返回列表 發帖

嚴選2014年度我最討厭的歌曲大選(CM選區)

多選投票: ( 最多可選 20 項 ), 共有 309 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
hi,又到年尾啦,回顧返呢一年,有邊D歌你最討厭
從今年係Cool Hot Hits得票最多1分的20首歌曲中,一人N票投選你的討厭,
決定本年度我最討厭的歌曲大選(CM選區)的歌曲。
20強歌曲統計時間至2014-12-12 20:00
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

最討厭杜麗莎夫人蠟像個個蠟像個位
喜歡你 龍捲風 存在

漿漿同祖記應該穩佔十大9個位置
估搭多首熊貓/祝福香港

Laozai

gem gem for sure
快d捲走佢

參與投票的會員
豔羨 - 吳雨霏
Pikaa Mattson

黎人同我拖呢兩位出去

anyway 點解冇愛情也生我的命
不過天然呆樂觀都有咁多票最討厭都幾驚訝 睇黎容祖兒鐵票真係唔少得過gem

冇公民提名都整個其他丫

吳雨霏入豔羨都唔入好似好多人唔鍾意既逆轉, 判定摟主係kary fans (雖然逆轉其實好正)
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

討厭的歌曲大選
但係可以投勁多首

要confirm 投票時唔小心click到好不容易遇見愛
Anyway,真心投左gem
...

漿漿同祖記應該穩佔十大9個位置
估搭多首熊貓/祝福香港
ed8671ed 發表於 2014-12-12 20:31

我以為 祝福香港 係人經過都會順便 click 埋 ?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

我以為 祝福香港 係人經過都會順便 click 埋 ?
Bluejays 發表於 2014-12-12 20:58

都有一半人鬼掩眼冇投到

btw我估嗰11首暫時真係排晒頭11名

再一次證明本榜係偏向非主流的 <3
20個提名就得3首同我個候選一樣
Happy and Blessed.

美漿冇得輸
穩佔三甲位置

你玩晒啦
漿一人霸晒冠亞季
壟斷啊

祖祖

都有一半人鬼掩眼冇投到
btw我估嗰11首暫時真係排晒頭11名
ed8671ed 發表於 2014-12-12 21:06

我冇填 祝福香港 主要係因為佢同其他啲歌放埋一齊,贏左都冇意思。
你喺  我最喜愛的歌曲20強  嗰邊填嘅嗰首,呢邊又填埋 :P
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

我作為最喜歡歌曲兩大榜主之一,對呢個榜單無左咁多值得提名既歌好唔開心
e.g. 銀河歲月、記得、福氣、棋逢敵手、Ma Ma Easy (!!!!)、Stop Peeping (!!!)、I Fall In Love、登陸太陽、愛壞 (!!)、We Are The Only One、風中的相遇、不見即散

我冇填 祝福香港 主要係因為佢同其他啲歌放埋一齊,贏左都冇意思。
你喺  我最喜愛的歌曲20強  嗰邊填嘅嗰首,呢邊又填埋 :P
Bluejays 發表於 2014-12-12 21:23

嬲豬Piece妹冇份就投我最討厭嘅Panda洩憤

無公民提名 唔公平喎

我最討厭的歌曲大選
但係可以投勁多首
chanchan0909 發表於 2014-12-12 20:53

以防有人開分身投票,所以唔SET投票限制^^   
一次過投20首都得^^
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

我作為最不喜歡歌曲兩大榜主之一,對呢個榜單無左咁多值得提名既歌好唔開心
e.g. 銀河歲月、記得、福氣、棋 ...
nicholashin 發表於 2014-12-12 21:30

你堆歌得雞碎咁少人投票,幫你唔倒^^

你堆歌得雞碎咁少人投票,幫你唔倒^^
我等我在 發表於 2014-12-12 21:45

福氣48個1分多過點火47個1分同好不容易遇見愛46個1分

我作為最不喜歡歌曲兩大榜主之一,對呢個榜單無左咁多值得提名既歌好唔開心
e.g. 銀河歲月、記得、福氣、棋 ...
nicholashin 發表於 2014-12-12 21:30

感覺上是你較有資格開這個POST,樓主現在只為無事羞辱容祖兒

嬲豬Piece妹冇份就投我最討厭嘅Panda洩憤
ed8671ed 發表於 2014-12-12 21:38

竟然無COME芒

漿漿真慘

福氣48個1分多過點火47個1分同好不容易遇見愛46個1分
nicholashin 發表於 2014-12-12 21:51

獨活(劇場版) 49

竟然無COME芒
rubylovessss 發表於 2014-12-12 22:18

襟芒原來得21票1分,反而有28票5分
CM會員都唔係咁討厭襟芒

gem
then...miriam's "sehuo"& "PANDA"
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

乜你咁得閒搵返啲評分咁差嘅歌 哈哈

fiona kary啲歌好差咩:(

btw 三個字歌手無得輸
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

簽名被屏蔽

我諗你依家應該好後悔加左GEM落個LIST到

美漿大勝美祖

宇宙天后冇得輸~

囂漿要發律師信啦
真高興給你愛護過  根本你不欠我什麼

逆轉呢?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

逆轉呢?
fifty1205 發表於 2014-12-13 00:12

聽講要投哂三票俾GEM先可以解鎖逆轉呢個選項

最後最後 一直一直竟然都有人討厭?
好差嘛?

雖然自己系gem fans,但真系好鬼難聽
Infinity & Eternity

最討厭杜麗莎夫人蠟像個個蠟像個位
喜歡你 龍捲風 存在
rubylovessss 發表於 2014-12-12 20:27
我也是
我估錯這個世界得到教訓

我當然投了鄧紫棋啦
我估錯這個世界得到教訓

真心唔鍾意讓世界艷羨

全投宇宙天后漿漿子

實至名歸

漿漿子既喜歡你突破100大關

怎么我投不了的??
香港乐坛已灭?需要重来??

認真講句 雖然美祖上半年既歌唔好聽
但係又未至於去到討厭既程度

恭喜漿漿奪得頭三位 ~

參與投票的會員
豔羨 - 吳雨霏
Pikaa Mattson

黎人同我拖呢兩位出去

anyway 點解冇愛情也生我的命
不過天 ...
bagfgfcde 發表於 2014-12-12 20:43

投左豔羨既會員祝你第日娶個好似吳雨霏咁既樣做老公or老婆xx(
Happy and Blessed.

GEM果然係全CM最討厭嘅女歌手

你玩晒啦
漿一人霸晒冠亞季
壟斷啊
CunninG 發表於 2014-12-12 21:22
勁啊
我估錯這個世界得到教訓

無辦法唔投gem

喜歡你 - G.E.M.       
龍捲風 - G.E.M.       
存在 - G.E.M.
共你痴痴愛在 - 容祖兒