返回列表 發帖
林德信係咪已經無簽環球?
我本人MV男主角 好靚仔

話時話Mag同慧敏哥都幾friend咁
XYZZY 發表於 2014-10-12 15:40

係好姊妹先真
怪獸一族

4anda 的最hit不是與劉定成嗎?

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

陳僖儀SITA
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

慧敏快D打低j律師啦...Zzzzz
PRINCE MUSIC CHOICE
Ava 糖衣
Joey 女皇
Shiga 為何要我愛上你?:(

何紫慧真係好耐無見 巨聲當中幾鐘意
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

真係冇乜邊個認識的呀

李悅君 把聲真係好正
自從上次參加內地歌唱比賽輸咗之後就無再出現過
仲有可能因為金牌巨變之後 佢未穩到新唱片公司再者 佢係廣州人可能都係一個因素
鄒文正、AOA果D都係霉霉哋
無幾個張敬軒
>3<

實力最強是李悅君

啱睇Erika weibo
佢好似去咗上海發展
明年會出專輯 會出廣東歌
>3<

林德信無消失啊 佢仲屬唔屬於環球?
GENTLEMEN 今年先出道喔.有條仔勁正

我真係...一個都唔想投
我係咪已經脫離香港樂壇新血了?

慧敏快D打低j律師啦...Zzzzz
tszkaleung 發表於 2014-10-12 19:45

丁大狀今年又會有新碟,睇黎好有難道

回復 64# lmml4

特登去聽咗.頂.佢仲係唱得好悶

睇完個 LIST 兩次都投唔落手... 冇一個懷念。

我是最後知道的一個 ck
love wins!

Sita

林德信無消失啊 佢仲屬唔屬於環球?
GENTLEMEN 今年先出道喔.有條仔勁正
KyleHo 發表於 13-10-2014 00:28

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=7325&extra=page%3D1

司儀陳百祥、黎芷珊、朱凱婷,連同李克勤、鍾嘉欣、鄭俊弘、吳若希、胡鴻鈞、AGA、Gin Lee、林德信、羅鈞滿、姚兵、狄易達、陳嘉佳(小寶)、林夏薇、朱晨麗、沈震軒、林盛斌(Bob)等傾力演出

代表作很搞鬼,但車盈霏......不是何紫慧麼?

陈慧敏

鍾一憲 & 麥貝夷  天生不對真系正 狂loop

Miss sita....

話說 梁佑嘉bb去左邊懷念距既bye bye love噶
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

Sita其實佢唱歌好好,可惜....

Miss Erika!! She released 1 (or 1/4) song this year.

我是森巴 - Ginger Kwan, 李悅君, Eliane Faria, Tia Surica

http://www.moov.netvigator.com/m ... ductid=VAUN00408457

http://www.kkbox.com/hk/tc/song/ ... 5HQgp0PL-index.html

最懷念 Erika ... 仲記得 Traveling 避不開 Thinking Of Me 仲有第二年派嘅 夢伴 , 嗰年仲以為佢拎到新人銅 , 點知比美匡一首 雨落大地 打低 ...

Sita......

點解個list無Sita? 其他真係無邊個識。

點解個list無Sita? 其他真係無邊個識。
Ching2015 發表於 2017-1-17 15:37

可能唔在人世了,所以就無了,上面真係無乜值得懐念

可能唔在人世了,所以就無了,上面真係無乜值得懐念
阿mark 發表於 17/1/2017 15:59

好多都係自然被淘汰

Ruby
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Ruby
matthew1990 發表於 2017-1-17 20:22

年前因拍片嗆老師英文差而紅爆網絡的港女Ruby(鄧凱旻),早前返港參與有線節目《十萬蚊港女大翻身》,並計劃回歸「老本行」,成為一個出色YouTuber,努力拍片吸Fans!

慧敏哥個形象同聲線可塑性大過律師好多 唔知paco唸乜。

Abella代表作點解唔係依個

淨係懷念李悅君一個, 把聲特別, 歌路又好, 又唱得, 有個人風格

連代表作都叫唔出,冇一個值得懷念喎

Abella代表作點解唔係依個
harryharry 發表於 2017-1-18 00:54

最鍾意佢CD版唱到似走音非走音咁

另外仲有慧敏哥 15年之後就消失左sosad 最鍾意呢首

仲有個就係 鼻翼避不開

黃淑蔓
羅力威
蔣卓嘉
陳明憙
已經消失jor

為佐香港打工仔幸福
ABELLA快D番泥啦

好懷念信信  林Duck信