返回列表 發帖

Filicious, Fiona in concert 2012

演出名稱 : Filicious, Fiona in Concert 2012
演出日期 : 2012年7月8日
演出地點 : 紅磡香港體育館
演出時間 : 晚上8時15分
票價 : $480 / $280 / $180

好期待

難得兩個04年新力軍金獎終於係今年齊齊開到show
:victory::handshake
恭喜哂!!!!!

直覺覺得會加場:)

Fiona in concert 2012 薛凱琪演唱會2012
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / 支付宝
卡戶尊享優先訂票服務
演唱會日期及時間: 2012年7月8日 (晚上8時15分)
地點: 紅磡香港體育館票價: HK$480 / HK$280 / HK$180  
優先訂票日期       2012年4月23日至4月27日                        
優先訂購熱線       2861 1611 (上午9時至晚上9時)    優先訂購網址      http://aegpromotion.com/fiona2012    (see Promotional Video)                                 
(網上訂購於4月23日零晨零時開始至4月27日晚上11時59分)

Filicious~~~
想到了 08年  KELLY额   kellicious~~~~~~~~

Filicious~~~
想到了 08年  KELLY额   kellicious~~~~~~~~
youfuqi 發表於 20-4-2012 13:36

fili 我諗起fele
希望禮拜一快d 爆再加場啦!

poster幾靚

勁想聽佢Live唱XBF !!!
Rchi

我想問開三面定開四面 ?_?

呢幾個月希望做多D宣傳LA
谷行個勢 !!

红色頭髮令我諗起electirc angel張碟
加場是必須的。希望可以開到3場:lol

到依家都未知係三面台定四面台:L

红色頭髮令我諗起electirc angel張碟
加場是必須的。希望可以開到3場
wzx0825 發表於 2012-4-22 12:10

加到3場好難,這兩年一些一線二線頭的歌手同埋前輩級歌手開的場球都唔高

加到3場好難,這兩年一些一線二線頭的歌手同埋前輩級歌手開的場球都唔高 ...
MOQKEN 發表於 2012-4-22 18:51

又係嘅,ivana甚至憶蓮都係兩場。
    希望rundown可以多啲funny girl張碟嘅歌。
    小黑與我,男孩像你,我想留低,快樂到天亮,未約定。

到依家都未知係三面台定四面台
discovered 發表於 2012-4-22 12:33

成件事好神秘-_-'''幾時開記招都無人知lol

點解唔星期六呢?
又或者加星期六一場la.

個網死左 haha

原來 FIONA 都真係唔少 FANS XDD

成功買左!!

買到 :kiss::victory:

買左45分鍾..好難買=]

已訂 期待

薛凱琪個唱 Sell甜美2012年04月23日

穿露肩紗裙的薛凱琪戴上假髮,非常可愛。
入行八年的薛凱琪( Fiona),將於今年 7月 8日開首個紅館個唱。對於這個唱, Fiona當然極為重視,為籌備工作更推掉幾部電影及內地劇集,雖然現距離個唱仍有三個月左右,但 Fiona已開始健身和排舞,積極做好準備。

日前 Fiona為個唱拍攝海報,唱片公司請來服裝設計師 Tomas Chan為她造了粉色露肩紗裙,再加上搶眼的鮮紅色短假髮及藍色棉花糖,配合個唱主題 Filicious以及 Fiona的甜美形像。攝影師租來一架懷舊棉花糖機, Fiona一邊影一邊偷食,更搶着整棉花糖派給工作人員。
撰文:葉雪

奇洛李維斯回信肯定安排到最後一首歌

奇洛李維斯回信肯定安排到最後一首歌
我等我在 發表於 2012-4-23 09:56

如果係奇洛李維斯回信-真的回信了做最後一首歌仲正
嘉賓肯定有大同 ;P
好希望會有steph,pakho
但steph同fi甘friend應該會有

Wow 優先購票好似都爆哂
加場在望

估唔到無咩宣傳都爆得咁快
華納今年麻煩做多d谷行佢

尋晚成晚入唔到
今朝480爆左
岩岩睇...180 280 480  1張都買唔到
聽講主辦已經係優先放多左飛賣...
希望可以加場成功!

