返回列表 發帖
cas句令你令你令你真係勁....唱相逢何必曾相識

CAS 個表演好精彩, 有心思之作.

咩年代呀仲呢D 歌呀

lala世界...有steven無kenny
懷念boy'z

成set eeg 歌 XD

成set eeg 歌 XD
jasonng 發表於 2014-12-6 22:29

全身暑假
LA LA 世界
愛情當入樽

雖然冇黎到但都有得聽佢地既歌嗄
本週冠軍歌: 回憶半分鐘 - Cloud 雲浩影

嘩冠軍歌 x2 呀 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

真係唱還記得之後唱同行?

還記得唱到咁………
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

還記得唱到咁………
hinz 發表於 6/12/2014 22:42

希望 1/1 唱得好D

後面個projector播還記得個lyric video -_-
我想問碎雅出咗場未呀

咁都比我講中...其實想聽自由意志囉

一陣佢走去唱現在已夜深
nicholashin 發表於 6/12/2014 22:44

唱傳聞啦咁不如, 話晒都二十強丫嘛
[BTW 都係冠軍歌死未 ]

睇來大文豪喺TVB都上位了wor~
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 18 冠軍歌:陳慧敏 - 拯救我自己

碎雅之後會唔會到佢架

對環球D歌手好好啦,全部新聞前出...

JayantL 發表於 2014-12-6 22:44

派四首冠得一首仲要有兩首三甲不入
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

派四首冠得一首仲要有兩首三甲不入
hinz 發表於 2014-12-6 22:46

係啵~不過我見佢有得唱兩首 TVB可能已經當咗佢係大粒星
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

JayantL 發表於 2014-12-6 22:44

阿何超乜今年冇黎
所以佢今年有得黎

吳若希都仲會唱緊越難越愛

係啵~不過我見佢有得唱兩首 TVB可能已經當咗佢係大粒星
JayantL 發表於 2014-12-6 22:49

佢個part 有名,唔係淨係歌手唱歌,兩首可能算少

連詩雅(Shiga)出席「歡樂滿東華」記者會,擁有43吋長腿的Shiga,笑言東華當晚會玩「bubble football」兼鬥腿長,又指師兄周柏豪會聯同100個小朋友合唱。

頭先冇既?

而家先到唱SS14
頭先阿姐明明講左

SS14 係咪錄定嗄?

連詩雅(Shiga)出席「歡樂滿東華」記者會,擁有43吋長腿的Shiga,笑言東華當晚會玩「bubble football」兼 ...
XYZZY 發表於 2014-12-6 22:59

臨時比人 FOUL 左
今次真係這世界變做碎雅嗄

呢PART可以閃得唔睇

連詩雅(Shiga)出席「歡樂滿東華」記者會,擁有43吋長腿的Shiga,笑言東華當晚會玩「bubble football」兼 ...

又指師兄周柏豪會聯同100個小朋友合唱。

佢係指周柏豪同小朋友合唱 並唔係shiga同佢合唱

唔會冇去呀嘛?!
唔制呀連長腿小姐要show quali嗄
又指師兄周柏豪會聯同100個小朋友合唱。

佢係指周柏豪同小朋友合唱 並唔係shiga同佢合唱 ...
JayantL 發表於 2014-12-6 23:07

講緊bubble football遊戲~

原來Super Star 兩三點先出嚟

jun518 發表於 2014-12-6 23:22

佢地可以食完宵夜,練多陣舞先出場

jun518 發表於 2014-12-6 23:22

剛剛先回家,新聞前嗰啲全部要等睇 my.tv
請問除左 opening 有 Alfred+Hubert,
Jinny 同 CAS 出左邊 part?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

Jinny 同 CAS 出左 ...
Bluejays 發表於 2014-12-6 23:35

CAS出左 Jinny 玩 bubble soccer

回復 87# sophia121

有排hea

Jinny 同 CAS 出左 ...
Bluejays 發表於 2014-12-6 23:35

JINNY 未唱歌
唱左一加一同 SS14 LIVE

唔知要等到幾時先有歌仔聽嗄

全部都係錄既...

班底甘弱點捱到3:30

今年 opening 係播好多舊片段
全部一線歌手…

然後鏡頭去番今年,真係無心機睇
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

AGA Feat. Gin Lee - 一加一
狄易達 - 好情人
周柏豪 - 還記得 / 同行
鍾舒漫 / 鍾舒祺 - SS14

彭嘉麗 - 從今喜歡孤單一個
吳若希 - 越難越愛
許廷鏗 - 護航
C AllStar / SUPER GIRLS - SuperStar
鄭俊弘 - 熊貓
胡鴻鈞 - 高攀
連詩雅 - 水星逆行
BOP 天堂鳥 - 飛翔
彭永琛 - 女撒旦
鄭欣宜 - 擁抱愛
SUPER GIRLS - 鎂光燈下
林欣彤 - 幾次 / 光源

AGA Feat. Gin Lee - 一加一
狄易達 - 好情人
周柏豪 - 還記得 / 同行
鍾舒漫 / 鍾舒祺 - SS14
彭嘉麗 - 從 ...
Our_Souvenir 發表於 2014-12-7 00:28

好彩有你 mark (好似舊年都係你?)
我陪你睇到完場 ... 加油 !
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

為咗要睇superstar等到幾點我都要等
Infinity & Eternity

為咗要睇superstar等到幾點我都要等
pooh1460 發表於 2014-12-7 00:51

我都係………聽聞1:00-2:00出

吳若希 - 越難越愛

第二回,萬千星輝,總選都會聽到越難越愛
JINNY咩唱到咁

越難越愛把聲唔似live但又唔似CD版
又係錄音?

又係錄音?
JayantL 發表於 2014-12-7 00:56

聽日有簽唱會...可能係

好彩有你 mark (好似舊年都係你?)
我陪你睇到完場 ... 加油 !
Bluejays 發表於 2014-12-7 00:42

HAHA
咁你都記得嗄

不過我應該撐唔到咁夜嗄
我去年都係錄左之後補返

又係錄音?
JayantL 發表於 2014-12-7 00:56

但出 FUNC 聽佢唱 LIVE 我又覺得好過電視嗄

許廷鏗 - 護航

福氣唔係派左咩...仲唱護航?