返回列表 發帖

你最鍾意衛蘭今年邊首歌?

單選投票, 共有 71 人參與投票 查看投票參與人
35.21% (25)
5.63% (4)
0.00% (0)
14.08% (10)
45.07% (32)
您所在的用戶組沒有投票權限
今年lanb全身髮力, 勤力程度肯肯定係2010年後最高,
派台歌有五首咁多, 包括錯過你, 自首乜乜乜
大家又最鍾意邊首???

錯過你

自首

激光中

八九十

You're always everything to me

SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

真係好鐘意錯過你
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

錯過你,夕爺歌詞好,對我意義深,共鳴較大

本來鍾意自首多D
最近鍾意錯過你多D

其實首首我都中意
播放次數:YAETM 200 激光中 200 八九十 150 自首350 錯過你300
最近瘋狂播緊Y ...
Cklababyk 發表於 2014-12-8 22:11

我同你接近,自首播最多,但呢排貪新忘舊日日都至少聽一次YAETM.蘭b實在唱得太有感情喇.難怪903 其中一個節目既主持特別鍾意,成日播!

自首
呢首loop唔厭
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

係呀,我都覺,演唱會最好聽真係呢2首,可能無唱自首既關係,如果唔係可能都會勁好聽. ...
one3one4loveyou 發表於 2014-12-8 22:07

其實首首我都中意
播放次數:YAETM 200 激光中 200 八九十 150 自首350 錯過你300
最近瘋狂播緊YAETM

好難揀
特別係因為錯過你/YAETM 演唱會VER 好聽過CD
真係唔知點揀
Cklababyk 發表於 2014-12-8 22:02

係呀,我都覺,演唱會最好聽真係呢2首,可能無唱自首既關係,如果唔係可能都會勁好聽.

好難揀
特別係因為錯過你/YAETM 演唱會VER 好聽過CD
真係唔知點揀

好多食物相,蘭B 太喜歡食野啦

好難揀呀,再想下先

錯過你初聽覺得比較悶 但後黎覺得都ok好loop 而且近年比較少呢啲又k到震又靜 舒舒服服既歌

反而自首同YAETM我都覺得非常普通 唔會特別走去聽

Haha. Janice 個人夠真實,最鍾意佢既原因就係咁.
首首都好,好難揀,自首曲太正,錯過你聽concert 竟然聽到眼濕濕. 之前從來唔覺好聽.
YAETM太k, 太岩蘭b唱喇,所以揀左呢首

笑左 張張都零食
Janice so cute
PRINCE MUSIC CHOICE
Ava 糖衣
Joey 女皇
Shiga 為何要我愛上你?:(

薯片天后
錯過你:錯過你先知愛你 [你=薯片]
激光中:狗仔隊成功令lanb鍾意食薯片嘅消息曝光
自首:食得太多要自首同記者分享食薯片心得
八九十:於我每日 於我血脈 只有八九十(塊薯片)
YAETM:薯片s're always everything to me

D相係咪舊相黎架?
我會選擇 You're Always & 8910
雖然錯過你CD VER音質好聽左好多

簽名被屏蔽

突然之間好鍾意錯過你同u ar arrrrrr to me
雖然淨係冠左八九十
Happy and Blessed.

You're always everything to me You're always everything to me~
呢兩句已上腦

八九十
我估錯這個世界得到教訓

好似欣宜
lemontea1069 發表於 2014-12-8 11:11

咁欣宜肥啲 佢話自己係坦克車
Btw 錯過你已投
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

你揀薯片嗰兩張係咪想暗示
Potato chips are always  everything to janice?
hehemamama 發表於 2014-12-8 08:42

好似欣宜
【This is MC】澳門見

你揀薯片嗰兩張係咪想暗示
Potato chips are always  everything to janice?
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

u are 和八九十

You're always everything to me,雖然錯過你CD version好似突然好聽左N倍

八九十 for sure