返回列表 發帖
Gaga 已經過左最高峰
佢下隻碟應該要玩番尐好保守既pop tracks
matthew1990 發表於 2015-5-20 23:30

BORN THIS WAY中間個真空期太長啦
掛住開TOUR搵錢ARTPOP又要同KATY鬥

不過佢都草左一大班MONSTERBB
其實都上左類似BRITNEY 個D神台位嫁啦
依家就最期待佢同ADELEBB個隻歌<3

(咁都比你抽到呀姐水)但其實 GAGA D MV 都係話題性十足
拍左唔播又真係哂左D 再者如果真係咁驚 都起 ...
俊仔 發表於 2015-5-21 14:33

痴線-__- 你唔講係SAMSMITH真係認唔出= =

講真我都唔明點解BB個MV咁受歡迎-__-條橋之前又唔係冇 拍得又生硬又核特X_X
都可以咁多LIKE 果然TALYOR真係好多DIEHARD FANS

DWYW同XTINA REMIX真係正到暈
點都好應該好似BOOTY咁拍番個真正MV啦
跟本成隻碟都唔知咩事
明明GUY個MV正到無輪
都可以FLOP到咁~_~
好似樓上話齋0宣傳咁制
最慘係隻碟出唔夠兩三個月
HMV就已經開始減價=__=

除了 GAGA, RIHANNA, KATY。。。。KELLY CLARKSON 今次flop左
timgoi 發表於 2015-5-22 04:48

KELLY CLARKSON其實都FLOP左好耐-_-
係之前隻STRONGER 突然好HIT姐

應該唔會啦⋯⋯只係話我帶睇開的三個 只剩番佢唔係XD
俊仔 發表於 2015-5-24 22:41

岩岩先睇到原來佢終於拍片講出口
不過佢真係太明顯啦
再一次證明我既GAYDAR幾準下

頭個幾句講中哂
賴爽 發表於 2015-5-25 22:35

正
我真係好想一槍射爆個D成日 DADADADADADA既女人
BTW今次又有SHANE份

Shane 其實係咪Joey個bf?
matthew1990 發表於 2015-5-26 01:32

應該唔會啦
以JOEY泥講 HE DESERVES BETTER
雖然以前都係因為覺得SHANE幾令仔先睇佢
近年真係越黎越樣衰

呢首近幾日loop左過百次(拿證明我唔系睇樣聽歌既)
但係聽翻距地d舊歌又麻麻地
其實有無人有聽過呢隊野 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-27 22:01

自認睇樣聽歌既人表示 冇聽過

用美霏靚TAG TAG TAYLOR

chorus有d似上年隻kanye

1個禮拜又要換TAG

matthew1990 發表於 2015-6-4 11:30

OMG 個MV好正
搵個影相男人比喻所謂既POISON
介入RITA當中
然之後突然唔知咩事醒覺
撕爛D代表LOVE AFFAIRS 既相
搵番自己個舊男朋友既時候
原來已經搭上左同一個POISON
(仲要係床上到斷正TIM<3333)
OMG HEHE情節IS SO JENG<3
依D先係MV嫁麻

想知果個攝影師係邊個= =
Ricardo 發表於 2015-6-5 02:04

Maxim Anselin
instagram : @maximanselin

你個人肉搜尋器呀
Ricardo 發表於 2015-6-6 11:16

我鐘意一開頭坐係到白髮個個男仔多D

BTW RITA真係勁索版RIHANNA
睇住佢係條街到跑個下
真係好想用高登個個彈彈波EMOJI

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

佢D 造型好靚!
俊仔 發表於 2015-6-7 21:36

我都覺<3做得咁多名牌既代言
D TASTE唔會差得去邊

Madonna 黎緊個MV有Katy、Beyonce、Nicki 同Miley
呢排d MV興鬥卡士?
nicknicknick 發表於 2015-6-8 23:04

娜姐開到聲
要鬥卡士既話 邊個夠佢泥

外國漿漿?

nicknicknick 發表於 2015-6-10 20:53

全部都係
lmml4 發表於 2015-6-12 01:59
尐網友將Beyonce跳舞既片mix落唔同既歌
救命 XD
matthew1990 發表於 2015-6-9 01:37

本身心情好差
睇完之後笑到停唔到

原來JB泥左香港
真係唔講唔知

matthew1990 發表於 2015-6-16 22:22

omggggggg
有曬咁多個女神 <3333333
(miley就算啦 errr 計龍躉方面nicki都算既)

ritaBB竟然都有份反而真係幾意外

遲左冇得睇TIM

matthew1990 發表於 2015-6-18 13:09

痴線
咁就叫合作
SHOW樣SHOW得一秒
估唔到連NICKI都分開拍
RITA始終都係最新 有得同娜姐拍緊係飛身過去啦
連MILEY都唔理娜姐 做咩依家班後生咁唔敬老  

不過個MV有個令仔都唔錯<3

我都係睇番Give Me All Your Luvin 算

等我仲以為娜姐係所有女歌手心目中都係偶像泥TIM
有得同偶像拍MV都拍成咁X_X
真係好失望
BTW 娜姐隻牙想點._.?

this?

