返回列表 發帖
譚詠麟咁好賣估唔到gem銷量好過美千
CBY0710 發表於 2014-12-19 22:10

阿漿4 場三面台計座位差唔多少千fa 成一半
但都仲未賣得晒
點計都唔叫好賣過千fa 卦

有d 驚會係飲酒2.0....
victor1991415 發表於 2015-1-3 01:59

飲酒正到爆wor
melody 好得
唔知點解唔係好多人buy

今次大家平常心睇show啦,咪咁多期望同ff.

無得同sammi,joey比架啦,佢地天生靚聲帶,楊千嬅唱歌靠個人魅 ...
Nathan 發表於 2015-1-16 17:37

笑死人冇命賠其實佢先係偶像派天后始祖
唱live 一直為人垢病

千fa 肯養下身同練熟D 歌既話應該OK 既

坊間最引人垢病唱live係Sammi?
你真係笑死人冇命賠多D
Qwerty 發表於 2015-1-16 19:24

有人話過最咩?睇清楚好喎
冇人話得佢一個為人垢病
千fa 同sammi 都係偶像派天后
Live都有畀人插既時候
唔洗幫都幫唔切

其實佢記唔記得一千零一個呢首歌架
plug 左一個禮拜都hit 到乜咁喎.........

唔名點解次次都唔唱,呢首都好多街客識
Jacz 發表於 2015-1-30 02:05

呢首明明勁hit 拍得住笑中有淚咁hit高質k 歌
但冇唱過

有堆當年重點plug song 都勁少唱
Mr.  向左走向右走 小星星
可人兒 夏天的故事 最後的歌
更何況係郎來了 有過去的女人 我的生存之道  我係我 呢d 主打

我成績比較差唔過3

佢甲音樂時期live改善左好多啦 甲音樂時期反而大家狂鬧, 更加聽返舊歌而覺得 ...
John 發表於 2015-1-30 02:50

飲酒不知幾好聽只係key 太高姐

閃靈first plug, 歌hit, 電台成績好, 但...
長信就算罷啦, 同大慈一樣, 完全搵唔到係first plug既任何理 ...
John 發表於 2015-1-30 02:52

長信同大慈呢d 呃冠plug 完全冇亮點冇人會記得同想聽架喇
(真命同郎來了都相近
呃四台冠但完全唔hit)

我係鄧佢d 二線主打hit 歌唔抵姐
同埋咬唇呢d 雖然k 但勁hit
如果唔係56x 作品展都咪洗旨意唱live

講講下諗起傻仔 偷生 呢d 倉底
有冇人岩心水

長信完全唔知乜事
仲要搞到超齡由1st plug變炮灰, 直接引致小器wyman嬲豬

(雖然而家睇返, 長信總算係記 ...
John 發表於 2015-1-30 03:01

十個call 6 個call歌詞精煉到
Paco 個排耳屎多聽錯跌錢聲啦
小城大事個勢咁好
轉個頭plug 首極悶極慢既長信
長痛version都救唔到幾多