返回列表 發帖
小丸子係話比以前間唱片公司叫佢整容所以冇簽,關星夢乜野事?
如果星夢就係嗰間唱片公司,做乜要捧個已 ...
Bluejays 發表於 2015-1-18 00:47

就係星夢叫佢整容先肯簽佢囉

燈到呢
lish19890125 發表於 2015-1-17 21:07

燈what?我尋日話會out蔡,王,張3人之中其中兩人,而家咪out左蔡+王囉!
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

燈what?我尋日話會out蔡,王,張3人之中其中兩人,而家咪out左蔡+王囉! ...
酷愛903 發表於 2015-1-18 08:18

俾你叻返次~

胡生邊有整容? 佢話係減肥同化妝所以塊面瘦咗嘛!!
kayzzz 發表於 2015-1-18 00:50

塊面咁方⋯ 唔磨骨點變咁尖啊

胡生邊有整容? 佢話係減肥同化妝所以塊面瘦咗嘛!!
kayzzz 發表於 2015-1-18 00:50

人地跑步咋麻
做乜話人整容姐

人地跑步咋麻
做乜話人整容姐
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-19 11:44

咪係。欣宜唔跑步咋。跑完步可能塊面尖過孝子鈞呀!!!

塊面咁方⋯ 唔磨骨點變咁尖啊
PangChiYeung 發表於 2015-1-19 03:05

你有無睇樓上幅圖。我淨係見到胡生瘦咗靚仔咗咋。
食小啲嘢做多啲運動自然減到面㗎,你睇咁多韓仔減完肥樣都變埋就知啦。
佢話如果佢整容,屋企人斬咗佢都似。所以佢真係唔會整,孝子嚟㗎!!!

please do not ot,thanks

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

貼谷微冠軍,求奇__叫都贏晒班友。
BTW ruby妹好霸氣,adore.

覺得今輯真係愈來愈悶,冇咩noise

2月7 有畢業演唱會
超級巨聲4畢業演唱會 將於2015.02.07首播

2月7 有畢業演唱會
超級巨聲4畢業演唱會 將於2015.02.07首播
rubylovessss 發表於 2015-1-21 20:51

每人都唔知有無唱過8首歌就話畢業?

每人都唔知有無唱過8首歌就話畢業?
kayzzz 發表於 2015-1-21 21:36

屆屆都有搞架喎

畢業演唱會Karson都會有番

我知(但第三季好似無?)。個"course"短左啲喎。都無人真係學到嘢,有明顯進步。

【on.cc東網專訊】 .... 對於同們師姐鄭融被《東網》踢爆毁約,羅孝勇嚴肅說:「唔知,所有合約都係自己簽。(你有誠信?)簽咗無綫五年都OK,冇乜問題,2014年我係最開心同滿意。」

巨聲2 係簽5年的...

【on.cc東網專訊】 .... 對於同們師姐鄭融被《東網》踢爆毁約,羅孝勇嚴肅說:「唔知,所有合約都係自己簽 ...
sosomusic 發表於 2015-1-23 22:48

我嘅理解係,佢「由簽約到而家這五年」,而唔係佢份約係五年。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

我嘅理解係,佢「由簽約到而家這五年」,而唔係佢份約係五年。
Bluejays 發表於 2015-1-23 23:05

@@ 仲有幾多年..

http://ent.sina.com.hk/news/-1-1190693/1.html

個專訪 Alfred 透露佢同 公司的關係...
入咗行幾年之後,發現Artiste嘅力量係比較細嘅,比較被動嘅。
始終真正去投資嘅唔係自己,真正去宣傳都唔係自己一力可以做得晒。所以無謂要交惡,互相磨合,然後搵一個其同方向去做,呢個會係大趨勢

屆屆都有搞架喎

畢業演唱會Karson都會有番
rubylovessss 發表於 2015-1-21 21:47

巨聲3好似無....

覺得今輯真係愈來愈悶,冇咩noise
kittyng513 發表於 2015-1-20 18:04

同意,冇邊個特別彈出

支持嚴祺奪冠
有人氣獎都得

支持嚴祺奪冠
有人氣獎都得
rubylovessss 發表於 2015-1-31 20:37

哎呀走音

哎呀走音
RVHOCPC 發表於 2015-1-31 21:10

暫時最高分77.5

其實我今晚第一次睇,一睇第一個就走音~

嘩!JOSIE唱越難越愛

越難越愛,第一句就走音~

嘩!JOSIE唱越難越愛
rubylovessss 發表於 2015-1-31 21:15

同原唱2個層次

吳若希好似好聽D

呢個好聽d

呢個唱『越難越愛』被mag秒殺,連吳若希都不如~

點解D參賽者質素咁差~

嚴祺d評語講到咁差都暫時最高分,睇嚟都係佢冠軍多啦

JOSIE 揀越難越愛
傻的嗎
我驚佢排第尾嗄
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

聽左兩個,兩個連唱K質素都不如~

JOSIE 揀越難越愛
傻的嗎
我驚佢排第尾嗄
Our_Souvenir 發表於 2015-1-31 21:19

好Q難頂~

JOSIE 揀越難越愛 ... 為入何生公司?...

Josie 係度做乜?想證明原來 Jinny 唱得唔差?
定已經當左今晚係簽唱片公司嘅 audition,
以為要唱呢啲歌先會簽佢?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

77.2 @@ 

咁都有77.2分?

突然覺得Jinny唱得好聽咗

我越來越覺得兩個隊長係造入去,特別係女隊長

咁都有77.2分?

JOSIE每次唱D歌都係格硬唱上去D高音
又嗌歌,講真JINNY唱得好聽D

我覺得 JOSIE 唱得越黎越差
冇左初初果種氣勢同感覺

唔記得左
佢高分 D 定 YIMK 高分 D?

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

呢個男既好似唔錯,唔好衰收尾唔該~

ERIC唱呢種曲風好清新
聽得好舒服

呢個到目前為止起碼叫無走音~

我覺得 JOSIE 唱得越黎越差
冇左初初果種氣勢同感覺

唔記得左
佢高分 D 定 YIMK 高分 D?

↓↓↓↓↓↓ ...
Our_Souvenir 發表於 2015-1-31 21:27

Yimk 高0.3

ERIC唱呢種曲風好清新
聽得好舒服
rubylovessss 發表於 2015-1-31 21:29

首歌叫咩名話?

首歌叫咩名話?
MOQKEN 發表於 2015-1-31 21:31

《make you feel my love》bob dylan