返回列表 發帖
Jay唱得好正!

下集直播

Hilary個樣冧到~

Jason 又係st jo? 好多st jo wor ...
sosomusic 發表於 2014-12-27 21:02

多到 開演唱會 都要分A 、B組,
因為 演唱會音樂總監 都有兩個(或以上)。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

為 Jay + Eric 帶翻我地翻去 巨聲 最本質嘅特色而鼓掌,
編排上 好勇,但又合適,有 heart 有 groove,
一洗上一集咁多個錯誤示範嘅痛苦印象。

同時為 Sheldon 走左入去 Chok嘅世界 而感到婉惜。
明白連 Jay 都冇銷量,Sheldon 更加唔可能行同一條路而有作為,
但係咪就冇其他可能性,一定要而家咁呢?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

琴日都有緣聽到 Jay 既演繹,真係英文歌先最岩佢發揮,兩首歌完美融合!

多到 開演唱會 都要分A 、B組,
因為 演唱會音樂總監 都有兩個(或以上)。 ...
Bluejays 發表於 2014-12-28 07:32

Jason 個樣好老原來好後生

Hilary個樣冧到~
doughnut 發表於 2014-12-27 22:49

今集佢唱得好差,我認為理應被OUT的應該係佢!
戥巨聲方力申唔抵SSD~
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

Jay把聲比較似鬼仔  唱英文會自然好多
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

Jay 個表演真係超班

今集佢唱得好差,我認為理應被OUT的應該係佢!
戥巨聲方力申唔抵SSD~ ...
酷愛903 發表於 2014-12-30 15:32

佢居然入到十強,我眼鏡都跌落來了。
一個人原來都可以盡興

今輯好似冇咩邊個特別突出,好難再爆個好似mag 既參賽者

Jason 把聲幾特別

第10集 - 「巨聲」男女合唱大戰

今集五位「超級男聲」與五位「超級女聲」將分成五組,以「男女合唱」形式一較高下!比賽驚喜不斷,除了首次改為現場直播,還請來「校長」譚詠麟加入專業評判團,聯同Eric Kwok、趙增熹、陳潔靈三大「巨聲」評判台柱,主宰十位參賽者的命運。「校長」還與多位參賽者合唱經典名曲,以身作則向後輩傳授歌唱心得。為保留比賽的緊張性及神秘感,每組分數以二百分為滿分,而男、女的獨立分數卻暫時隱藏,直至比賽尾聲,總分最低分的三組將被篩選出來。此時,男、女聲各自得分才一一揭盅,「巨聲」八強隨之誕生!

另外, 何雁詩係新主持~~

日期: 8/1/2015
活動: 《超級巨聲4》記者會
嘉賓: 森美、譚嘉儀、何雁詩、嚴瀚祺、
             鄒旻諾、張俊銘、王禮宗、何嘉新、
             何嘉穎、蔡頌雯、關敏婷、李雯希、
             谷微。
時間: 16:00
地點: 將軍澳電視廣播城一廠Common Room

現場直播啊今晚.....

又校長....真係見到佢出現過好多次啦喎
家書男女合唱好聽...加埋CAS可能更好

男女對罵....
家書唱得咁激
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

硬TAG樂觀 嬲!

好聽喎 呢pair 等你愛我

我覺得家書有D亂

係最低分一對一齊out?咁Karson有D危喎~小酒窝好難高分~

係最低分一對一齊out?咁Karson有D危喎~小酒窝好難高分~
doughnut 發表於 2015-1-10 21:04

茶實小酒窩唔是有廣東話版咖咩
btw karson真係幾得意ge :p

依兩個唱k咁
漫天子彈 朦起雙眼 都會為你分擔

Karson係都唔肯十指緊扣~

doughnut 發表於 10/1/2015 21:04

最低分三FOUL 最低分嗰兩位

傻的嗎
揀小酒窩黎參賽是找屎吧

KARSON BB
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

今晚有冇得投 TVB FUN 定生死嗄?
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

估淘汰karson同Emily - -

Jason同Hilary竟然第二~

呢排倫伯老是常出現

呢排倫伯老是常出現
數彩虹 發表於 2015-1-10 21:40

點解唱黎唱去都係個幾首
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

宣傳Medley黎架?同琴日好似一樣

宣傳Medley黎架?同琴日好似一樣
cindyee 發表於 2015-1-10 21:44

唔洗綵排都得嗄

今集似乎真係要永不超生啦

KARSON BB RIP

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

KARSON又要走了

佢地真係間錯歌

karson 條褲。。

何雁詩主持功力真係高過譚嘉儀幾多下...

何雁詩主持功力真係高過譚嘉儀幾多下...
pandajaiiixD 發表於 2015-1-10 21:59

咁佢出道咁耐
做左咁耐 360 主持
唔通好似坤哥咁十年如一日咩

係咪下一集就總決賽?
點解完得咁突兀

karson 條褲。。
tobby 發表於 2015-1-10 21:57

腫左?

攝影師每集都要搵leo女朋友坐邊

腫左?
Our_Souvenir 發表於 2015-1-10 22:41

有d野囉之後佢就係咁插袋又遮住lol

係咪下一集就總決賽?
點解完得咁突兀
CunninG 發表於 2015-1-10 22:19

仲有3集~
森美最尾話下集主題係經典歌

真係越嚟越悶,成班人嘅 弱點 就係 合唱 (Eric 好少少),
偏偏要佢地合唱咁多次。

有d野囉之後佢就係咁插袋又遮住lol
tobby 發表於 2015-1-11 00:24

因為 EMILY?

真係越嚟越悶,成班人嘅 弱點 就係 合唱 (Eric 好少少),
偏偏要佢地合唱咁多次。 ...
Bluejays 發表於 2015-1-11 11:18

靚仔靚女個d out 晒淨返唱得ok 但無乜character個堆
但又唔係真係唱得好好wor

所以無曬睇頭

仲有3集~
森美最尾話下集主題係經典歌
ed8671ed 發表於 2015-1-11 01:38

如無意外未來兩集應該係每集OUT 1人,OUT剩最後6強入決賽
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!