返回列表 發帖

柯震東已被證實涉嫌吸毒被捕

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 0818_00862_001.html

昨晚網上瘋傳柯震東涉吸毒被捕,今日北京公安局證實消息,指柯震東於12日因涉嫌吸毒被抓。而其經理人已飛往北京處理這次「危機」,並於今晚八時發聲明交代事件。
任我行 失憶蝴蝶

柯震東經理人公司發聲明,這單嘢是真的,他真的犯錯

任我行 失憶蝴蝶

任我行 失憶蝴蝶

一個小子 發表於 2014-8-19 14:59
咪亂貼啦
任我行 失憶蝴蝶

真係估唔到。。。
kk8733 發表於 2014-8-19 15:57
上面幅圖好耐之前啦,係柯振東嚟香港時影落啦,佢好鍾意eason唧,唔代表跟這事有關囉
任我行 失憶蝴蝶

歸宿緊嗄
Our_Souvenir 發表於 2014-8-20 17:21

@成龍 首先,謝謝所有朋友的關心。兒子房祖名出了這樣的事,我感到非常憤怒,也非常震驚!作為公眾人物,我很羞愧,作為父親,我很心痛,尤其是他的母親,更是心碎。希望青少年以祖名的教訓為戒,遠離毒品的侵害。 待续...

待续... 在此,也對祖名說:做錯了事,要承擔後果。身為你的父親,我願意與你共同面對未來之路。最後,我教子無方,,也要負起責任,並替祖名一起向社會公眾,深深鞠躬道歉。 謝謝大家!
任我行 失憶蝴蝶

祖名真係令到爸爸好失望 收埋D毒品8年都唔講出黎
rubylovessss 發表於 2014-8-20 19:47
你真係信佢一啲都唔知
任我行 失憶蝴蝶

成龍成日要去內地,又忙拍戲無咩時間會理
rubylovessss 發表於 2014-8-20 19:53
林鳳嬌都唔知有冇可能呢,不過講真,最令人驚訝係佢已承認吸食大麻八年有多
任我行 失憶蝴蝶

初頭仲話柯震東帶壞佢orz
Nicholas 發表於 2014-8-20 23:01
應該係掉轉先啱啦
任我行 失憶蝴蝶

不過講真有時太過放大錯誤啦...
外國大把人食啦... 都吾明點解將大麻既傷害吾合理化...
又吾係k 吾係冰{: ...
Nicholas 發表於 2014-8-20 23:08
其實大麻都係毒品之一,有啲人食咗後會神志不清GA,最好都係唔好掂啦
任我行 失憶蝴蝶

係既... 不過大麻係最難上癮既一種 都吾知房生佢點樣上癮 @@
    以前識開食大麻既人 無一個上癮-,- ...
Nicholas 發表於 2014-8-20 23:18
你好熟喎,我啲朋友從未掂過呢啲嘢
任我行 失憶蝴蝶

吾係啦 梗係系外國啦...
    香港一聽到就標左你係古惑仔:$
Nicholas 發表於 2014-8-20 23:23
醒目
任我行 失憶蝴蝶

陈 X 霖、曹X、何X东,CCH暂时不便公开罢了
(from: weibo)
任我行 失憶蝴蝶

發生咩事???