返回列表 發帖
ERIC唱你你你為了愛情最高分...?我自己比較睇好陳浚霆

唔拎佢同eason版比
都覺得佢唱得好難聽 xx(
Happy and Blessed.

簽名被屏蔽

參加過巨聲1
點都唔會差過以前嘅...

唱K feel...
but點都好過班女

顧仔望住顧媽個眼神好好j呀

覺得ANDREW音準都一般...
比較緊張

Karson幾丁
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

暫時聽左三個 都覺得好過上集既女聲 ...

KARSON高音好似唱得有D勉強
但係唱得就好有感情
FEEL到佢好想佢女朋友

大膽!向高LING示愛?
笑死

條友真係完全吾知想點
好好笑

柏希.....好唔得
應該係唱得最差個個

完全carry唔到首歌
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Eric....好似幾得wo...

可唔可以唔好OUT KARSON同ANDREW

如果唔望佢個樣我會覺得首歌好正
望埋佢個樣聽埋首歌就好想打巴佢

可唔可以唔好OUT KARSON同ANDREW
henhenhen 發表於 2014-11-1 21:33

下集有男女淘汰賽
未Foul住

Jason出未?
佢都幾勁架

下集有男女淘汰賽
未Foul住
rubylovessss 發表於 2014-11-1 21:35

NO 呢一集男聲會先FOUL一個 上集女聲已經FOUL左一個女

唱得好x難聽呀救命

JASON 唱K FEEL希望OUT呢個

NO 呢一集男聲會先FOUL一個 上集女聲已經FOUL左一個女
KO03 發表於 2014-11-1 21:41

我話Andrew係無foul到...仲錄左下集

簽名被屏蔽

Alvin唱得唔錯

我覺得全晚最差都未係去到Karson, 好可惜最搞笑最cute既被foul了 ...

極度傷心 唔睇了

痴線 FOUL左個最攪笑最有FEEL既
FOUL走痛愛算啦

兩集都foul左比較可惜既人 ..
btw 想問下呢一屆有冇復活戰? lol

好傷心,FOUL左唯一睇中的人

FOUL走痛愛算啦
屮SiU霖屮 發表於 2014-11-1 22:00

我都係咁話 痛愛唔知想點咁

原來最多人投Karson
但係就foul 左佢....=(

下集有人唱䕶航

FOUL走痛愛算啦
屮SiU霖屮 發表於 2014-11-1 22:00

Foul柏希先岩....唱陀飛輪走音

下wk 有人用G.E.M 怒嗌小城大事。。。

foul左karson bb
肥婆馬上收皮

好黑幕囉..個條低分_Andrew根本靠關係拉分
肥婆馬上收皮

好黑幕囉..個條低分_Andrew根本靠關係拉分
fifty1205 發表於 2014-11-1 22:16

窮是原罪

冇陰公
高寧一定好傷心嗄
本週冠軍歌: 回憶半分鐘 - Cloud 雲浩影

兩集都foul左比較可惜既人 ..
btw 想問下呢一屆有冇復活戰? lol
KO03 發表於 2014-11-1 22:00

得13集,應該冇啦...

星期六收視又唔會好,都冇乜機會加集數

ed8671ed 發表於 2014-11-1 22:27

我宜家心情同你個頭像一樣

星夢簽Karson啦不如

如果我係老板,又夠錢既,都只會簽伍富橋(趁早)/Karson/Josie
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

其實Karson真係唔係最差。。。

Alvin同Karson有可能好似Alfred,fred咁係未來偶像
杜德偉同Alvin都講

ed8671ed 發表於 2014-11-1 22:27

第一集收視15點,比上一週升 2點
平時星期六呢個時段,都係 12-16點 左右 (播電影可以高少少)

巨聲3 星期日 嘅收視係 17-22點,所以又唔算差太多
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

痛愛同陀飛輪真係唔知想點...尤其係痛愛個條友

痛愛同陀飛輪真係唔知想點...尤其係痛愛個條友
sillybeef 發表於 2014-11-1 23:05

陀飛輪 D Bit完全唔岩,柏希又唱得差,唔明班評判同嘉賓點比分,Karson我真係唔覺唱得差

陀飛輪 D Bit完全唔岩,柏希又唱得差,唔明班評判同嘉賓點比分,Karson我真係唔覺唱得差 ...
rubylovessss 發表於 2014-11-1 23:09

Karson一定起碼好過痛愛先...都唔明個班嘉賓評判...痛愛咁高分...Karson低到喊...
18歲點樣可以感受到陀飛輪....太難Carry啦...

JASON唱歌把聲我諗起小肥....

Karson 首 想你的夜 雖然唔係perfect,
但聽翻佢講既野的確好有feel, 而且又係呢一集既人氣王 lol
加上上一集既Twinie又係正, 唔覺得呢一集既 陀飛輪/痛愛 比 想你的夜好聽.

誠信 希望 TVB 唔好因為集數hea做, 加復活戰會成件事好睇好多 lol

btw好似下一集 有人唱 護航 ?!