返回列表 發帖

Rundown

微笑殺人事件
小峽谷之1234
All u need is me (feat. 大同)
維多利亞女皇的非常秘密任務
煞科 (with Sammi)

8月號
天國的微笑
慕容雪
字花
小黑與我
下次下次
不知不覺 (with 祖名)
不要愛我 (with 大同)
Moon River (with 大同)
BB88 (by 大同)

叮叮車
9:55PM
不呼不吸幾多秒
糖不甩
唇印
倒刺

追 (哥哥)
Miss you night & day (王菲)
千言萬語 (鄧麗君)
甜蜜蜜
奇洛李維斯回信
男孩像你
XBF
Better me
給十年後的我

Dear fiona

評分人數

• 釘釘

係喎
個show 冇medley

點解唔唱水,一個人一支燈T.T真係好想聽呢兩首LIVE仲有好想聽佢同大同唱四人遊>_<!!

最冷既歌都係..8月號! 不過最想有南瓜車

Dear Fiona 之前唱多一兩隻就最 perfect
希望聽日 encore 會有樓梯轉角,麥當娜一吻呢D啦

南瓜車...除下吊帶前...樓梯轉角..it's my day 成隻碟一隻都無唱過!!!!!
d觀眾反應好屎-__- encore叫叫下又停叫叫下又停....
方大同黎四人遊都唔唱....

見到個Rundown有啲失望...點解咁多新歌而咁少舊歌?
原來11點就完左:O 聽日唔知會唔會有Encore同埋Overrun呢?

利申 聽日先去:P
本來諗住到時拍下Video,而家都係唔拍了,一定有DVD出~

Fi之前又話3 part快歌==
得4個造型==
咁少歌,Cut嘉賓ok?
Me , It's My Day一首都無==
連南瓜車、尋找獨角 ...
koalabear 發表於 2012-7-8 00:16

五個造型呀 -.-
其實國語碟真係一早預左無

886 南瓜車 水 你在哪裡 樓梯轉角 趕 爭 都無。。。好失望!
唔該聽晚encore幾首啦

886 南瓜車 水 你在哪裡 樓梯轉角 趕 爭 都無。。。好失望!
唔該聽晚encore幾首啦 ...
Lewis 發表於 2012-7-8 00:21

886 咪唱左 LOR -.-

其實FI咁多隻碟...我最鍾意既係國語碟...10首歌有9首都爆LIKE...
可惜一首都冇唱...

我鍾意既趕同麥當娜都冇唱...

希望聽日有...

不過睇得出FI係哩個CONCERT真係出左好多力...
D舞後段雖然有D搞笑...
但FI真係好努力...同埋進步左好多...抵讚

886 咪唱左 LOR -.-
-Prince- 發表於 2012-7-8 00:22

睇漏姐,希望聽晚無嘉賓同唔好再唱維多利亞。。。。。
仲有encore幾首至好走

維多利亞唔好聽咩?
幾好呀...好MATCH果PART...又夠洗腦...

睇漏姐,希望聽晚無嘉賓同唔好再唱維多利亞。。。。。
仲有encore幾首至好走 ...
Lewis 發表於 2012-7-8 00:29

你睇左個開場會完全唔同反應架LA XD
基本上少左呢隻會好唔夠

呢排D新歌我都未得閒聽熟佢.....希望佢唱返多啲舊歌
btw有冇人可以話我聽個演唱會首主題歌其實係咩?

你睇左個開場會完全唔同反應架LA XD
基本上少左呢隻會好唔夠
-Prince- 發表於 2012-7-8 00:33

希望啦!就係太愛fiona 見到個rundown會失望
多唔多人著fi tee 去

南瓜車、尋找獨角獸、有隻雀仔-___________________________________-'
最夢幻果D無哂
唱COVER歌好悶下= =

希望啦!就係太愛fiona 見到個rundown會失望
多唔多人著fi tee 去
Lewis 發表於 2012-7-8 00:38

好多都係"all you need is me"...我都係....

好多都係"all you need is me"...我都係....
ricorico07 發表於 2012-7-8 00:42

我都諗住著黑金去xd
係米得tee賣?

