返回列表 發帖
超級男聲應該比女聲好好多
之前都有睇過有個大專歌唱比賽
jason係嬴左

5唱衰哂首神曲
d lalala想嚇死人?

首歌好rock

蔡頌雯就唱到好溫柔...

姵姵係幾得wo
清唱都唱得好好

頂 若果呢8個真係經精挑細選既話
樂壇真係摺得
Happy and Blessed.

咩事? twinne得個樣係靚女
but唱得好差,走晒音

而家呢個好靚, 但係唱得好難聽..............
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

得 姵姵 係音準合格嗰個,
我好驚訝點解今次啲參賽者嘅音準同拍子會咁有問題,
以前唔駛擔心呢啲 走音 off beat 問題架,
唔通因為要選樣靚嘅,所以 out 左啲基本技巧 ok 嘅人?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

依個某d位幾似漿 係咁嗌
一開頭off beat bor ._.

噴! 巨聲方力申

依個又真係幾似万刀甲

依個又真係幾似万刀甲
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-25 21:43

似我有一位tb朋友
慧慧把聲好靚.....

真係冇人揀廣東歌 -_____-

依堆女仔真係奇奇怪怪咁.____.

呢個應爆又唔爆
兩頭唔到岸
nicknicknick 發表於 2014-10-25 21:46

佢把聲好靚,好過頭先twinne好多

暫時覺得救生員幾好,原因係其他7個都唔掂

2000個揀16個都可以得D咁既質素!?@@

依堆女仔真係奇奇怪怪咁.____.
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-25 21:46

男仔會唱得好好多

痴線 另外個個反應大到一個點
想點呀你lol

140.x 分果個好冇風度

想點呀你lol
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-25 21:56

笑死
antm咁款
Happy and Blessed.

twinne係靚女
tvb可以簽佢拍劇

d_u 仲要扮曬喊咁
好假

twinne係靚女
tvb可以簽佢拍劇
rubylovessss 發表於 2014-10-25 21:56

agree
願你在那個讓我掛念的少年時代裡,永遠自由任性地笑與哭

d_u 仲要扮曬喊咁
好假
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-25 21:58

人地喉嚨發炎都唱唔到囉....唔覺好假

女聲感覺同以前既比好似差左d, 感覺冇邊個特別爆.
不過睇預告 男聲似乎好正 lol

人地喉嚨發炎都唱唔到囉....唔覺好假
rubylovessss 發表於 2014-10-25 22:00

我講緊後面條友
人地講緊野係後面扮喊
明明自己勁開心

期待男聲....有1,2個85分
特別係想睇陳浚霆同jason

想點呀你lol
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-25 21:56

我都見到 有風度到呢
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

星夢淨係想搵個唱到 越難越愛 嘅 靚女新人 姐,
點知第一集就比人 out 左
Uka 同 救生員 都唔會係星夢嘅 target,
或者 Josie 有機會嘅。
男仔再好對 星夢 嚟講都係冇用,星夢 需要女仔。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

Uka 同 救生員 都唔會係 ...
Bluejays 發表於 2014-10-25 22:15

搵多個美鏗出黎

Uka 同 救生員 都唔會係 ...
Bluejays 發表於 2014-10-25 22:15

有可能比唱片公司簽ge可能係陳浚霆 佢媽咪係前tvb藝員

表妹保莉 發表於 2014-10-25 21:50

以前對 基本技巧 有 底線要求 嘅時候,
就會選左啲 樣醜 或者 識英文唔識中文 嘅人出嚟,
今次又要 樣好 又要 中文好 嘅,咪唯有 走音 off beat 都接受囉。

男仔會唱得好好多
rubylovessss 發表於 2014-10-25 21:51

我都信男仔會好好多,
但係點解明知男仔好啲都唔將男仔放做第一集呢?
咁樣對 收市 有壞影響架喎。

得 姵姵 係音準合格嗰個,
我好驚訝點解今次啲參賽者嘅音準同拍子會咁有問題,
以前唔駛擔心呢啲 走音 off  ...
Bluejays 發表於 2014-10-25 21:40

表妹保莉 發表於 2014-10-25 21:50

我唔準你咁講
HERMAN 哥有份揀嗄
想激死埋余詠珊咩
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

暫時覺得救生員幾好,原因係其他7個都唔掂
ed8671ed 發表於 2014-10-25 21:49

好似食尚玩家莎莎嗄

我都信男仔會好好多,
但係點解明知男仔好啲都唔將男仔放做第一集呢?
咁樣對 收市 有壞影響架喎。 ...
Bluejays 發表於 2014-10-25 22:41

典解你成日都打收市唔係收視既

想邊個做巨聲4幫隊長?

典解你成日都打收市唔係收視既
Our_Souvenir 發表於 2014-10-25 22:49

係喎 ... 我以後留意

我講緊後面條友
人地講緊野係後面扮喊
明明自己勁開心
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-25 22:02

一宣布佢高分d留低嗰時佢個表情已經出賣左佢
漫天子彈 朦起雙眼 都會為你分擔

日期: 27/10/2014
活動: 《超級巨聲4》錄影
嘉賓: 森美、張繼聰、14位參賽者、陳潔靈、
             泰迪羅賓、趙增熹、雷頌德、瑪姬、
             伍仲衡、簡、歐陽德勛、韋景雲、
             楊熙、路芙、徐洛鏘、張家誠、
             李璧琦。
時間: 15:00
地點: 將軍澳電視廣播城一廠

泰 ...
matt0605 發表於 2014-10-26 21:31

heihei and ms chanchan are back

琴晚睇左一陣
班女冇人揀廣東歌之餘,仲冇邊個唱得特別好sosad
btw個万刀甲真係令我噴出黎

泰 ...
matt0605 發表於 2014-10-26 21:31

AH MARK?

高登見到有個post讚Twinnie靚

個分會唔會高得有點離譜...
咁決賽就個個9X分架啦喎
ed8671ed 發表於 2014-10-25 20:55

巨聲4個百分制同巨聲1-3個百分制一樣,"合格分"係75分,"中位數"大概係80分左右,你CHECK返巨聲1-3咁多集D分就知
第一集D分,我覺得關敏婷明顯是OVERRATED(低3分才合理),而李姵賢明顯是UNDERATTED(高2-3分才合理),其他6人打分都沒有太大問題
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

下一場有廣東歌啦
嚴瀚祺 - 《黃金時代》(陳奕迅)
陳浚霆 - 《我是不是你最疼愛的人》(潘越雲)
何嘉新 - 《想你的夜》(關喆)
王禮宗 - 《原諒我》(蕭敬騰)
劉柏希 - 《陀飛輪》(陳奕迅)
鄒旻諾 - 《你為了愛情》(劉雅麗)
張俊銘 - 《痛愛》(容祖兒)
伍富橋 - 《趁早》(張惠妹)

女子組有幾個唱得好差

超4感覺一般般
可能體太多呢類節目 有d麻木
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

今屆好唔得
走音走到離譜都可以入圍
>3<