返回列表 發帖
路過

黎黎去去都係嗰幾位會員 仲要明明個着燈標題都係只傾左 6 版 入黎支持下

傾緊甚麼劇呀 想睇呀

《kill me heal me》
巧巧睇噶,講7重人格~
ed8671ed 發表於 2015-3-2 21:37

好有興趣 !!! 希望趕得徹同大家傾 !!!

me講起都唔係幾好意思 260個帖有76個係我

mamakin 發表於 2015-3-2 21:39

無相干啦 , me 女排大獎賽 311/655=47% 女排世錦賽 371/827=45% , 仲多過你

me 暫時只係睇左 ep1 tonight see ep2 and ep 3

睇完kmhm要追埋healer
Wonders 發表於 2015-3-5 19:55

好呀
覺得好睇嗎?
唔知1個禮拜追唔追到我哋進度呢
ed8671ed 發表於 2015-3-5 19:56

好睇呀

未必得啦, d mid-term 黎緊 + 要睇 HKTV - Second Life 好忙

your bb : 上次玩完咁恐怖 打死都唔上
mamakin 發表於 2015-3-7 22:35

係咪 rm 主題係 1470 輸左要去台灣嗰集 ???

係嘎
Wonders 發表於 2015-3-7 22:45

rm 我 ep234 料理大戰 開始未睇, 都可以話算跟得幾貼

原來就快 ending 啦 ...

我睇左 3 集 聽朝繼續睇 !!!

唔係呀
女主係佢阿媽同舊情人生嘅

佢一直都鍾意個妹,好慘呀

其實我睇唔到佢今集有冇流到眼淚{ ...
ed8671ed 發表於 2015-3-12 20:02

真係嘎 ??? 我暫時睇左 5 集炸其實 (係咪啱啱播完大結局啦) 我呢個禮拜有 D 時間 會繼續睇
[廣告]請支持 HKTV 嘅 導火新聞線 !!!!!!!!!![/廣告] 我諗大家都會無視

韓國今晚播完結局,聽日睇中字 ^3^

wiki劇有時間先睇la
ed8671ed 發表於 2015-3-13 00:16

如果我早 D 黎呢到我應該可以同你地同一進度, 話曬佢 1 星期都係 2 集

轉場討論
Wonders 發表於 2015-3-28 18:36

請問係 ... ?

Pinocchio 嘎 同之前一早已經推薦你睇嘅Healer(算係講記者)
Wonders 發表於 2015-3-28 18:51

追完導火就追呢 2 套嘎 thank you very much

今晚睇
睇緊rm 美俊喺張枱下面彈出黎嚇到佢地彈起
mamakin 發表於 2015-5-12 22:13

M ! E ! 尋 ! 晚 ! 睇 ! 左 !

遲d一齊支持新韓流女神國主bb

gary個表情

上次同智孝一組 ...
Wonders 發表於 2015-5-12 23:52

國主真係好好笑
點解智孝可以咁好運 每次關鍵時刻人品都會大爆發

但其實明明智孝有一次同在石講佢腳痺 在石行開左冇理佢
mamakin 發表於 2015-5-12 23:57

有人話如果在石太快搵智孝個 game 機本上就會完, 所以為左節目效果, 在石扮聽唔到拖多陣時間

其實石鎮聽左 2 次腳痺, 1 次智孝, 1 次在石

一陣望下先
Wonders 發表於 2015-5-13 22:30

其實你有幾多綜藝追緊 ???

芒果台都有 ???

rm me都係揀黎睇嫁炸
之前mmk推介嗰d都未清
Wonders 發表於 2015-5-13 23:32

我 RM 睇曬 絕對唔會揀黎睇, 因為太鐘意佢地 (仲基好似就快服完兵役, ng g 會唔會上去做做嘉賓)

你推介嗰 d me 仲未睇, 不過 me 承諾一定會睇

基本上都唔悶嘅, 可能有時個別一兩集, 只係未必好睇到值得翻煲啫
   其實想問好耐:

有無可能有足 ...
kevinlai1621 發表於 2015-5-13 23:37

中國版會有 韓版有固定放送時間, 所以唔會有, 連佢嘅 youtube channel 都係節目嘅片段

未識國主bb之前me係ng會睇 (同睇康熙一樣)
但依家國主bb嗰集 me 一定睇

奔跑吧 兄 ...
Wonders 發表於 2015-5-13 23:43

國主因為上 RM 嘅表演令我幾鐘意佢 (有 D 嘉賓我睇完會唔鐘意, 唔知你地有無 D 嘉賓唔鐘意)

我無睇過亦都唔會睇中國版lol

所以其實都好徙, 拍左成日, 都係播得個半鐘 ...
kevinlai1621 發表於 2015-5-13 23:46

中國版都算唔錯, 不過係 D 人嘅問題搞到唔係咁好睇, EG 成員間好似仲係好陌生, 有 D 嘉賓玩唔起喊, 為左大局著想比 angelabady win ...

其實奔兄有集係 奔兄 VS RUNNING MAN 撕名牌對決, 唔知你地有無睇

突然醒起 u睇完kmhm未

星期五晚韓國開始做prof都 套新劇
又要煲
仲有pinocchio同魔女的戀 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-13 23:50

近排咁忙 睇到 ep7 就停左

美旭 rm佢嘅表現真係ho qq & pure  ...
Wonders 發表於 2015-5-13 23:59

but 能力需要加強喔 連光洙都因為佢嘅能力而感到自豪

金宇彬應該係最吸引我嘅RM嘉賓, 當然繼承者們都有加分
kevinlai1621 發表於 2015-5-14 00:02

之前有集金宇彬上黎, 有個 game 需要扮醜, 但佢諗都諗過形象真係去扮, 加曬分

不過最吸引 me 係韓孝珠

韓孝珠!!! 好pure好true
我到而家都好記得護衛武士個集

金宇彬自從澳洲特輯同rm班人玩 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-14 00:09

好想韓孝珠再上黎 不過佢都係有電影要上先黎, 所以希望佢拍多 D 電影