返回列表 發帖
難得兩個04年新力軍金獎終於係今年齊齊開到show
:victory::handshake
恭喜哂!!!!!

到依家都未知係三面台定四面台
discovered 發表於 2012-4-22 12:33

成件事好神秘-_-'''幾時開記招都無人知lol

會唱人地既歌+好多guest出場
我估有STEP IVANA 方大同;P  加場...7月7日 7月8日

最希望會有endy目黑合唱
-Prince- 發表於 2012-4-24 11:44

我都想....希望仲有PAKHO~
兩場GUEST應該唔同
BTW我估會唱英文歌=='
如埋話會唱哥哥既歌...唔知係咪<迷惑我>XDDD

快D爆啦
再爆就加7月9架啦 XD
water:) 發表於 2012-4-24 12:42

係加都加星期五XDDD話哂五六日D人會睇黎開心D~
BTW 我想知點解咁多人買-...-''
劉浩龍個場細就話快爆(呢個都估唔到)
F小姐咁耐無係香港唱歌...D人都會買既-.-邊到殺出咁多fans?- -
仲要係記招未開...POSTER未出就爆-

出左新promote~快歌版!!!!!!!!!!!!

好想有一PART係咁LOL
前菜
糖不甩
夢遊
白色戀人
尋找獨角獸
黃色大門
南瓜車

仲有PART係動物XD
小黑與我
有隻雀仔
樹娃
劍龍在草地散步

今次演唱會主辦有 大國文化
大家估到有邊個啦;P;P;P

睇黎到開PRESSCON個日 兩場都可能會爆哂
不過其實都未開始正式大規模宣傳 =.= ...
-Prince- 發表於 2012-5-1 18:30

根本唔洗大規模宣傳 =.=
連POSTER都唔洗貼出黎就已經爆哂....
真係呆左- -'''''

私心想聽的有:南瓜車/樓梯轉角/趕/尋找獨角獸
上次 Concert YY 其實好想聽《南瓜車》...今次點都走唔甩
而 ...
Riverfish 發表於 2012-5-9 10:48

你講果隻係咪影迷少女-.-;;;;
我反而想聽 愛xd

其實今次fi concert既宣傳...我覺得好靠youtube、fb同weibo...
youtube自從955pm mv開始warner就不停upload ...
lovehirofans 發表於 2012-5-16 00:32

其實由09年開始華納已經搞緊ONLINE PROMOTION
由YOUTUBE CHANNEL到fb再同微博合作
根本唔再洗成日係電視出現
開個電腦,你關注左就有最新mv最新既消息
再加上華納mv一向可觀性好高,
有一定既die hard fans~
so, ONLINE PROMOTION係香港黎講呢間公司真係勁

promote 3

咦 點解奇洛唔係擺MV嘅

其實華納係咪諗住唔加場
jasonng 發表於 2012-5-17 22:10

K先生MV係TVB拍-.-
同埋有周仔
所以唔加掛

奇洛李維斯黎左香港;P
不如華納諗諗佢:$

男裝All You Need Is Me $90
kingsfacheung 發表於 2012-6-17 16:58

190下-.-90咁平?????

聽日就係,搵人記低個Rundown吖~~
amy 發表於 2012-7-6 18:50

放心一定有btw   聽日果場咪無星去,,,,d歌手去哂tvb到:L
連stephanie都去埋tvb
好彩聽日都有sammi:loveliness:

南瓜車、尋找獨角獸、有隻雀仔-___________________________________-'
最夢幻果D無哂
唱COVER歌好悶下= =

我都諗住著黑金去xd
係米得tee賣?
Lewis 發表於 2012-7-8 00:44

好多人著tee-_-'''''''黑金就少d~現場有得賣但唔知有冇

賣300蚊隻-_-;仲有fi果隻公仔賣tim- -'

如果聽晚無sammi無房祖名
可能唱多2-3首歌既

回復  艾石仔

fi個個公仔幾錢啊?
edwin0912 發表於 2012-7-8 01:02

好似百幾蚊...

不過明顯地無預encore..不斷有announcement叫我地執齊野...
d人又叫下encore又唔叫...勁唔齊心... ...
ricorico07 發表於 2012-7-8 01:12

開燈開得勁快:funk:

咁都over budget
衫得五套,  個台都唔見得要洗好多錢...
阻住 發表於 2012-7-8 01:38

會唔會係比錢佢排舞果D好錢= ='''不過FI拍電影搵咁多,
真係-___________-'

原來當年熱火都無車架南瓜車- -'''''''
係佢唔記得首歌定咩:L

老老實實-  -
我最恨聽係  我想留低 白色戀人 未約定 同埋 拒絕畢彼特:Q
係咪要等佢開MINOR CLASSIC:L

明明TAG左獨角獸-.-但又唔唱/_\

氣氛其實ok 但fiona同band sound cover曬啲人聲,明明好多人跟住唱
啲人叫encore叫下又停下,我附近既人又 ...
Lewis 發表於 2012-7-9 01:12

最後唔多人嗌,因為HARD CORE FANS唔多,集中唔到= =你見燈牌都唔多
但鍾意佢既NON FANS就真係好多=]

其實你地坐邊區 我覺得今晚由頭到尾都好氣氛過昨日好多好多
同埋呢場梗係先多fans la -.-
第一日優先訂 ...
-Prince- 發表於 2012-7-9 01:34

琴晚同今晚都好少fans-_-'''i mean有燈牌果d