返回列表 發帖
A Music
SONY無人投既
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

星夢:搵首聽得入耳既歌都唔易,死用一個班底,當然香港人咁buy K歌做K歌只係迎合市場需要
蜂鳥:就算你幾 ...
nicholashin 發表於 2014-9-4 17:39

同意 我一見到sony 我諗起jason
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

AMusic 好差咩
睇下 Janice,半年唔駛由 0 人氣谷到番上黎
唔係間間公司做到架 ...
星勤 發表於 2014-9-4 18:17

但係由06.07 hit 點解會變到唔hit架... 連中間派過乜歌都唔知-_-
& SONY就真係...

梗係唔知派過咩歌 無啦啦ban左903
最好笑既係連rthk之後都ban埋 明明rthk對amusic都唔錯 ...
hinz 發表於 2014-9-4 18:21

所以都唔清楚黎生做咩... 雖然今年janice 都ok... 但係某程度係amusic ban 左903同rthk 加速佢變成無人氣

SONY 學下台灣分公司做野拉
tombus20002000 發表於 2014-9-4 18:29

係咪周杰倫09到而家果間 :$

其實就算個電台唔播 ban左人又有咩意思?
威脅人你唔播我既歌就連歌都唔會派俾你??

就算派左但係播得 ...
hinz 發表於 2014-9-4 18:35

係架...
    其實一日點都有歌派...
    大把歌連首播都唔會播...
    都唔叫ban 曬-_- 好唔好成績就係另外一回事啦...
    所以黎生好似有d自視過高-_-諗住自自然然派一首歌 電台就會播到冠軍咁lol

星夢 for sure啦
黎黎去去都係果幾個作曲作詞
唯有好處就係有TVB洗腦式宣傳囉 ...
z6yhk159 發表於 2014-9-5 01:43

電視算係咁啦... 好多人都上唔到電視

A music上兩年實在太hea,Janice又沒咩聲氣,今年好翻D,但系大部分都系翻唱歌,Amusic又唔buy903,成年系T ...
Flarennn 發表於 2014-9-5 21:56

同意呀... 通常係電台唔buy 一樣 但係A Music 搞笑在佢唔buy 一個電台 lolXDD