦。。。

23歲就要坐監?

真係寧願見到明星係公園睇牙被捉到
都唔願意見到明星被人捉到吸毒
nonkul

反正佢都開始霉啦

SA弟林 發表於 2014-8-18 15:59

咩比喻
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好想喊。。。點解會咁。。。

娛樂圈真係一個壞壞壞地方。。

咩比喻
hinz 發表於 2014-8-18 16:04

睇牙好過吸毒噶
nonkul

咩比喻
hinz 發表於 2014-8-18 16:04

話緊肥鏗叻仔。。

睇牙好過吸毒噶
SA弟林 發表於 2014-8-18 16:05

睇牙是開心事
連CM亦變質如此,唉

好想喊。。。點解會咁。。。

娛樂圈真係一個壞壞壞地方。。
kk8733 發表於 2014-8-18 16:04

不嬲都係
大染缸
nonkul

睇牙是開心事
chuniiii1020 發表於 2014-8-18 16:05

一年最少睇一次

睇牙是開心事
chuniiii1020 發表於 2014-8-18 16:05

D人吸毒果陣可能都覺得開心事 反而帶嚟負面影響
nonkul

唉....可愛子變了毒仔
【This is MC】澳門見

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nonkul

elva同佢分手係啱嘅!

SA弟林 發表於 2014-8-18 16:16

公園睇牙只係個人preference而已, 唔犯法架喎.

反正佢都開始霉啦
賴爽 發表於 2014-8-18 16:03

可能因為事業走下坡, 就吸毒

其實做毒_都好過走去吸毒嗄

公園睇牙只係個人preference而已, 唔犯法架喎.
lblemon 發表於 2014-8-18 16:50

但同樣係比傳媒爆光
nonkul

賴爽 發表於 2014-8-18 16:45

可能以身作則 試下咩感覺
nonkul

geegee
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

只能對佢本人講「節哀順變」

可能以身作則 試下咩感覺
SA弟林 發表於 2014-8-18 16:59

試下玩 chem .............

我個男神啊

出道吾夠三年就玩埋d 咁既野 :(
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

吸毒被捕係應分
bye bye

但同樣係比傳媒爆光
SA弟林 發表於 2014-8-18 16:58

個人覺得, 以今日道德觀念而言, 吸毒的品德問題遠大于睇牙喎...睇牙只係個人取向而已.

只能說藝人=偽人

原來連小房子都確認被捕
唔知呀大哥嬲起上嚟會點

原來連小房子都確認被捕
唔知呀大哥嬲起上嚟會點
阻住 發表於 2014-8-18 17:59

內地媒體指房祖名 涉嫌刑事犯罪 非簡單涉毒。。唔通係賣家???

成龍出任全國政協委員。。。個仔咁叻叻。。快些辭職啦

可能要打靶?!

可能要打靶?!
Lewis 發表於 2014-8-18 18:23

照正常好似係 ~_~ 不過佢係名人應該無野吧

會唔會比人屈?(睇得忠奸人多,上左腦)
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

會唔會比人屈?(睇得忠奸人多,上左腦)
HOTMAN 發表於 2014-8-18 18:38

應該吾會-_-
咁大單都假 @@?

係上面有錢就吾係問題啦
有成大哥睇住 冇野既冇野既

AFI候選老公就咁俾人拉左個
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

可能要打靶?!
Lewis 發表於 2014-8-18 18:23

50G先打把

係上面有錢就吾係問題啦
有成大哥睇住 冇野既冇野既
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-18 18:51

上次大哥係兩會公然狼擒江澤民最愛既歌手宋祖英, 我驚上面想郁小房子報仇多過保佢

原來房祖名都有...
咁真係無事啦...

其实男艺人吸毒真係好少事啫,比女艺人易洗白好多,
从关楚耀同卫诗当年嗰单嘢之后二人截然不同的遭遇就知啦,
而家D人都唔记得关楚耀吸毒啦,
所以,我觉得哩件事算係佢地人生路上嘅一个教训,但未至于去到好大嘅。

BTWFYILOLBBQAFK, 柯震东同我咁大(23岁)就已经拥有咁多嘢,
求其拍部电影就有几百万落袋,太容易得到啦D嘢,
所以不懂得珍惜,濑下嘢都好嘅!
Break down the invisible wall blocking me from my call.

柯震東經理人公司發聲明,這單嘢是真的,他真的犯錯

任我行 失憶蝴蝶

佢地洗唔洗脫光俾人通櫃?

祖名都唔紅架啦仲掂呢D嘢
rubylovessss 發表於 2014-8-18 20:09

其實紅唔紅都唔應該掂囉
不過佢有老豆幫佢搞掂

其實紅唔紅都唔應該掂囉
不過佢有老豆幫佢搞掂
mamakin 發表於 2014-8-18 20:45

【禁毒大使成龍曾揚言
倘兒子犯法絕不徇私:必定報警】

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20140818/52807541

陳妍希 Michelle

40 minutes ago · 

真是個大笨蛋

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

九把刀
45分鐘前發佈
我很傷心。
一直到最後一刻我都希望事情不是大家想像。
一直找不到人,找不到傳聞北京拘留所裡的官方拘捕資料,
都讓我緊張又害怕,非常恐懼,
卻又因為一直下落不明胡亂產生希望,覺得必有誤會,
不斷祈禱千萬不要是真的,
我願意拿我一生都不再拍電影來交換他的品性端正。

剛剛多方打聽終於希望落空,
除了失望,隨之而來的是羞愧與憤怒。

旁邊陪伴你一起努力的人為你掉了多少眼淚,你不會知道。
希望你成名後依然快樂做自己,你卻如此放縱糟蹋你的幸運。
這輩子除了對著臉一拳,我沒有什麼話要跟柯震東說的了。

對不起。
我非常非常非常傷心。
對不起。

唔知刀大會唔會嬲到將打噴嚏換男主角重拍

【禁毒大使成龍曾揚言
倘兒子犯法絕不徇私:必定報警】
wchild 發表於 2014-8-18 20:51

有老豆搞掂又點?! 連老豆都幫唔到你