返回列表 發帖
推薦
Wonders 發表於 2015-3-6 00:51

五指咒鳴曲真係好好睇
  繼承者們我覺得好散, 實在太多人太多線, 睇左3集都未分清楚d人
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

我護我icon嗰個人已經護到一個點 可以唔洗理我

佢呀媽啲演技真係正 ...
Wonders 發表於 2015-3-6 11:59

我成日都覺得套劇呀媽先似係主角, 兩個仔似配角多d
  所以我覺得佢幾顛覆平時d劇, 兩個仔爭爭去, 但係個媽先係最恐怖

其實下半部份啊哥復仇嗰度仲好睇

佢啊媽最後嘅下場真係ssd 已經變盲仲要跌死  ...
Wonders 發表於 2015-3-6 13:08

整容失敗後果

鍾意男二多啲唔是冇奶油  

你呢排有冇睇新劇呀
Wonders 發表於 2015-3-6 13:13

細佬個樣真係唔係好認得
   而家睇緊繼承者們(tvb版), 其實我早排好想開新個套皮諾丘, 不過實在無時間

細佬做戲唔差 又唱得下  (又hard sell)

兩套都有朴信惠 ...
Wonders 發表於 2015-3-6 13:28

我鍾意朴信惠同李鍾碩
   之前睇台版旋風管家就鍾意朴信惠, 李鍾碩就係聽見你的聲音同埋RM

又冇睇李鍾碩之前嗰套異鄉人醫生
Wonders 發表於 2015-3-6 13:52

好似未睇, 但我知身邊好多人都極力推薦

太血腥me驚驚 所以冇睇
mamakin 發表於 2015-3-6 17:07

好恐怖

不過每個人接受到既程度都唔同既
我唔鍾意睇手術場面囉
mamakin 發表於 2015-3-6 17:19

我都好怕血淋淋d場口, 不過普通醫生片都ok (始終電視有一定尺度)
   但變到好似3級恐怖片就咪搞我

仲有套急診男女
Wonders 發表於 2015-3-6 17:22

急診男女我覺得似笑片多d lol

我有同學睇緊都話幾好睇

Btw 搵到美旭果集快樂大本營未
mamakin 發表於 2015-5-10 10:17

下星期播, 預告出左

回復  mamakin

都幾期待呢套劇....都敏俊對眼比人話大左喺度笑

...
rubylovessss 發表於 2015-5-12 23:43

me2
   不過我覺得係呢個look搞笑d

遲d一齊支持新韓流女神國主bb

gary個表情

上次同智孝一組 ...
Wonders 發表於 2015-5-12 23:52

國主bb 之前上running man 個集超搞笑
  gary 成日都有靚女嘉賓但係又呷智孝醋

ng g d嘉賓想ng想同佢一隊

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
週一情侶上癮 ...
Wonders 發表於 2015-5-12 23:55

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

霸氣在石

me最like係BB做嘉賓 & 佢做公主嗰集
王牌智 ...
Wonders 發表於 2015-5-13 00:00

佢做公主個集, gary錫佢個下先正

以前睇我通常都淨係會睇智孝贏果啲

同恩地交杯

apink的歌很不錯啊 ...
mamakin 發表於 2015-5-13 00:12

超鍾意no no no, 最記得個集a pink 上 RM 同 gary 跳, gary 都跳得好好

陸續有韓星黎香港喎

池城
池昌旭(wonder去接機)
李鐘碩
rubylovessss 發表於 2015-5-13 22:00

李鐘碩

呀, 未得閒睇快樂大本營
Wonders 發表於 2015-5-13 22:08

美旭個集, 唔係星期六先播咩

我早幾日係金鐘見到李鐘碩

張海報 XD
hictons 發表於 2015-5-13 22:40

邊度? 你早d講ma, 等我今日行過可以留意下

其實你有幾多綜藝追緊 ???

