返回列表 發帖
係咪細舞台個度? 勁後悔當時冇揀呢度
Jacz 發表於 2015-1-29 13:32

係阿, 果邊好似都好high

今日城網既楊千嬅購買專頁冇咗 (係咪今日break所以冇咗?)
Jacz 發表於 2015-1-29 13:45

唔係因為break...係因為已經sold out

之後可能要日日上網狂loop啲片止渴
Jacz 發表於 2015-1-29 13:55

我就係知我會, 所以我錄定d片lol

點解今次會多咗咁多架?
Jacz 發表於 2015-1-29 14:02

會唔會係唔想一條粗到死, 所以分4條幼身?

希望好似Joey 1314咁出,不過我覺得機會唔大
fifty1205 發表於 2015-1-29 14:09

encore同嘉賓合唱果d希望可以有哂la..btw, 如果學1314咁出...會冇哂talk嫁啵lol

冇收錄深紫色,唔開心
Jacz 發表於 2015-1-29 14:18

可能尾場轉返深紫色呢

我見sammi sold out都有架
同埋聽日仲要賣輪椅位架
Jacz 發表於 2015-1-29 14:21

個page係度既, 要用d法搵姐haha
http://ticket.urbtix.hk/internet/eventDetail/25324
只係去到今日佢賣哂, 所以唔會放出黎住

我地要靠你啲片止渴
Jacz 發表於 2015-1-29 14:22

單靠我果d唔夠既haha
總有大把人錄得好過我

巡迴應該會去返美國同加拿大,其他地方應該同all/開大差唔多但下次賣飛情況應該會樂觀好多架喇 ...
Jacz 發表於 2015-1-29 14:24

最好去返多d地方啦, 一陣又有人話個世界巡迴只係係中國國內haha

so sad,好後悔!!!
上次見到66段10行最邊邊個兩個位
Jacz 發表於 2015-1-29 14:32

我今次係果邊12行

黃牛d飛應該都所剩無幾, 都唔太見到仲有人放

寧願一條好多四個角落都有呀
Jacz 發表於 2015-1-29 14:40

咁又係, 依家比人撞到應一應

琴晚 68段第一行..
真係好正
sillybeef 發表於 2015-1-29 14:41

握唔握到手

可能尾場機會仲細,畢竟呢首係新藝寶,唔係華星
Jacz 發表於 2015-1-29 14:43

如果真係得27號唱, 咁我真係幾好彩-v-

原來你save低咗
Jacz 發表於 2015-1-29 14:46

有history嫁ma

唔知依家有冇人係紅館外面排隊買輪椅位

今次有冇南亞排隊黨搶飛呢  ...
Jacz 發表於 2015-1-29 14:48

我會選擇10點上網買btw, 想問好耐, 係咪改左玩法
以前一定係即日去紅館門口排先有
依家就度度都得

喊都冇眼淚,淨係唱得一次咁大把

cut走隻狼喇唔該
Jacz 發表於 2015-1-29 14:51

係囉..隻狼真係愈聽愈厭, 由其比eason再三唱左咁多次之後

仲難過ireserve搶iphone 6
好似都係紅館,同加多咗城網
Jacz 發表於 2015-1-29 14:52

我自有方法入到去lol
唔係阿..同公售一樣
即日門票
在演出當天,尚餘未有預留或售出的輪椅人士座位會於當日上午十時起,在香港體育館售票處,以及城市售票網的其他售票渠道,包括網頁(www.urbtix.hk)、流動購票應用程式My URBTIX (Android 及 iOS 版) 及信用卡電話購票熱線(852) 2111 5999發售,供所有人士購買。

回復  Jacz

其實唔忍得, 但係今日都星期4, 捱埋落去啦XD
wchild 發表於 2015-1-29 14:54

忍足八日, 好辛苦

但應該都唔會喇....佢講過幾次做完呢個show 要抖下
仲有佢都想生BB麻
世巡到幾多個地方都成問題麻。。。{ ...
blue 發表於 2015-1-29 15:37

整個minor classics part 2
又有住bb黎開hahahahahahahhaa

因為E 隻都好幸福!
cch 發表於 2015-1-29 15:51

成隻寄生獸咁 (非中傷, 只係講笑lol)

第15行睇唔睇得曬個台
pika927 發表於 2015-1-29 21:11

未必得

你po前我已經download完
其實我係想要一次過18分鐘直落 可能等完曬7場後先會有 ...
siongguan 發表於 2015-1-29 21:52

黎緊31號我可能會咁樣錄都唔定

留名睇聽晚未開場 已經要開新post XD
alanlith 發表於 2015-1-29 23:37

難d啵

好想尾場可以聽到深紫色,然後佢著住紫色衫,全場紫色燈光+全場紫色螢光棒
未睇已經四出狂搵片睇咁係 ...
Jacz 發表於 2015-1-30 00:25

諗起都正, 希望尾場會派紫色螢光棒 (雖則自己都會帶)

睇完兩場fing到冇電今日已經買左新電, 淨低兩場fing爆紅館
Kyle_ 發表於 2015-1-30 00:28

我今日都買定新電

我依家要考慮買唔買知螢光棒入去fing上次L&G個支睇完之後唔記得拎返兩粒電芯出泥,搞到電芯啲液體流曬出 ...
Jacz 發表於 2015-1-30 00:40

講到螢光棒, fans club d 螢光棒真係好靚, 又夠紫, 我都想要返支

其實佢記唔記得一千零一個呢首歌架
plug 左一個禮拜都hit 到乜咁喎.........
ricnature 發表於 2015-1-30 01:38

27號果場都有人叫佢唱依首嫁..唔知佢扮唔記得定咩野
係度話"一千零一個!? 邊首歌黎嫁"
之後望住FANS CLUB讀左句歌詞, 問佢地係咪依首

我岩岩係度諗..
佢會唔會假encore係紫色衫, 真encore再轉深紫色衫呢