返回列表 發帖
有少少想留返出年先  再排再排
kwanie 發表於 2015-12-5 17:00

希望呢首下年十大啦甘
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

希望呢首下年十大啦甘
616.1314 發表於 12/12/2015 22:25

頌讚詩 2.0

KWANIE MUSIC PICKS WK51 (19/12/2015)

第五十一週冠軍歌
近排唱左咁 _ 多情歌,
新碟突然整呢首型格野係正既
黎自 2015 年既第三冠,
出年減產既話就唔知有無呢支歌仔唱 LU

天下大亂 - 周柏豪
作曲: 周柏豪
填詞: 陳詠謙
編曲: Randy Chow
監製: Randy Chow

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
同場加映 - 上年十大回顧 年度歌曲.TOP 5 !! 第二位
致少年時代 - 古巨基 [第三十八週冠軍歌]
作曲 : 方皓玟 填詞 : 林夕 編曲 : Larry Wong 監製 : 舒文 / 古巨基
https://www.youtube.com/watch?v=SyRe8BHKb_Q

個個都幫Nowhere Boys趕新人尾班車
JW睇黎入唔到十大
Pakho同你一樣都係冠左呢三首

個個都幫Nowhere Boys趕新人尾班車
JW睇黎入唔到十大
Pakho同你一樣都係冠左呢三首 {:1_ ...
nicholashin 發表於 19/12/2015 15:27

派太遲倒不如唔谷啦~~
正常都係呢三首啦 XD

男金男銀睇怕都係兩個07年既新人呱

男金男銀睇怕都係兩個07年既新人呱
CunninG 發表於 19/12/2015 15:38

呢個真係好明顯啦

希望出年你會力谷如一同點水
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

KWANIE MUSIC PICKS WK52 (26/12/2015)

第五十二週冠軍歌
黎自大碟既第四主打,
依舊 903 係唔 _ 會上榜既。
響 2015 年既最後由佢食尾糊
希望出年再努力 D 啦~

親愛的仇人 - 陳柏宇
作曲: T-Ma
填詞: 林若寧
編曲: Edward Chan / T-Ma
監製: Edward Chan

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
同場加映 - 上年十大回顧 年度至尊歌曲
獨家村 - 謝安琪 [第四十七週冠軍歌]
作曲 : Christopher Chak 填詞 : 林夕 編曲 : Ted Lo 監製 : Alvin Leong
https://www.youtube.com/watch?v=gUphj5YeW2Q
多謝咁多位收睇我今年既榜,我地下星期再見啦 lollllllll

Phil 畀黎生壓住
Let's celebrate高位上
狂想曲得兩week

hi 你 19 20 想典
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

dongbb2332 發表於 26/12/2015 00:23
Phil 畀黎生壓住
Let's celebrate高位上
狂想曲得兩week
nicholashin 發表於 26/12/2015 00:22
取態明顯
聽晚睇尾場~
爆左個死位就算啦原本都無諗住上, 因為RAP 把聲其實幾衰 lol

希望羅生門唔好 19>XX

chanchan0909 發表於 2015-12-26 00:26
可能倫伯上身速冠

可能倫伯上身速冠
nicholashin 發表於 2015-12-26 00:28
跟住都係速 out

chanchan0909 發表於 26/12/2015 00:26
可能倫伯上身速冠
nicholashin 發表於 26/12/2015 00:28
跟住都係速 out
chanchan0909 發表於 26/12/2015 00:29
WHAT A good idea !!!!

dongbb2332 發表於 2015-12-26 00:23

有本事就2016十大係羅生門

原來有上羅生

有上1wk都好過某榜1wk都唔上別來
本來諗住將你個榜既專業程度同某榜劃上等號
不過最後冠仇人又上告別
又俾yumk壓住祖祖真係要讚下

你個榜都幾好喎
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友