返回列表 發帖
有请一班DJ到

应该系有得投票之类~ 或者好似《我是歌手》咁一班乐评人系度讲评~
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

有无剧透文睇啊?~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

真係慧敏哥参加呢一届都可以入总决赛~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

哎哟 真系无雷文喔?感觉上已经睇唔落去,只想直接睇结果~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

今輯真係冇乜睇頭...
唱得好既, 唔覺有邊個...
最靚果個第一集又out左....仲要真係唱得好難聽.... ...
gn01270160 發表於 2014-11-18 12:37

的的确确 第一集生得最靓女嘅估唔到最低分之余仲会被淘汰~

张思思真系好劲秋 已经连杀两条友~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

大家真系好憎CC啵 XD

的确嘅~ 死在她手下嘅已经有三个人 而且系大家完全估唔到点解会死在她手上~ 得罪唔少人之余 仲会令人觉得系咪有乜后台~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

之前小道消息fake咗u嗄
原來係有karsonbb

第7集 - 「巨聲」踢館挑戰賽(下)
播出日 ...
ed8671ed 發表於 2014-12-8 22:12

两个被淘汰嘅女歌手就无机会?重男轻女?
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

waa... 蔡依林应该做表演嘉宾啦~ 宣传下自己新专辑,大概最多系巨声帮大合唱做衬底和声~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

你get錯我講咩
我意思係sony完全無能力捧人,karson如果比sony簽左只會成為另一個谷唔起既歌手 ...
nicholashin 發表於 2014-12-21 12:04

有得签好过无得签啰 ~ 你睇下巨声前三届D人家下霉到乜样 ……
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

YIMK 好似觀眾緣同 NOISE 都勁過 JOSIE
Our_Souvenir 發表於 2015-1-17 21:33

可惜年纪大只左D啰~
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

好想 Yim K 拎冠军啰 ~

Eric 唱真系还好,就有自己创作加分。
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

譚嘉儀 2014 簽左星夢,未有出歌,唔知 2015 做唔做新人
Bluejays 發表於 2015-1-31 22:47

她有自己创作,仲好少少 …… 冠军廖 sir 都家下仲 …… 系咪仲继续做紧幼稚园老师啊?
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

無樣唱歌又唔係特別好,而且又唔識講野,無得發圍都預料之中啦,邊個唱片公司會嘥D咁既錢。 ...
longtime 發表於 2015-2-1 12:08

唱得算几好啦。不过当年全球华人新秀大赛只系拎到季军…… 连罗孝勇都拎过冠军~~ 你就知乜事 …… 可能真係只可以星梦自己消化落去。
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起