返回列表 發帖
王宗堯 好型
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

15 集,所以已經過左一半
做 hehe 嘅陳堃身材不得了
星勤 發表於 2015-1-4 18:32

睇唔出佢咁大隻
睇來生不做香港人最唔想就係睇佢條線-_-
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

係囉-.-佢做戲真係麻麻 得個樣咁
thomas199028 發表於 2015-1-4 21:25

邊有樣呀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

來生不做香港人 > 童話戀曲201314 > 我阿媽係黑玫瑰 > 第二人生 > 導火新聞線 ...
星勤 發表於 2015-2-3 22:36

我阿媽係黑玫瑰 > 第二人生 > 導火新聞線
呢三套有興趣
201314我覺得唔好睇 除左有jason 之外lol
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

睇完201314 覺JASON 幾CUTE
kk8733 發表於 2015-2-3 22:42

佢啲「雞」肉
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

期待黑玫瑰
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

睇下笑片幾好呀。。。
kk8733 發表於 2015-2-6 13:35

我相信播完1314 收視會升返
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

其實陳家樂都幾…
Hktv 成日請靚仔拍戲
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

陳家樂真係世界級靚仔
Lewis 發表於 2015-2-17 21:53

同意
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

第二人生好唔好睇???
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

我都未得閒開, 點知又話下星期就做導火新聞線
講真, 我對後者感興趣d ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-2 23:12

exactly 呢排真係無時間睇第二人生
連一路追開嘅四個女仔三個bar結局嗰幾集都未睇完
今日見到hktv promote導火新聞線 點解咁快又一套架
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

唉唉唉 除咗睇多啲之外唔知可以做咩支持佢…
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

終於有時間睇左第一集second life
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

好耐無見你入來啦。。

支持下你喜歡歌手的男友啦
kk8733 發表於 2015-3-14 19:03

um.......但係我唔中意佢個造形
真係好似一個「佬」

我想睇趙學而多啲 細細個就中意睇佢做戲
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

套劇裡面佢有無唱歌, 想聽佢唱歌多d
kevinlai1621 發表於 2015-3-15 10:31

應該會有(?) 劇情有講佢以前夾band
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

第二人生睇左5集 好正
希望唔係爛尾
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

我而家先追到導火第12集咋 好慢呀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

柏宇bb個look真係好好笑
kevinlai1621 發表於 2015-4-13 21:02

佢好吸引 怕怕羞羞咁
我睇哂咁多套, 都淨係UP得出鮑小姐個名
Kyle_ 發表於 2015-4-13 21:52

我淨係識佢 同黃美琪 因為睇過嘅幾套都有佢地份
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

之前無睇驚異世紀 一嚟就睇第五集 點知原來第五集最唔恐怖-_-
抱住好恐懼嘅心情睇架本身諗住…
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

你咁勁呢,我一晚只可以睇一集,之後要消化下。。。

畫咒有少少驚,我驚好多細路仔呢。。。 ...
kk8733 發表於 2015-5-6 10:17

我唔係一嚟就睇哂5集
我淨係睇左第5集咋兔兔
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

4 月 29 日 至 5 月 5 日
點播 : 44,000 → 43,000
LIVE : 92,000 → 95,000
136,000 → 138,000 (↑1.47%) ...
kk8733 發表於 2015-5-8 19:13

咁性比較尷尬 都唔好會同屋企人睇
反而科幻片滿足到大家想睇又唔敢睇但又會開嚟驚下嘅心態
我就係好例子
睇埋今日呢集 真係好正 唐寧
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

我睇返歲月樓情 呂熙好正 難怪兔兔咁like 佢 以前佢喺tvb都無留意佢添 即刻follow 佢ig
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

成班小演員幾得意
原來蒲SIR 36歲.........\0/
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