返回列表 發帖
7 月 15 日 至 7 月 21 日
點播 : 14,000 → 13,000
LIVE : 41,000 → 43,000
55,000 → 56,000 (↑1.82%)
...
chanchan0909 發表於 2015-7-24 19:58

竟然呢個星期上番去
  其實me都係呢個星期先再慢慢睇番食的秘密同開4年b班
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

x2  4 集太少啦
chanchan0909 發表於 2015-7-24 20:40

仲走去tvb同亞視做 d小朋友真係得意
  四集真係太少, 而且好欣賞hktv d劇, 除左係製作認真, 其實佢好多時都帶社會批判同反思, 真係好值得多d人睇

你咁大膽,我有時偷偷地睇手術。。。睇到腳都軟。。。

昨晚睇完唔開心。劇集入面講好多創傷後的心路歷程 ...
kk8733 發表於 2015-7-31 11:05

講起郭可盈, 好想佢有新戲 不過都係無咩可能

【港視網購】維基:絕對不會放棄電視

香港電視強攻網購,大潑金錢做宣傳,以為大股東王維基會全面放棄電視 ...
nicholashin 發表於 2015-8-5 12:33

但係而家都有點播, 重播都係吊住條命, 有新劇係最好, 不過d人又走曬
最衰都係個一男子

7 月 29 日 至 8 月 4 日
點播 : 17,000 → 21,000
LIVE : 48,000 → 61,000
65,000 → 82,000 (↑26.15%)
...
chanchan0909 發表於 2015-8-7 09:22

近排上得好快, 睇黎醫療劇都幾吸引人

劇集播放將近尾聲,港視何去何從?港視主席王維基今晨出席商業電台雷霆 881 節目《在晴朗的一天出發》時 ...
chanchan0909 發表於 2015-8-7 21:04

希望換走一男子後可以明朗d

又係時侯回歸hktv 嘅懷抱
night shift個人都好有興趣

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