會唱人地既歌+好多guest出場
我估有STEP IVANA 方大同;P  加場...7月7日 7月8日

好想聽到冇上過榜ge
Dear Fiona 同 快樂到天亮
有冇同好

會唱人地既歌+好多guest出場
我估有STEP IVANA 方大同  加場...7月7日 7月8日
艾石仔 發表於 2012-4-24 10:58

最希望會有endy目黑合唱

最希望會有endy目黑合唱
-Prince- 發表於 2012-4-24 11:44

我都想....希望仲有PAKHO~
兩場GUEST應該唔同
BTW我估會唱英文歌=='
如埋話會唱哥哥既歌...唔知係咪<迷惑我>XDDD

加多場係7月9啦 ;(
點解加晒係前面架

Fiona filicious concert!加開7月7號一場,恭喜@薛凯琪

唔知第二場又幾快爆 XD

唔知第二場又幾快爆 XD
-Prince- 發表於 2012-4-24 12:38

快D爆啦
再爆就加7月9架啦 XD

快D爆啦
再爆就加7月9架啦 XD
water:) 發表於 2012-4-24 12:42

係加都加星期五XDDD話哂五六日D人會睇黎開心D~
BTW 我想知點解咁多人買-...-''
劉浩龍個場細就話快爆(呢個都估唔到)
F小姐咁耐無係香港唱歌...D人都會買既-.-邊到殺出咁多fans?- -
仲要係記招未開...POSTER未出就爆-

7/7 gradin 去不到fiona concert...

劉浩龍個場細就話快爆(呢 ...
艾石仔 發表於 2012-4-24 12:49

F小姐 (同埋師兄) 引到一班80后入去懷念下"那些年"掛

劉浩龍個場細就話快爆(呢 ...
艾石仔 發表於 2012-4-24 12:49

她既銷量一向都OK
上年獅子女求其上到三星期銷量榜
其他二線女歌手集中火力谷都未必得

其實她咁多hit歌 以前班fans 想睇都正常
不過估唔到真係爆得好快

其實公開發售係咪可以買到尾場架?

其實公開發售係咪可以買到尾場架?
lovehirofans 發表於 2012-4-24 15:36

每一場節目都一定會有部份飛係公開發售

真係好開心...
一直等FIONA開CONCERT...
每一年都係咁等...
直到上年話準備今年開...
原本都唔睇好...
事實上FIONA已經冇以前咁紅...
但好開心依家咁多人去買飛~

就算最後都買唔到要買黃牛我都願意...
希望大家到時都盡興...嗌爆FIONA~!

感激各位對Fi Fi的支持 , 7月8日火速爆滿加開7月7日一場!!
Filicious Fiona In Concert 2012 7月8日紅館個唱首天優先信用咭訂購全面報捷!
反應空前熱烈, 門票於短時間內一掃而空 !!
有鑑於很多香港及內地FANS 均未能成功購票,
現決定加開 7月7日一場!
即晚凌晨啟動網站訂票, 及明早九時接受電話熱線訂購.

昨天尚未成功購票的你, 妳, 同埋您.. 要把握呢次機會啦 !!

7月7日加場優先訂購: Filicious Fiona In Concert 2012 !

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / 支付宝卡戶尊享優先訂票服務!

優先訂票日期: 4月23日至5月4日
優先訂購熱線: 2861 1611 (上午9時至晚上9時)
優先訂購網址: http://aegpromotion.com/fiona2012 (網上訂購於4月25日零晨零時開始至5月4日晚上11時59分)

估唔到今次Fiona成績咁好,因為之前唔睇好,始終人氣無之前咁旺,
點知話咁快就爆,恭喜阿Fi,希望快D可以加多場7月9,即去買:victory:

出左新promote~快歌版!!!!!!!!!!!!

加前好過加後
比d一早買左飛既睇尾場阿嘛haha

我最想聼<冬眠>~其實FI有冇唱過呢首LIVE~~