btw 廁所嗰一段 嗰四個日籍女dancer 好型
matthew1990 發表於 2015-6-19 01:23

係<3   
比娜姐倒酒落口個個都唔錯<3

我都覺
雖然就幾鄭秀文下
但真係幾型

Madonna 個 MV SEVEN 啲定建制 SEVEN 啲 ..
賴爽 發表於 2015-6-19 12:24

見到你個ICON就知道BB個PARODY拍好左

我覺得今次麻麻地雖則佢都有講到明首歌講 Katy

但 Related to period 我笑唔出唷 ...
賴爽 發表於 2015-6-19 13:23

認同 冇之前個D咁好笑
講KATY就緊嫁啦...
但無啦啦拉去PERIOD到真係有D怪X_X

this?

btw 廁所嗰一段 嗰四個日籍女dancer 好型
matthew1990 發表於 2015-6-19 01:23

MADONNA咀個個<3:Kevin Sampaio
   https://instagram.com/kevinsampaiotwin/
勁多同男人影既肌照

倒酒落口個個原來係luke evans條仔<333333
jon kortajarena
  https://instagram.com/kortajarenajon/
咁粗獷竟然係hehe <33333333333333333

娜姐身邊D仔好正
上次Turn Up The Radio MV個司機都好正
叫Adrien Galo
masterdragon 發表於 2015-6-20 13:46

依個唔錯呀
britney拍 i wanna go mv 入面個個差佬麻<3333

d肌肉is so jeng

Adam Lambert 新碟仲上到第三
仲以為換左公司
Flop到榜都上唔到
今次cover係3隻碟入面最靚{:1_113: ...
nth 發表於 2015-6-26 09:46

我反而鐘意trespassing多d<3
fye就真係不敢恭維
雖然fye d歌真係幾好loop

但系首歌都系難聽到救唔翻
nicknicknick 發表於 2015-7-3 12:39

我越聽越迷

得閒整番個BBHMM X BIM RINGTONE先

[完全唔知擺邊好]

痴線 連SHANE都認自己係BI

痴線嫁
又再一次証實做得UTUBER大部分都係鐘意男仔<33333

[/完全唔知擺邊好]

我見到仲以為佢要話自己係HEHE LOL原來係BI    JOEY 飲恨
俊仔 發表於 2015-7-8 22:23

可能私底下兩個成日都試4:42 D野

BTW我都係因為依一個VIDEO先留意佢

依首真係唔識欣賞-___-

娜姐Rebel Heart Tour馬尼拉站確定開得成 (2016.2.24)
傳仲有澳門站係威尼斯人開
堅既話等睇搖滾區賣五千蚊 ...
阻住 發表於 2015-7-20 19:09

之前都傳過MDNA會泥香港-___-

BITCH I AM A CONDOM

雖然都幾難聽下
不過幾養眼

HMV見ARTPOP跌到落$4X-___-
真係陰公豬
KP隻TEENAGE DREAM$69爭扎左好耐究竟買唔買好

係兩年前已用69呢個數字入手KP  而家都仲係69 :-0ARTPOP 個時為左支香水仲要買左多左隻豪版:-0 ... ...
俊仔 發表於 2015-8-11 09:41

.......豪華版
不敢想像 當係買枝香水啦

一week命.__.
應該都係Tom Cruise 扮完先冠到x_x
可惜可惜~
HBTB好正<3
個曲風好岩7月聽

放心 下個禮拜Can't Feel My Face幾乎肯定會回冠~
然後再下一首有機衝擊高位嘅應該係 Locked Away (除非 ...
antilegend 發表於 2015-8-18 14:23

I MEAN 農曆七月

正呀! RedOne係得既
JasOh103 發表於 2015-8-18 20:50

chorus好gaga首you and i feel

我其實真係對Cheerleader冇咩好感X_X

我依然覺得好難聽  今年唯一一首No.1係我itunes裏面無既(其實今年得6首咋真痴線{:1_ ...
JasOh103 發表於 2015-8-27 20:34

完全唔明點解hit到x_x
成個曲都好惡頂x_x
真係唔知點解冠得落.....

我又覺得okay
-Prince- 發表於 2015-8-28 08:34

好重口味呀你XDD

Omfg

Adele話十一月有新album
nicknicknick 發表於 2015-8-28 07:18

餓左好耐啦
希望真係出啦

當個個都諗nicki同taylor有冇花生食
點知原來Nicki vs miley 先正

睇番d片
唔講真係唔會覺得taylor同nicki之前嘈過咯
上到台好似好fd咁 x_x
對住taylor d 笑容真係

之後miley個段真係好好笑
個樣同對住taylor完全唔同
不過可能下年又會一齊做openingxdd

其實NICKI講完第2次WHAT'S GOOD 個咀有好奇怪咁笑一睇完以為係NOISE
都唔知係真定假

HAHAHAHAHAHA ...
Ricardo 發表於 2015-9-2 05:50

係咯.....個下無啦啦笑又係唔知咩事.....
但再影番佢又係黑番面
之後MILEY個段fight back好似好認真咁唔似講笑

到時應該吾係諗想買咩價位飛
而係bid到咩價位飛
但係要2000蚊睇場show真係有d肉痛

唔通美國連C雅會去APPLE發布會唱歌仔<3?

Sam Smith真係male Adele 唱Bond歌
JasOh103 發表於 2015-9-8 15:16

唱完咪要學ADELE咁抖幾年先出歌