返回列表 發帖
邊個黎架??

好驚雜誌copy我呢段野出去 到時D人以為真係
最近睇得柯南多
MiRi 發表於 2014-8-18 23:24
PM thx

柯震東只係坐十幾日,過一年半載就會俾人淡忘。
但係房祖名就有排坐,Fiona就撐錯人LOL,SSD
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

一個活躍係娛樂圈既藝人
歌影壇都有好好既成績
MiRi 發表於 2014-8-18 23:21

八下先,pm
...

可否pm 下!

最近睇得柯南多

PM, THX!!!

陰謀論: 呢個仲唔係成龍輕薄宋祖英嘅下半場?

陰謀論: 呢個仲唔係成龍輕薄宋祖英嘅下半場?
Pure. 發表於 2014-8-19 09:50

無斷正又何來報復
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

無斷正又何來報復
Nicholas 發表於 2014-8-19 10:02

癡到咁貼, 江澤民點會放過佢呀
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實呢個咁以貌取人嘅社會
柯震東出翻嚟依然會好多fans
14天,好快過
年輕人一時行差踏錯 要知錯能改 誠懇道歉

相反個李代沫樣衰又唔夠紅
就俾人鬧爆 前途盡毀
>3<

癡到咁貼, 江澤民點會放過佢呀
Pure. 發表於 2014-8-19 10:06

我意思係佢個仔吾掂呢d野都吾會報復到sosad
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

成龍代言邊瓣衰邊瓣 網民:任禁毒大使兒吸毒了

內地一早已流傳成龍掂甚麼,幾乎就死甚麼的「黑仔論」。

今年3月就有網民說成龍:「代言小霸王(電腦學習機),小霸王倒閉了;代言愛多VCD,愛多老總坐牢了;代言汾湟可樂,汾湟可樂沒了;代言開迪汽車,全國才賣九百多輛;代言霸王洗髮水,被查出霸王致癌了。代言格力空調,空調爆炸了。2014,成龍大哥果然不負眾望,把尼康(Nikon)搞上315啦(央視3月15日爆出Nikon D600相機質量有問題)! 」

難怪有網民,今日為成龍這份「履歷」再加多句:「擔任中國禁毒形象大使,兒子吸毒了。」

我意思係佢個仔吾掂呢d野都吾會報復到sosad
Nicholas 發表於 2014-8-19 10:30

報復本人身上既痛感可能冇報復係佢既仔身上咁痛
而卻成就感可能會覺得高
nonkul

成龍代言邊瓣衰邊瓣 網民:任禁毒大使兒吸毒了

內地一早已流傳成龍掂甚麼,幾乎就死甚麼的「黑仔論」。

...
kk8733 發表於 2014-8-19 10:39

咁恐怖
nonkul

報復本人身上既痛感可能冇報復係佢既仔身上咁痛
而卻成就感可能會覺得高 ...
SA弟林 發表於 2014-8-19 10:40

係呀... 有乜事報落屋企人到真係最毒最痛

有柯震東痛哭流涕悔改視頻睇啦喔
初心傷過
重新再跳

有柯震東痛哭流涕悔改視頻睇啦喔
MiRi 發表於 2014-8-19 11:03

我睇到係打哂格仔。。。

我睇到係打哂格仔。。。
kk8733 發表於 2014-8-19 11:07

我覺得好睇過那些年
初心傷過
重新再跳

我覺得好睇過那些年
MiRi 發表於 2014-8-19 11:07

真情流露。。。唔想佢消失係娛樂圈。。

回復 169# MiRi

那些年索过的冰毒
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

最近睇得柯南多

PM PLZ

睇新聞 房祖名話大麻都放咗一兩年
nonkul

唔好玩啦
話十四日好短出番黎就無人記得個啲真係傻的嗎
有幾多個曾經被揭吸毒嘅藝人真係翻到身?
形象完全插水,剩係廣告商電影電視都一定被抽起曬
仲有乜野可以幫你keep住宣傳同人氣?
可以考慮下學衛詩轉型做福音歌手嘅

一個活躍係娛樂圈既藝人
歌影壇都有好好既成績
MiRi 發表於 2014-8-18 23:21

PM PLEASE~~ THANK YOU

邊有走下坡 小時代勁HIT
前幾日至睇完 唉...
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

吸毒真係玩_ 完
房先生就算啦....今次唔上新暈我都唔記得左佢
柯震東就RIP....23歲就咁玩完

房祖名的單位, 有傳還搜出其它毒品喎

睇新聞 房祖名話大麻都放咗一兩年
SA弟林 發表於 2014-8-19 11:54

成龍大哥夠衰 仔都衰埋

中國大麻合法化,今舖成龍靠你啦

吸毒真係玩_ 完
房先生就算啦....今次唔上新暈我都唔記得左佢
柯震東就RIP....23歲就咁玩完 ...
Kyle_ 發表於 2014-8-19 12:19

唔會玩完
幾多妹妹仔留言"柯震東加油" "其實吸毒很帥呀"
Handsome is everything
初心傷過
重新再跳

唔會玩完
Handsome is everything ...
MiRi 發表於 2014-8-19 13:38

T_T仲未PM GE?!

T_T仲未PM GE?!
rubylovessss 發表於 2014-8-19 13:39

最近收到好多PM既要求
多謝大家關心 祝大家身體健康 馬年行大運
初心傷過
重新再跳

唔會玩完
Handsome is everything ...
MiRi 發表於 2014-8-19 13:38

其實你見陳冠希大陸台灣仲咁紅就知

最近收到好多PM既要求
多謝大家關心 祝大家身體健康 馬年行大運
MiRi 發表於 2014-8-19 13:47

講多少少啦。。。兔兔好密口。。。。。密到見唔到。。。

-Prince- 發表於 2014-8-19 14:04

冠希近來老了啦。。。唉。。。歲月不留人。。

希望柯震東振作啦。。

睇到柯震東喊住講我諗佢真係知錯 希望佢真係重新改過
明顯係祖名帶壞佢

柯震東喊住講睇到佢真係知錯 希望佢真係重新改過
明顯係祖名帶壞佢
rubylovessss 發表於 2014-8-19 14:17

咁樣講太表面喇....
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

-Prince- 發表於 2014-8-19 14:04

但係北京42家經紀機構、演出團體於週三前地簽訂《北京市演藝界禁毒承諾書》,
承諾”不錄用、不組織涉毒藝人參加演藝活動,淨化演藝界隊伍”

佢地仲可以大陸搵人仔嗎
nonkul

回復 160# Pure.

咁有无可能搞埋佢老豆?
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

一個小子 發表於 2014-8-19 14:59
咪亂貼啦
任我行 失憶蝴蝶

今日周圍都講柯震東,冇咩人講成龍個仔

咁樣講太表面喇....
gn01270160 發表於 2014-8-19 14:36

點樣先唔表面?

到時可能成虫個仔冇事
但柯柯就......
【This is MC】澳門見

樓上幅圖是咪開了答案...
Happy and Blessed.

樓上幅圖是咪開了答案...
jose 發表於 2014-8-19 15:39

真係估唔到。。。

真係估唔到。。。
kk8733 發表於 2014-8-19 15:57
上面幅圖好耐之前啦,係柯振東嚟香港時影落啦,佢好鍾意eason唧,唔代表跟這事有關囉
任我行 失憶蝴蝶

Eason係吾會比人捉haha

fiona仲咁信房祖名= =

反而我覺得柯震東好靚仔,分分鐘14日后個D人已經唔記得d事。。