返回列表 發帖
咁橋既 你都係五月架?
electric 發表於 2015-1-30 02:46

咁橋既 你都係五月架
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

我有隻二手 但一定比人撕到好核突...
ho_ 發表於 2015-1-30 02:53

比人撕開一層層
我都唔係好多隻千嬅cd
a記三寶得一隻咋
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

長信同大慈呢d 呃冠plug 完全冇亮點冇人會記得同想聽架喇
(真命同郎來了都相近
呃四台冠但完全唔hit)

我 ...
ricnature 發表於 2015-1-30 02:58

我勁鍾意偷生 舊地 寒舍 一個人的美術館 傻仔
佢次次新曲+精選都係好野黎

長信同大慈呢d 呃冠plug 完全冇亮點冇人會記得同想聽架喇
(真命同郎來了都相近
呃四台冠但完全唔hit)

我 ...
ricnature 發表於 2015-1-30 02:58

長信完全唔知乜事
仲要搞到超齡由1st plug變炮灰, 直接引致小器wyman嬲豬

(雖然而家睇返, 長信總算係記載左那個sms的青蔥年代)

對上一隻覺得用心 Design 過已經係 HOME 再之前係 Electric girl
cch 發表於 2015-1-30 12:05

我覺得single同unlimited都好有心思
HOME一打開就好驚喜
火鳥一般, 但我市面仲間唔中見到紫色版

啱先無聊search

所屬公司:華星娛樂有限公司
學歷:中五畢業
性格:開朗、好動
嗜好:跳舞、 唱歌、行街
最喜愛顏色:紫色
最喜歡的節日:聖誕節
最喜愛地方:香港
最喜愛季節:冬季
最喜愛歌曲:Hero、讓我跟你走
最喜愛自己的歌曲:傷感真相、再見二丁目

原來千嬅當年鍾意讓我跟你走