返回列表 發帖
整番套香港版GLEE就正

王宗堯 (?) 尺度好大下… 哈
星勤 發表於 2014-11-20 01:13

https://www.youtube.com/watch?v=OHUMf8wjn80
呢條片差少少睇曬

張建聲為新戲《壹獄壹世界:高登闊少踎監日記》,喺十個月狂增50磅,直迫­200磅大肥佬,今日佢同王宗堯喺西環街頭,拍攝一場全裸追逐戲,劇情講述王宗堯被一­班大隻男追打,佢喪跑時遇上穿運動服女生,個女仔又驚又好奇,即時拎手機拍攝,呢場戲­來回跑足約十次。
王宗堯今次拍戲可謂犧牲「色相」,一絲不掛喺街頭裸跑,僅以一條波褲遮住「小宗堯」,­「八月十五」一覽無遺。雖然拍攝其間途人唔算多,但附近有間老人院,唔少喺樓上居住嘅­長者,隔住玻璃窗睇拍戲,好鬼興奮
王宗堯直言做足防走光措施,佢話:「電影公司安排咗一隻肉色襪,畀我好似避孕套咁套住­,係最低防護。反而出門口前諗過唔着底褲,怕留底褲邊印。」
咁拍之前有冇操pat pat,佢就話冇;另外,王宗堯表示稍後仲有幻想嘅性愛場面,以及喺監倉執番梘等大膽­鏡頭咁拍之前有冇向家人及女友備案?佢話自己冇女友,又表示希望電影可以IIB級上­映。

佢係咪三級男明星..成日裸露 ...一路向西有佢

選戰好好睇。
演員有新鮮感 

不過,HKTV拍呢D題材,對政府會發牌比佢唔樂觀 

内地的朋友好想看。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

佢話自己冇女友 (幻想鏡頭中)
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

好正嘎佢J DIE ME
Kyle_ 發表於 2014-11-20 23:51

有性感場口???

佢話自己冇女友 (幻想鏡頭中)
星勤 發表於 2014-11-21 10:16

生果報話  王宗堯劇中還有不少床戰劇情

instagram 狂囉原來佢... 接近 3000 張相
http://instagram.com/gregorywong
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

有性感場口???
KyleHo 發表於 2014-11-21 11:59

半裸算唔算性感場口

instagram 狂囉原來佢... 接近 3000 張相
星勤 發表於 2014-11-21 13:24

已經秒速FOLLOW

睇警界線緊張到我出哂汗

整番套香港版GLEE就正
屮SiU霖屮 發表於 2014-11-21 01:25

童話戀曲1314 算唔算?

幾年前佢咪做過 TVB 套你們我們他們囉...
而家先發現新大陸?
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

完全電影feel,希望個server給力d

呢條片差少少睇曬

張建聲為新戲《壹獄壹世界:高登闊少踎監日記》,喺十個月狂增50磅,直迫­200磅大肥 ...
Nathan 發表於 2014-11-21 02:13

呢兩位都已經合作過好多部三級片咯
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

選戰好睇啊.
廖啟智究竟係幫葉晴定點

睇左選戰第一集
王宗堯叫李心潔去選特首係咪想害佢
陳逸寧扮記者...睇到最後佢同王宗堯上床

呢條片差少少睇曬

張建聲為新戲《壹獄壹世界:高登闊少踎監日記》,喺十個月狂增50磅,直迫­200磅大肥 ...
Nathan 發表於 2014-11-21 02:13

喜愛夜蒲都有同dada.......

