返回列表 發帖

[Oct/10/2014] Mooooody Me - 林欣彤 (CD + DVD)

歌手:林欣彤
唱片名稱:MOOOOODY ME
唱片封面:

推出日期:2014/10/10
唱片類型:CD + DVD

TrackList:
CD
1. 二次緣 (feat.馮允謙)
2. 奇遇記
3. 幾次
4. 情歌的意義 (國)
5. 光源
6. 食物鏈
7. 安全地帶
8. 小羊

DVD
1. 情歌的意義
2. 光源
3. 食物鏈

附加資料:
林欣彤全新大碟 MOOOOODYME
觸發我的情緒 感動你的聽覺

出處:iTunes
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

I like the cover
>3<

根本係阿Sa

根本係阿Sa
hehehaha 發表於 2014-9-30 11:14

真係好似...

點解個化裝永遠唔MATCH 佢個AGE RANGE...

COVER好靚

Cover好搶好中意
歌名望落幾唔錯
應該會買!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

真係好似...

點解個化裝永遠唔MATCH 佢個AGE RANGE...
wchild 發表於 2014-9-30 11:24

同感

好Kpop個款style

mag咁多隻CD嘅cover都幾靚,好過其他蛋記歌手

做咩唔入埋星斗群
人大了珍惜今次不可有下次

前排見過mag真人  真係有幾分似呀sa
btw 呢個cover靚喎  夠哂sharp 希望有埋dvd

No offense.
個封面做乜同hebe既my love 一樣咁放?

第一眼就忍出左
同埋個妝真係好呀sa

影得幾好

為左馮允謙會買

第一眼以為系阿sa
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

阿Sa Blooming

好靚啊我覺得!~~~~~

學生哥錢唔多 >.<
買完KARY 同 KAY諗住儲下錢
但magbb今年真係全盛期 好正呀妖
Happy and Blessed.

根本係阿Sa
hehehaha 發表於 2014-9-30 11:14

Montage嘅存底貨

點解五個 ooooo ?

光源同食物鏈都超正,必買
其實蛋記對Mag造碟真係幾認真,唔明點解要hea佢
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

今年Mag bb真係好勁
期待3rd plug

封面真心似MONTAGE 家居相拎出黎的一張如果只比我睇上半邊的面 真係以係SAXD
不過其實講開似 我覺得KAY 有時同SA 都好似LOL

雖然得八首歌,不過派台個三首都特別正,特別係情歌的意義,所以必買
p.s.求燈神咪再燈光源

蛋記啲封面來講mag最正常得理係靚

回復 25# carols26 美gil》》》》

封面照麻麻啦, 但聽說會有多個做型。 最期待鄧智偉作品。唔知邊首係?

真係好sharp magbb

個Cover我真係接受唔到。佢今年是旦一張出活動嘅相靚過呢張。但等咗咁耐一定會買嘅。

好吸引,一定買
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

cover好靚, 幾j-pop feel

不過大碟名就有點...

小图像在挖鼻屎

幾首派台歌都正到喊,但買唔買都要諗諗,因為個cover好怪同埋無錢

唔會啦:
...
nicholashin 發表於 2014-10-1 10:22

等幾日再燈既意思

有幾多人會睇住個cover嚟聽,最多睇內頁情歌的意義相補番數。歌質素咁好一定買,前路茫茫,下張唔知要等到何時先有。

公司唔肯比錢宣傳,隻碟係CD舗都放下層,顏色搶啲先吸引到人注意,唔係出咗都無人知。
怪獸一族

一定買!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

好期待鄧智偉既作品 上隻碟怪獸大學真係好正

講真 體耐左覺得距似挖緊鼻屎
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

好靚!靚過上一張個唔知咩頭好多
派左個工首都好好聽
而且係良心藝人
一定買

好靚!靚過上一張個唔知咩頭好多
派左個工首都好好聽
而且係良心藝人
一定買 ...
pkl 發表於 2014-10-2 12:39

上一張個頭同埋碟入面啲相真係唔知點咁 奇奇怪怪
今次揀張大頭做相係一個good decision嘎
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

做咩個妝咁韓
雖然我鐘意

呢個cover根本唔襯佢,應該用光源MV果個cover pic會好d!

呢個cover根本唔襯佢,應該用光源MV果個cover pic會好d!
bellajo 發表於 2014-10-3 16:01

個個係佢普通樣 但我覺得COVER 呢張幾型
佢仲有好多可能性

好期待,Mag嘅碟一隻比一隻進步
個cover其實幾靚,雖然第一眼未必會認到佢...

支持

mag個封面好靚!必買!
原本都想買KAY果隻,但個封面真係令我買唔落...

好期待,Mag嘅碟一隻比一隻進步
個cover其實幾靚,雖然第一眼未必會認到佢... ...
zoeyfs 發表於 2014-10-4 15:27

第一眼就認到佢又普普通通咁不如大大隻字寫mag lam算啦

更改發行日期&update DVD
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

封面個妝好似某mk女星果d公廁妝

改遲一日咁得意

itunes試聽左.....
驟耳聽落同District23無得比.....
FIGHT for 陳柏宇