返回列表 發帖
痴線 BB個MV真係勁SPEECHLESS
跌落樓擺POSE個下 好唔爭氣咁勁大聲笑左出黎
成 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-18 14:42

Papa paparazzi .. thats wt i thoght of

小道消息話gaga coming soon首新歌叫till it happens to you

即管睇下會唔會soon到2017 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-20 20:52

好似聽過唔知邊道的LIVE版唔似係主打

真空期時受左傷無計, 今次除左Adele之外仲搵返RedOne所以都幾期待
    到依家都唔明點解Ar ...
JasOh103 發表於 2015-5-21 02:04

其實ARTPOP 真係幾襟聽   比起BTW 會發現BTW有好多隻歌的SYTLE 都好相似 但係ARTPOP 真係隻隻都有自己特色

我覺得受傷係一大真空期 但係之後同公司唔岩傾先係重點…
基本上除左APPLAUSE 好似有宣傳期 其他隻隻都無咩宣傳過咁
DWUW明明係HIT 得起點知個MV又唔知做咩SOON 足N年 都唔明係咩的問題- -
之後拍GUY 長MV 又聽聞係GAGA自己拎錢拍 咁究竟佢公司做過咩黎?_?

----------------------------------------

BTW 其實最估唔到 TAYLOR的 1989 咁強勢就真…
第一次買同聽佢碟都係呢隻…

佢條新片
matthew1990 發表於 2015-5-20 23:27

我睇開的三個YOUTUBER 差 RYAN HIGA 未COME OUT lol 佢應該唔會 掛:-0(?)connor 同埋joey 都… :D

DWUW都好似係公司問題, 佢有出過嗰statement, 不過無MV好過有, r kelly同terry richardson(導演)都 ...
JasOh103 發表於 2015-5-21 12:29

(咁都比你抽到呀姐水)但其實 GAGA D MV 都係話題性十足
拍左唔播又真係哂左D 再者如果真係咁驚 都起碼再拍過呀/_\
XTINA 又係 諗住兩個人合唱LIVE 之後仲出埋STUDIO應該有D 回響 但又係無咩

BTW SAMSMITH 瘦左真係唔好睇:-0

嘩呢個sam smith嚟?
果然有啲人係要肥肥地先好睇
講開gaga, 其實哦覺得BTW真係神專嚟
每 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-22 09:04

BTW 神還神但有D歌真係好相似 特別係D SIDE TRACK D的… 上次我哥聽到我係屋企播BTW 佢問左句: 呢隻歌係唔係同上一隻歌的REMIX 黎- -?
所以我會覺得ARTPOP係多樣性方面會好過BTW

黎緊個世紀 即係SOOOOOOOOON到幾時 -_,-

如果1898有香港份 應該買最平的飛去聽下(如果買到…
  的確1898 令我轉粉 不過未去到diehard

RYAN HIGA 又係?
matthew1990 發表於 2015-5-24 12:30

應該唔會啦⋯⋯只係話我帶睇開的三個 只剩番佢唔係XD

http://billboardradiochina.com/

原來有D甘既野架:-0?新定不嬲都有?

唔怪得Taylor今晚俾直播, 佢只係出嚟唱七首派台歌, 唔似佢死敵舊年咁慷慨將Prismatic演唱會抽一個鐘出嚟表 ...
阻住 發表於 2015-5-25 04:04

佢把聲好似怪怪地:-0?

Shane 其實係咪Joey個bf?
matthew1990 發表於 2015-5-26 01:32

但SHANE有女朋友 :-0 應該係死黨姐

一個MV  直升52 位 … 可以當STYLE 做宣傳單嗎 咁就頭3PLUG都冠啦XD

OMG 個MV好正
搵個影相男人比喻所謂既POISON
介入RITA當中
然之後突然唔知咩事醒覺
撕爛D代表LOVE AF ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-6-4 13:46

佢D 造型好靚!

B**CH I M MDNA
會唔會太HEA 其實咁樣叫CAST我真係情願佢唔加
本身個MV 拍得幾好但係無啦啦剪左D HEA 爆自拍FOOTAGE 入去好奇怪

[完全唔知擺邊好]

痴線 連SHANE都認自己係BI

痴線嫁
又再一次証實做得UTUBER大部分都係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-7-8 02:54

我見到仲以為佢要話自己係HEHE LOL原來係BI    JOEY 飲恨

HMV見ARTPOP跌到落$4X-___-
真係陰公豬
KP隻TEENAGE DREAM$69爭扎左好耐究竟買唔買好 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-8-8 22:31

係兩年前已用69呢個數字入手KP  而家都仲係69 :-0ARTPOP 個時為左支香水仲要買左多左隻豪版:-0 ...