我都諗住著黑金去xd
係米得tee賣?
Lewis 發表於 2012-7-8 00:44

好多人著tee-_-'''''''黑金就少d~現場有得賣但唔知有冇

賣300蚊隻-_-;仲有fi果隻公仔賣tim- -'

我都諗住著黑金去xd
係米得tee賣?
Lewis 發表於 2012-7-8 00:44

仲有dfi既舊碟賣..
F BEST $120- -

如果聽晚無sammi無房祖名
可能唱多2-3首歌既

其實翻唱減一隻唔過份 LA....

今晚唱得不錯, 雖然個耳機應該有問題, 佢成日要去搞, 亦有些緊張, 間中唱唱下催拍
Music Picks 音樂選擇 為你而選
www.facebook.com/MusicPicks

有無Read Me賣?招人幫手~~~
koalabear 發表於 2012-7-8 00:57

無read me..
得filicious..f best..august girl 2nd edition and Electric Angel 2nd edition..

回復 273# 艾石仔

fi個個公仔幾錢啊?

其實翻唱減一隻唔過份 LA....
-Prince- 發表於 2012-7-8 00:58

"追"真係幾正...
另外2隻ma ma dei-_-

回復  艾石仔

fi個個公仔幾錢啊?
edwin0912 發表於 2012-7-8 01:02

好似百幾蚊...

好多人著tee-_-'''''''黑金就少d~現場有得賣但唔知有冇

賣300蚊隻-_-;仲有fi果隻公仔賣tim- -' ...
艾石仔 發表於 2012-7-8 00:45

對公仔有興趣!
無計啦我其實我覺得fi設計嘅 tee 麻麻,太唔似tee design
除左aynim個款!

最尾換件衫出黎唱一首 dear fiona 真係好奇怪- -

差唔多唱完dear fi果陣...我諗緊下一首係唱咩呢...
跟住fi就byebye落左台了...呆左...之後就開哂燈了...

今次d 3都無話好special.....

差唔多唱完dear fi果陣...我諗緊下一首係唱咩呢...
跟住fi就byebye落左台了...呆左...之後就開哂燈了... ...
lovehirofans 發表於 2012-7-8 01:10

不過明顯地無預encore..不斷有announcement叫我地執齊野...
d人又叫下encore又唔叫...勁唔齊心...

不過明顯地無預encore..不斷有announcement叫我地執齊野...
d人又叫下encore又唔叫...勁唔齊心... ...
ricorico07 發表於 2012-7-8 01:12

開燈開得勁快:funk:

開燈開得勁快
艾石仔 發表於 2012-7-8 01:13

係:(  本來諗住坐多陣睇定先...
佢不停催d燈仲俞黎俞光就知走得....

仲有個微信真係好屎..最後不了了之...

仲有個微信真係好屎..最後不了了之...
ricorico07 發表於 8-7-2012 01:19

明知紅館收data 差到爆架啦仲要玩上網- -

聽講啲衫好無特別。。。
點解華納咁慳。。。唉!
不過好似話舞台好靚

聽講啲衫好無特別。。。
點解華納咁慳。。。唉!
不過好似話舞台好靚
Lewis 發表於 8-7-2012 01:29

第二個forum 話今次 over budget 左
所以warner 唔想再罰錢

有冇人覺得隊band 真係大聲得過份???
勁刺耳
聽到好辛苦
有冇人可以同主辦個邊反映下 @@

第二個forum 話今次 over budget 左
所以warner 唔想再罰錢
kwanie 發表於 2012-7-8 01:33

咁都over budget:funk:
衫得五套,  個台都唔見得要洗好多錢...

睇個 rundown, 佢咁多年儲下儲下, 真係儲落唔少上得大台既歌了
奇袋

咁都over budget
阻住 發表於 2012-7-8 01:38

會唔會係比錢佢排舞果D好錢= ='''不過FI拍電影搵咁多,
真係-___________-'

賣300蚊隻-_-;仲有fi果隻公仔賣tim- -' ...
艾石仔 發表於 2012-7-8 00:45

咩公仔呀?fileee?

咁都over budget
阻住 發表於 8-7-2012 01:38

就係個台出左事 @@

其實算唔錯, 第一次開紅館, 不過估唔到搭正11點收工, encore都冇, 有小小失望啦, 有d歌都冇唱, 南瓜車. 我不需要tiffany, 有隻雀仔 and 除下吊帶前