返回列表 發帖
趁大台台慶就黎開台

DL左HkTv apps 睇唔到

睇左選戰第一集
王宗堯叫李心潔去選特首係咪想害佢
陳逸寧扮記者...睇到最後佢同王宗堯上床

呢條片差少少睇曬

張建聲為新戲《壹獄壹世界:高登闊少踎監日記》,喺十個月狂增50磅,直迫­200磅大肥 ...
Nathan 發表於 2014-11-21 02:13

喜愛夜蒲都有同dada.......

選戰
智叔真係好好戲

估唔到你都會睇呢,呵呵
kk8733 發表於 2014-11-24 00:41

咁我download Hktv apps黎仲咩

來生舞不做香港人
龔慈恩演技值得一讚
兩姊妹好睇

我睇到哭了,你有冇??
kk8733 發表於 2014-12-28 01:08

無,細妹做左香港人之後變晒

來生有位2014香港小姐落選佳麗 1號個個
唔簽TVB走去HKTV拍劇 @@

HKTV有位男藝員葉望風
有無人知佢拍過咩劇?

好型好靚仔魔術好厲害

回復 311# 星勤

聽佢講未開台之前佢去面試表演魔術,之後wiki請左佢,又話去過參加戲劇班

突然想睇導火新聞線 我又懶得網上睇

呢套真心好睇呀
Wonders 發表於 2015-4-15 23:05

我好想喺電視睇

開電腦睇啦,好好睇。。

個網好多食物賣,岩哂你
kk8733 發表於 2015-4-15 23:13

我睇左幾集來生巳經唔想上網睇

TVB播潮拜武當我都無開過電視睇
趁呢段時間睇HKTV劇先

開始睇緊導火新聞線

男主角話:「我唔係人類,我係吸血族」

咁型仔吸血鬼,快些吸我啦
還來得及再愛你  唐禹哲  好鬼正 ...
kk8733 發表於 2015-6-6 10:39

有無睇姐姐立正向前走?

未呀,我知道有汪東城
我喜歡吸血鬼仔仔多些
kk8733 發表於 2015-6-6 11:54

好好睇架..心如姐姐好靚

我睇仔唔係睇女同埋我支持HKTV 劇集先
kk8733 發表於 2015-6-6 12:08

我知..好耐之前我都睇過 推介下姐

每日睇兩集導火新聞線先睇得晒

歲月樓情好睇嗎?
我開始睇了

唐寧長髮好清純

導火新聞線好睇
好想睇到梁小冰同周家怡再合作
HKTV就玩完,希望可以繼續拍多D好劇集
D演員無左HKTV 無可能又簽番TVB

自家劇9月播晒
王維基唔玩港視倒數
http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20150620/19190979

曾幾何時,港人對港視心存希望。隨着被「一男子」拖累而不獲發免費牌,近日收視又急跌,到9月尾播完最後的五部劇集後,王維基方面直言已決定暫停製作節目。與此同時,無綫和nowTV今後將拍中港合拍劇來迎合內地觀眾,意味着港人曾引以為傲的港產劇,可能等唔切發叔,隨時玩完。港視孖寶王宗堯及周家怡則希望港劇有得留低。

最近無綫重播陳年舊劇《大時代》和《他來自江湖》,觀眾反應超出預期,但這些港產劇未來可能只會成港人的集體回憶。無綫日前公佈與阿里巴巴旗下的娛樂寶合拍電影及電視劇,強調題材會由雙方決定;而明年4月開台的nowTV年前亦率先開拍中港合拍劇《衛子夫》來迎合內地需求,似預見未來純港產劇已走向消失末路!
原本一心想做「電視大亨」的王維基會為香港影業界帶來新希望,短短兩年已拍了十七部劇集,包括口碑甚佳的《選戰》、《來生不做香港人》及《導火新聞線》等。不過,因為被「一男子」因素拖累至今仍不獲發免費牌,還有兩宗有關發牌的司法覆核案未了,加上港視最近的收視越跌越急,本周初播映的《末日+5》點播率僅餘二萬五千名用戶。

之前梁小冰係無線只係古裝,古裝再古裝。。

今次真係好有新鮮感,遲些九月會拍電影版導火新聞線{:5_12 ...
kk8733 發表於 2015-6-21 22:52

維基繼續拍啦 TVB有d唔多好睇嘅劇我都無睇 只有HKTV劇可以睇