返回列表 發帖
愛與和平
風聲鶴唳
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

呢d人長期被洗腦,歪理當真理,同佢地講多嘥氣。而家我地爭取我地自己嘅嘢,關佢地x事,係都要加把 ...
rainbowdash 發表於 2014-9-30 04:25

唔係ga,有人將佔中比作香港六四
分分鐘關乎大陸政治民主化
你覺得講多嘥氣個下可能眼光聚焦左
但佔中肯定唔係得香港咁細規模ge區域事件

至於個位會員有冇被洗腦就...
week17

可是總有好多只睇共媒的人
新水星 發表於 2014-9-30 21:53

只係睇免費報ge話有冇好介紹?共媒
唔係好肯定D報紙立場
week17

係-_- 曾蔭權其實真係算係咁-_-
Nicholas 發表於 2014-10-1 23:22

曾蔭權 振英
梁振英 蔭權
-------------
我覺得佔中又唔好咁大貪
番去原點,純粹爭取普選啦
我懷疑好多人已經忘記呢個先至係最初目的
week17

佔領MK本身就係一個錯誤
「佔領」ge概念係1%vs99%
中環代表金融中心
金鐘代表政府
叫人去旺角自製行人專用區意義不明
week17

唔知係專登定特登 平機會果單無人提 而家好彩延長個deadline 可以比大家發表意見...

Nicholas 發表於 2014-10-6 22:49

平機會個單收得超埋
Yahoo新聞都冇多單
冇FaceBook真係蒙在鼓裡
week17

ella 既言論....好失望扣哂分
Kyle_ 發表於 2014-10-10 14:05

火上加油
對號入座
我又覺得佢講野冇咩錯,係自拍呢下幾火滾
week17

通識題
kk8733 發表於 2014-10-11 16:31

假膠味濃
紅筆字好造作
week17

張宇人 - 無怨信念 (OT: You Raise Me Up) 立法會 Live Version

聽到想喊 (啲稅交嚟係俾佢開會期間表演 ...
阻住 發表於 2014-10-16 22:26

居然有人聽得出you raise me up ?
week17

其實
佔領嘅重點唔係伏法咩
做咩成廿日都好似冇拉過人
week17

戴耀廷帶隊伏法係衰仔
堅守,最後伏法係偉人
sounds sad(我指戴耀廷)
week17

反d人應該唔知咩係1200人提委會
---------
我覺得雨傘嘅宣傳有d曳
上星期先至知銅鑼灣有份佔冇機會去
week17