返回列表 發帖
等1點睇選戰
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

嘩 選戰真係不得了
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

來生舞做香港人真心幾好睇
好耐無見張可頤

真心希望呢套收視好 d 啦 !!!
chanchan0909 發表於 2015-3-12 19:48

而家好似都穩定左落黎
冇乜爆升又冇乜再流失
基本盤大概見到

呢班基本盤會真係好死忠, 咁唔方便都照睇

而家都讀緊新聞及傳播系 不過我都唔打算做記者

睇呢套劇, 真係好有共嗚, 完全係一 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-11 19:24

點樣堅持原則, 真係好不容易
尤其是做新聞, 係直接教緊或者害緊人
ccdab真係xx(

我估環球係撐hktv, 當時仲未同tvb和好, 為左剃對方眼眉, 所以主題曲又有環球, 連歌手都入埋劇, 點知 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-8 22:51

陳柏宇
劉美君
Mr.

唉 真係好慘 最尾都係輸比邪惡軸心

hktv好麻煩
想用電話睇又要用data
又冇理由企定定係有wifi地方睇完姐

係屋企 有時間上網都上其他網 邊得閒捕住睇劇
冇電視牌比人開住電視睇真係好蝕

不過而家呢十幾萬真係會金睛火眼是你靜靜的冀待睇節目

我晚晚食飯,唔開電視,開部手提電腦同父母一齊睇。。。

其實WIKI WONG D 劇真係好緊張,有時食食下野, ...
kk8733 發表於 2015-3-13 13:16

好想有得係電視睇維基台 賤人一男子

一日係中國地方,一日都無牌,大家要接受現實

大家不如諗長遠些,科技咁發達,大家開始放棄睇大氣電波電 ...
kk8733 發表於 2015-3-13 13:29

不如維基課金拍劇
我唔睇但我會支持

比你地講到好想睇
有時間一定睇返呢套 仲有下半套來生舞

睇完之後相信你會鐘意 小冰 同 家怡 呢個組合  

皇阿媽: 我做新聞最重要係夠爆 !!!!!!!!! 夠 ju ...
chanchan0909 發表於 2015-3-20 11:19

好寫實...
而d media係爭在無講出口姐
基本上實揀d意淫風化新聞黎報

句口號真係好亞視 ... 之前政府唔係話頻譜最多只係分到比多 2 間 (Cable+now) ??? 而家再申請會批咩 ???
...
chanchan0909 發表於 2015-4-21 22:00

個時連埋亞視, 有CCTVB CCATV 有線 now 四個台, 689話唔想過份競爭, 所以就收左wiki皮
亞視摺埋左, 都好理所當然多返個台, 而又得HKTV申請喎, 正當想睇下有咩藉口再拒絕wiki, 呢個時候就無啦啦殺個親中話申請開台攝位...

其實而家hktv劇少人睇都好既
之後如果真係有牌, 都唔會太多人睇過d劇, 變左可以再播返, 唔會浪費左d咁好既節目

我是咪好樂觀 大家都樂觀D啦