返回列表 發帖
明天早已處死 明天失去了天地 :(
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有無人有同感, 屋企人好似永遠都唔會聽你講,
都只係會怪D人點解行出黎,
有D仲會話抵佢死, 自己走出黎, 我聽 ...
艾石仔 發表於 2014-9-28 19:05

我老豆都係,d_u
肥婆馬上收皮

警犬
wing123 發表於 2014-9-28 19:19

狗都不如
肥婆馬上收皮

Hocc,越來越欣賞你!
肥婆馬上收皮

何小姐唔知自己係歌手???
Korwyn 發表於 2014-9-28 20:01

歌手唔係香港人?歌手就要事不關己?
肥婆馬上收皮

咁又點? 係咪要好似老師咁要立場中立先叫好歌手?
jose 發表於 2014-9-28 20:02

照佢咁講謝安琪唔應該做歌手
肥婆馬上收皮

大家都係香港人,真係唔明班"公安"點做得落水
睇互動新聞台睇到好心up,班公安行為完全係喪失理智
肥婆馬上收皮

其實我唔太信班共9會咁夠薑整多單64出黎
如果真係咁,香港臨都有可能
肥婆馬上收皮

無咩辛唔辛苦
無個人可以出嘅力都唔同
有錢, 買物資送去
有力有膽, 企出嚟
有智, 幫手策劃, 整理物資 ...
hehemamama 發表於 2014-9-28 23:00

有無事?有無中招?
肥婆馬上收皮

警察第一次放催淚彈嗰陣中左少少, 因為我喺harcourt road, 唔算前但啲煙傳得好快, 之後向後退, 平安直至離 ...
hehemamama 發表於 2014-9-28 23:15

無事就好。。。希望聽朝睇新聞都係無人有事
肥婆馬上收皮

我中學取消左聽朝既升旗禮 以班主任堂代替
今日lunch同放學都有去集會既學生同校友同自願去既同學講課
仲有 ...
bagfgfcde 發表於 2014-9-29 19:22

你邊間學校?點解咁似我果間
肥婆馬上收皮

一個小子 發表於 2014-9-29 19:50

好感動
肥婆馬上收皮