返回列表 發帖

謝安琪新碟走數及追數區

淨番唔夠24小時,8月20真定9月真 ?

希望唔好走數,否則真係佛都有火正是如此
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

佢把聲怪怪地咁嘅...
alexleung 發表於 2014-8-26 19:59

佢微博解釋左 話個日中左暑

回復 99# HOTMAN

姐系點,我唔明

其實出專輯關同劉德華生日乜事 定系想大家轉移目標
leehomleung 發表於 2014-9-7 10:35
唔講都唔知原來咁有意義~
9月27日生日:

27日出新專輯兼係劉德華生日

其實出專輯關同劉德華生日乜事 定系想大家轉移目標

Kay身形消瘦不少,佢笑言畀歌迷追到瘦:「本身8月20日出新專輯,但係改咗唱片封套,去北京四日,喺郊外一個沙漠影,本來諗住香港影,但攝影師想效果好,最後遲咗一個月先出,嚟緊9月27日出新專輯兼係劉德華生日,當日會搞音樂會。」
Happy and Blessed.

佢瘦左勁多,塊面「粒」哂,好似有病咁,應該忙到嘔,但又鐘意玩神秘感
crazy12345678 發表於 2014-8-27 17:05

可能真係同時錄緊國粤

佢瘦左勁多,塊面「粒」哂,好似有病咁,應該忙到嘔,但又鐘意玩神秘感

點解好似個樣好膠咁既?  

話仲係錄緊音
Korwyn 發表於 2014-8-26 01:05

佢把聲怪怪地咁嘅...
人大了珍惜今次不可有下次

點解好似個樣好膠咁既?
http://ent.tvb.com/enews/53fb46656db28c8423000003#page-1

話仲係錄緊音

真係好鬼唔妥邁亞咯、廢柴公司
JasonYuen 發表於 2014-8-20 22:25

New company, please be more understanding.

唔係謝安琪同golden 夾埋出一隻下嘛...
人大了珍惜今次不可有下次

未有新碟都算啦~
how about 新歌???

真係好鬼唔妥邁亞咯、廢柴公司

回復 86# add

條片有最好的時刻畫面
係咪代表會入埋隻唔知會唔會再delay嘅碟

宜家姐係927 先有?

噴!音樂一響笑死,怒火留番下次再噴
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

陰公豬la,真係delay

快d去體邁亞weibo新post噶視頻
笑死人!!!!!!
自黑無下限。
新專9.29
我祈求美雅拎女銅一定要發生

九月二十九先出!

講到實牙實齒8月20,落空都算啦,居然一句交代都冇,其實好冇責任心。

14:53

透露8月20日將會推出2014全新廣東大碟,
8月29日在江門舉辦音樂會,9月27日在香港舉辦音樂會。
下一年2015年是KAY進入樂壇10週年,將會舉辦巡迴演唱會。

即係美KAY會9月尾前出碟,定係全部走晒數

可能係 農曆八月二十 XD

有冇話推遲到幾時出啊??

万众期待 谢安琪2014全新广东话大碟《我是鸽子》

她是最受欢迎的香港平民天后
全体Kay迷3年苦等 终于熬来 ...
呦稚 發表於 2014-8-19 20:38

以為係真 lol
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

身已起,心未死。
一陣落CD鋪搏
HOTMAN 發表於 2014-8-20 09:02

何必呢
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

身已起,心未死。
一陣落CD鋪搏

競猜出唔到 有無得加分 - -
watersticky 發表於 2014-8-20 01:50

冇 可惜

一箱箱載住謝安琪2014全新廣東唱片既箱子已經LOAD左落佢OFFICE樓下停車場既貨車入面, 等天光停左雨就㑹即時運到全港各大CD舗上架

競猜出唔到 有無得加分 - -

希望聽朝起身就可以見到隻碟同啲新歌喇

http://m.on.cc/nc/ent/20140819/20140819221053en.html
第一句.....
即係聽日出唔到
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

評分人數

love wins!

第三主打: 冰桶挑戰
love wins!

好似講到真係聽日出咁……

一開始真係好認真睇果篇我是鴿子
到後面笑死

希望一訓醒就見到隻碟

都冇講年份
星夢情真 發表於 2014-8-19 22:14

你又岩wor @@
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

個我是鴿子笑死我
留名等加分
...

評分人數

之前佢係廣州話:D人話佢成日放飛機,我隻碟終於係8.20出啦!
粗體佢講得好大聲 ...
MiRi 發表於 2014-8-19 16:45

都冇講年份

maybe聽日出街嘅唔咪新碟
而喺由邁亞發佈嘅一則kay親口推遲出碟嘅視頻。

好難聽日出
出碟前點會0宣傳

等+ fun好過la

咩叫做愛YY?

講到咁實牙實痴, 應該咩都做好晒啦WO~仲差D咩而改期呢??
kenny1102 發表於 2014-8-19 20:29

不過有個Bug
唔知2014年定2015年定係2016年
佢確實無講清楚年份
初心傷過
重新再跳

我想kay玩突然出碟
但睇翻Beyoncé ,個勢持續唔得耐,好快就過左氣

留名睇美k 走數

時間開的玩笑!!
Happy and Blessed.