芒果台都有 ???
chanchan0909 發表於 2015-5-13 23:24

應該話有無邊個有佢bb嘅show係未睇過

rm me都係揀黎睇嫁炸
之前mmk推介嗰d都未清
Wonders 發表於 2015-5-13 23:32

基本上都唔悶嘅, 可能有時個別一兩集, 只係未必好睇到值得翻煲啫
   其實想問好耐:

有無可能有足本版running man 睇, i mean 佢全日嘅拍攝
   始終時間關係有時cut 左d game, 搞到有時有d亂

中國版會有  韓版有固定放送時間, 所以唔會有, 連佢嘅 youtube channel 都係節目嘅片段 ...
chanchan0909 發表於 2015-5-13 23:42

我無睇過亦都唔會睇中國版lol

所以其實都好徙, 拍左成日, 都係播得個半鐘

突然醒起 u睇完kmhm未

星期五晚韓國開始做prof都 套新劇
又要煲
仲有pinocchio同魔女的戀 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-13 23:50

pinocchio 我睇到13集only, 停左差唔多成半個月
   跟住又要睇製作人, 仲有hktv, 大時代, 都唔知邊到有咁多時間

1個月non-stop應該睇得晒掛

我媽媽前排用咗3,4日睇完pinocchio
搞到我又想睇 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-13 23:55

pinocchio 真係好睇, 劇情真係好到肉, 又有我男神李鍾碩同我女神朴信惠

完sem多啲時間 ng洗咁耐ge

美旭 rm佢嘅表現真係ho qq & pure  ...
Wonders 發表於 2015-5-13 23:59

美旭上rm 個樣真係好搞笑

國主因為上 RM 嘅表演令我幾鐘意佢  (有 D 嘉賓我睇完會唔鐘意, 唔知你地有無 D 嘉賓唔鐘意{:1_12 ...
chanchan0909 發表於 2015-5-13 23:57

金宇彬應該係最吸引我嘅RM嘉賓, 當然繼承者們都有加分

韓孝珠!!! 好pure好true
我到而家都好記得護衛武士個集

金宇彬自從澳洲特輯同rm班人玩 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-14 00:09

澳洲特輯個人戰型到爆

玩過山車驚到
比光洙嫌棄  ...
Wonders 發表於 2015-5-14 00:05

[/hide]

pinocchio 佢同養父嗰條線幾好睇喔
養父知佢考到記者之後(?)改造佢做花美男 ...
Wonders 發表於 2015-5-14 00:21

應該係考記者個時
  [內含劇透]
  佢同佢爺爺條線又係好感人, 跟住到哥被人拉個時真係喊到收唔到聲, 然後佢同宋主播d對話又係好有啟發性, 所以我超鍾意套劇

[劇透]宋主播同朴信惠果part都幾感人 睇到佢終於肯做返好人真係想喊[/劇透] ...
mamakin 發表於 2015-5-14 16:42

quote 人唔反白
呢段好導火新聞線
Wonders 發表於 2015-5-14 16:44

成套野新聞都好重要ma, 無番呢d劇情就唔好睇

溫完書 無聊到睇live
producer個模式有d似星星
又係有訪問+epilogue

有啲位都幾好笑{:1_9: ...
ed8671ed 發表於 2015-5-15 21:45

係咪星期五六都播
  已經不斷睇預告止下渴, 不過唔識聽真係好無癮

白承燦
btw 估ng到有nichkhun 張赫  星光熠熠喔
====================================== ...
Wonders 發表於 2015-5-15 22:39

支持支持, 雖則有8成人睇名都唔知mud水

ng g嗰晚有咩表演嘉賓呢

應該係趙寅成同池城叔叔爭
希望評審 buy 一人分飾七角嘅池 ...
Wonders 發表於 2015-5-15 23:22

原來朴信惠舊年攞過女子人氣賞, 唔知有無機冧莊

有無人睇美旭@大本營live

[/hide]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢套劇唔知點解俾人封晒,搵唔到黎睇,請問邊到睇到?
samson712 發表於 2015-5-19 21:48

tvb要播, 明明星期日youtube都有, 等我仲大安旨意, 考完試有得睇

producer 我睇左1/4第一集, 有d悶, 再加上d translate ma ma, 意慾大減

都係睇埋pinnocchio先再算

女主媽媽好戲
Wonders 發表於 2015-5-22 00:23

堅係正, 臨到尾d內心戲真係好睇
  (剛胰睇完17集)

初段真係好討厭佢  不段公 雞李鍾碩一家 ...
Wonders 發表於 2015-5-22 17:35

證明好戲, 令人對佢恨之入骨

不過其實佢地母子情個條線都幾心up, 話就話討厭佢, 但其實就過唔到自己個關