返回列表 發帖

你最鍾意衛蘭今年邊首歌?

單選投票, 共有 71 人參與投票 查看投票參與人
35.21% (25)
5.63% (4)
0.00% (0)
14.08% (10)
45.07% (32)
您所在的用戶組沒有投票權限
今年lanb全身髮力, 勤力程度肯肯定係2010年後最高,
派台歌有五首咁多, 包括錯過你, 自首乜乜乜
大家又最鍾意邊首???

錯過你

自首

激光中

八九十

You're always everything to me

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

八九十 for sure

You're always everything to me,雖然錯過你CD version好似突然好聽左N倍

u are 和八九十

你揀薯片嗰兩張係咪想暗示
Potato chips are always  everything to janice?
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

你揀薯片嗰兩張係咪想暗示
Potato chips are always  everything to janice?
hehemamama 發表於 2014-12-8 08:42

好似欣宜
【This is MC】澳門見

好似欣宜
lemontea1069 發表於 2014-12-8 11:11

咁欣宜肥啲 佢話自己係坦克車
Btw 錯過你已投
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

八九十
我估錯這個世界得到教訓

You're always everything to me You're always everything to me~
呢兩句已上腦

突然之間好鍾意錯過你同u ar arrrrrr to me
雖然淨係冠左八九十
Happy and Blessed.

簽名被屏蔽

D相係咪舊相黎架?
我會選擇 You're Always & 8910
雖然錯過你CD VER音質好聽左好多

薯片天后
錯過你:錯過你先知愛你 [你=薯片]
激光中:狗仔隊成功令lanb鍾意食薯片嘅消息曝光
自首:食得太多要自首同記者分享食薯片心得
八九十:於我每日 於我血脈 只有八九十(塊薯片)
YAETM:薯片s're always everything to me

笑左 張張都零食
Janice so cute
PRINCE MUSIC CHOICE
Ava 糖衣
Joey 女皇
Shiga 為何要我愛上你?:(

Haha. Janice 個人夠真實,最鍾意佢既原因就係咁.
首首都好,好難揀,自首曲太正,錯過你聽concert 竟然聽到眼濕濕. 之前從來唔覺好聽.
YAETM太k, 太岩蘭b唱喇,所以揀左呢首

錯過你初聽覺得比較悶 但後黎覺得都ok好loop 而且近年比較少呢啲又k到震又靜 舒舒服服既歌

反而自首同YAETM我都覺得非常普通 唔會特別走去聽

好多食物相,蘭B 太喜歡食野啦

好難揀呀,再想下先

好難揀
特別係因為錯過你/YAETM 演唱會VER 好聽過CD
真係唔知點揀

好難揀
特別係因為錯過你/YAETM 演唱會VER 好聽過CD
真係唔知點揀
Cklababyk 發表於 2014-12-8 22:02

係呀,我都覺,演唱會最好聽真係呢2首,可能無唱自首既關係,如果唔係可能都會勁好聽.

係呀,我都覺,演唱會最好聽真係呢2首,可能無唱自首既關係,如果唔係可能都會勁好聽. ...
one3one4loveyou 發表於 2014-12-8 22:07

其實首首我都中意
播放次數:YAETM 200 激光中 200 八九十 150 自首350 錯過你300
最近瘋狂播緊YAETM

自首
呢首loop唔厭
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

其實首首我都中意
播放次數:YAETM 200 激光中 200 八九十 150 自首350 錯過你300
最近瘋狂播緊Y ...
Cklababyk 發表於 2014-12-8 22:11

我同你接近,自首播最多,但呢排貪新忘舊日日都至少聽一次YAETM.蘭b實在唱得太有感情喇.難怪903 其中一個節目既主持特別鍾意,成日播!

本來鍾意自首多D
最近鍾意錯過你多D

錯過你,夕爺歌詞好,對我意義深,共鳴較大

真係好鐘意錯過你
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~