半裸算唔算性感場口
Kyle_ 發表於 2014-11-21 13:57

有無人街拍影到佢全裸??    10月31日佢拍新電影系當街落跑露股
    有雜誌影到佢系車上除褲露J。不過打格仔

選戰好睇啊.
廖啟智究竟係幫葉晴定點
Nathan 發表於 2014-11-23 05:59

你都可以睇到啦,呵呵

個個都係為自己利益著想啦

王宗堯正正,有些似連凱

正話睇完《飄》,內容幾吸引,不過處決婦女嗰度好不安

選戰
智叔真係好好戲

簽名被屏蔽

王宗堯 好型
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

天啊,套套都甘好睇,即係逼我放棄tbb拉

選戰
智叔真係好好戲
rubylovessss 發表於 2014-11-23 17:14

估唔到你都會睇呢,呵呵

王宗堯 好型
hehemamama 發表於 2014-11-23 19:17

嫌佢眼袋大左D ,唔通太多夜生活

估唔到你都會睇呢,呵呵
kk8733 發表於 2014-11-24 00:41

咁我download Hktv apps黎仲咩

廖啟智2套都有份
俾佢撈亂左

so far
hktv d劇集掂喎
有內容有伏筆有啟發
JM 2016

我推介動畫《魔法少女小圓》
真心值得睇
呢套播出時日本做成廣泛哄動,twitter 2 個月話題冠軍
nico 網站動畫點播第一名 (過百萬收看,第二名只有 50 幾萬)
由起初期待值排尾二,播完三集就變成城中熱話
同 HKTV 劇集一樣,內容估唔到之餘,仲… 只能夠講真係好特別,唔劇透,自己品嚐
Total 得 12 集
論盡樂迷,敢愛敢恨

我推介動畫《魔法少女小圓》
真心值得睇
呢套播出時日本做成廣泛哄動,twitter 2 個月話題冠軍
nico 網站動 ...
星勤 發表於 2014-11-24 01:08

我睇到喊哂,起初以為係魔法少女,拯救地球依D野,好奇睇下,點知一路睇,一路心寒,人性醜惡,社會黑暗面,有時好似好輕描淡寫咁,但慢慢再心思,細嚼,真係睇到我。。。

廖啟智2套都有份
俾佢撈亂左

so far
hktv d劇集掂喎
有內容有伏筆有啟發
張少 發表於 2014-11-24 00:58

最緊要有影射現今社會現象,令人有好大共鳴呢

我睇到喊哂,起初以為係魔法少女,拯救地球依D野,好奇睇下,點知一路睇,一路心寒,人性醜惡,社會黑暗 ...
kk8733 發表於 2014-11-24 01:18

呢套野個 opening 先賤… 同套劇完全無關係…
論盡樂迷,敢愛敢恨

呢套野個 opening 先賤… 同套劇完全無關係…
星勤 發表於 2014-11-24 01:22

係呀,我睇完四集唔敢睇落去,依套動畫帶出好多massages 係好真實,但太醜陋,我接受不到啦。唔想睇完再哭呢

嘩.......王宗堯ig 有張激突下體既相

嘩.......王宗堯ig 有張激突下體既相
Kyle_ 發表於 2014-11-24 14:08

咁都叫激突
JM 2016

廖啟智2套都有份
俾佢撈亂左

so far
hktv d劇集掂喎
有內容有伏筆有啟發
張少 發表於 2014-11-24 00:58

如果宋漫山真係做左特首,杜一飛做左警隊一哥。香港真係冇了。

警戒线真的不错啊!!!!!

最遲明公佈過去一星期收視數據,好緊張呀,唔知會點呢

回復 1# jose

每日一鳩嗚.....

警界線真係越睇越怪~
一個道友, 有$$都拎去吸毒呀, 那來多餘的愛心去收養小朋友~~
仲要係一個充滿愛心既道友=.=~

警界線真係越睇越怪~
一個道友, 有$$都拎去吸毒呀, 那來多餘的愛心去收養小朋友~~
仲要係一個充滿愛心既道 ...
kenny1102 發表於 2014-12-2 13:17

睇到第三集已經無睇 -,-
第二集我已經覺好失望

而家淨係睇選戰算
Happy and Blessed.

王宗堯真係愈睇愈正,原來都成36歲

選戰堅好睇!!

選戰堅好睇!!
jeffrey819 發表於 2014-12-6 22:39

嗯... 耐人尋味

嗯... 耐人尋味
Nathan 發表於 2014-12-7 05:04

唔知邊個係Pandora

王宗堯真係愈睇愈正,原來都成36歲
nbhddddd 發表於 2014-12-2 14:29

王宗堯真係正到痺。個角色又man又有智慧,極之討好,做硬港視一哥。

王宗堯真係正到痺。個角色又man又有智慧,極之討好,做硬港視一哥。 ...
rainbowdash 發表於 2014-12-7 11:13

我得閒就睇佢IG ,好正呀

《選戰》頭三集係威係勢,第四集終於跌watt,犯駁位盡出,製作認真當然值得讚,但情節同對白要keep住高水準先得; 好似《警界線》自從廖安麗出場後,質素直線下滑,講真呢類題材 TBB 大把貨,好過佢既亦唔少,而家重播既《潛行狙擊》同早輪既《使徒行者》都比佢好。不過有HKTV等TVB有競爭唔hea拍都係好事。

王宗堯真係正到痺。個角色又man又有智慧,極之討好,做硬港視一哥。 ...
rainbowdash 發表於 2014-12-7 11:13

超鍾意佢又搏又肯露

警界線泰臣都好正