返回列表 發帖

[CM民調] 叱吒樂壇 我最喜愛女歌手 5強 投票

單選投票, 共有 401 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限

請勿作出任何挑釁及罵戰 違者扣分
潛水。。。。

沒有fiona就投miriam
哥本哈根的另一個我 81+3

為左唔好得單位數票數咁陰公豬
我投左kary

我投左kary
bagfgfcde 發表於 2014-11-30 15:33

我好想開哂成村分身出嚟投kary造勢
但樓主開左查看投票參與人
Happy and Blessed.

我投左kary
bagfgfcde 發表於 2014-11-30 15:33

多謝你咁支持霏妹呀。佢排第三係實至名歸嘅。

Kay妈今年的专辑大赞~~~

金:吳雨霏       
銀:謝安琪
銅:容祖兒
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

absolutely 謝安琪

今年別無他選,
HOCC 今年冇SOLO歌, 攞左佢都唔開心啦,
JY, M 本人唔鍾意今年佢地D歌, 加上兩個好似都冇意欲去,
KARY.......算啦, 本來睇好FIFI OR IVANA入到, 唔明點解變左咁,
畀KAY重奪最女啦, 最唔會引起反對聲音

K~A~R~Y ^^
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

今年最值係kay,但鐵票一定唔夠fa同hocc撼
為左唔希望今年音樂上0表現嘅hocc拎,投左千fa
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

本想投關菊英......但冇就投美單....

今年會投比美 YUM

無fiona 唯有投kay
雖然佢今年係勢勇既, 最緊要係撐傘

我好想開哂成村分身出嚟投kary造勢
但樓主開左查看投票參與人  ...
jose 發表於 2014-11-30 15:35

kary都多過hocc d票呀
話說hocc係民主前線份子, 都唔夠無立場既霏妹多票

Kay for sure

我睇唔到個投票,而家邊個第一??

我睇唔到個投票,而家邊個第一??
yu4192515 發表於 2014-11-30 16:45

1.  謝安琪       
49.00% (49)
2.  容祖兒       
16.00% (16)
3.  楊千嬅       
24.00% (24)
4.  吳雨霏       
6.00% (6)
5.  何韻詩       
5.00% (5)
您已經投過票,謝謝您的參與
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

簽名被屏蔽

李范建原來係祖粉
Hanson 發表於 2014-11-30 16:49

唔怪得知佢話美kay係賤女人啦。
BTW CM好多會員係對歌唔對人嘅

我投左楊千嬅但想係謝安琪
初心傷過
重新再跳

MiRi 發表於 2014-11-30 17:03

咁矛盾嘅?

咁矛盾嘅?
kayzzz 發表於 2014-11-30 17:05

佢擺明係千迷啦

你在退後 我在以弱勝強
今年女金仲唔係我嗎?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

MiRi 發表於 2014-11-30 17:03

Me2
愛嬅但又想投Kay
So 未投

如果何韻詩放落男歌手 個票數會唔會高返好多

美KAY 既票數係美霏既九倍
BTW 投左美千

美KAY 既票數係美霏既九倍
BTW 投左美千
Kyle_ 發表於 2014-11-30 17:56

個個以為美霏贏硬先投其他人。

今年Kay真的很紅!

KAY 同 FA 邊個拎都無所謂..
總之要贏KINGJER

Joey
死忠 眼中冇第2個架啦
=)

joey..........但就算幾愛佢今年都係投左kay
我唔可以只係睇喜愛程度 我會包埋音樂表現
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

kary都多過hocc d票呀
話說hocc係民主前線份子, 都唔夠無立場既霏妹多票 ...
Lewis 發表於 2014-11-30 16:29
kary有明確立場 感動萬千男女:https://www.facebook.com/ngk0609 ... 15902833265/?type=1
PS 投左kay

kary有明確立場 感動萬千男女:
PS 投左kay
nicholashin 發表於 2014-11-30 18:11

你唔講都唔記得
係我錯屈霏妹無立場

喺呢個壇開呢個POST 真係唔投都知結果囉 -_-

kary有明確立場 感動萬千男女:
PS 投左kay
nicholashin 發表於 2014-11-30 18:11

驚現ruby fb

曾於吳雨霏 Kary Ng 工作

原來真係打手...
Happy and Blessed.

Kay Tse is the best singer among them
She is a very special singer and definitely deserve the prize

joey..........但就算幾愛佢今年都係投左kay
我唔可以只係睇喜愛程度 我會包埋音樂表現 ...
hehemamama 發表於 2014-11-30 18:10

Joey今年hea足成年, Eason都叫做了張國語碟!

驚現ruby fb

原來真係打手... ...
jose 發表於 2014-11-30 18:32

我仲要有大同係mutual frd

Kay Tse is the best singer among them
She is a very special singer and definitely deserve the prize
jeunekp 發表於 2014-11-30 18:46

Kay sure win, 除非903要玩野, 高票但無獎!!

賴爽 發表於 2014-11-30 17:51

Ho CC完全唔似男人, 講真, 她靚過很多女歌手, 搞Gay真係浪費了她的美貌!!

簽名被屏蔽

驚現ruby fb

你同佢一齊做左同事咁多年 而家先知人地係ruby會唔會遲左D

喺呢個壇開呢個POST 真係唔投都知結果囉 -_-
kwanie 發表於 2014-11-30 18:25

呢個POST只係提醒返比大家知邊位歌手係邊位會員偶像~等大家可以聯群結黨為年尾係CM造勢~~

Kay for sure
但係CM不能代表出面所有樂迷
Fa都好大機會

連詩雅入唔到五強實在令人太失望啦
所以勉勉強強格硬投咗個yum佢少少,但條腿短佢一截嘅YUMK啦

正所謂世界要變做碎雅,大家記住投最歌時要揸大力度支持連公主呀

驚現ruby fb

只係唔小心按錯野...巳DEL

賴爽 發表於 2014-11-30 17:51

我依然會投軒仔 因為阿詩今年冇歌

我想投Kary,不過無權限
心跳像一把尖刀
愛恨難逃,
心鎖了霧。