GOOD FOR YOU 努力爬 好想聽LIVE

自從TAYLOR TWEET過TROYE SIVAN 之後
無限LOOP 左幾日佢隻EP 有冇人聽過

講真冇乜大感覺

今年做乜鬼

無論香港定歐美樂壇個個都咁發力 ...
nicknicknick 發表於 2015-9-24 10:47

呢類歌好岩我 QUIET 同 BITE 都好正
呢期歐美POP 真係好多新碟出 …

好奇怪
matthew1990 發表於 2015-9-24 18:33

我曾幾何時以為呢個SINGLE COVER 係 惡搞的 以為正常版係得頭髮無人面

話說成班model只係認到lucky blue
真係好令仔呀
屮SiU霖屮 發表於 2015-10-3 14:49

有見到DANCER MARK 閃過左兩秒

頂 原來rita 泥左landmark表演!!!!!!
ahhhhh
最衰琴日睇ivana冇得去睇x_x
屮SiU霖屮 發表於 2015-10-17 18:07

我都係睇番新聞先知T____T 不過聽聞係CLOSED EVENT

我覺得今次唔夠氣既情況重嚴重過Problem好多
matthew1990 發表於 2015-11-2 08:30

可能因為係CONCERT 唱左幾隻歌?可能單隻會好D

初初成日覺得佢斷下斷下甘唱好怪
聽慣左又OK LOL

BTW 已洗腦
新MV得女DANCER ARI唔會放棄孖仔架可T_T

回復 1222# matthew1990

大個左咁多⋯ 我對佢的印象仲係PAPARAZZI 同堆 unfd you 同 WATING OUTSIDE THE LINES

----------------------
BTW 係咪OLDNEWS?

唔知係咪太耐無唱K 今日去NEWAY唱K 發現NEWAY有部份極新英文歌(MV視聽版)⋯全部要LOOK到去最底先見到

selena -> same old love / gd for you / i want u to know
sia-> chandelier / elastic heart / etc
elle-> love me like u do / outside
sam smith-> writing on the wall
weekend-> cant feel my face
jessie j-> flashlight
iggy, rita ora, carly,都有一兩隻

Katy/ariana 無⋯

Adele - Hello (Live On NRJ Music Awards 2015)

pitchy
matthew1990 發表於 2015-11-9 08:15

唔知點解 呢個LIVE令我諗起KATY XD 樣又係 唱法都有D

點解首歌完全冇曬影
今個月除左hello/007 loop得最多就係依首
lordebb快d出歌啦 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-11-10 04:55

女人復仇系列三之一… 呢個MV 好靚

因為個淡妝?
唱法似係因為上假音hold唔住?
matthew1990 發表於 2015-11-10 15:22

真係好似幾年後肥左的KATY LOL 但幾年復KATY應該唔會唱到ADELE的LEVEL LOL

佢想點?
matthew1990 發表於 2015-11-10 22:23

因為佢要滿足下客群的FF

JB新碟都幾easy listening同連貫

再一次證明編曲真係好重要
nicknicknick 發表於 2015-11-13 18:08

近排實在太多新碟 聽唔切!_!

呢隻係似係第一次LIVE

據說佢下隻碟會轉EDM (不敢想像)
matthew1990 發表於 2015-11-17 21:09

幾岩呀 反正佢D舞(動作)都好似觸電甘XD

又幾似
究竟佢係咪HEHE
   可能係貢獻唔夠50掛-___-"
屮SiU霖屮 發表於 2015-11-20 03:18

好似COME OUT左ARI 好似有講過之類?

jose 發表於 2015-12-4 23:59

星期五去CDwAREHOUSE 買唔到佢隻新碟⋯ 唔知幾時先入貨/_ \
Wish I could unhear this song
我諗起Katy Perry Superbowl表演時dancer 件鯊魚裝

...
matthew1990 發表於 2015-12-5 01:47

應該係BASE ON 件鯊魚裝DEVELOP 呢隻歌吧。⋯⋯

我老公
jose 發表於 2015-12-7 13:50

佢係CONNOR 架-_,-
岩岩放工139 已入手 少貴⋯

你番工番半夜? :O
matthew1990 發表於 2015-12-8 21:34

NO LA

BTW 貌似唔多人識唔算多貨
係沙田CDWAREHOUSE買左最後一隻:-0

我已分唔到⋯ 究竟係進步神速定係勁強墊底⋯

第一次OFFICIAL 的高清LIVE好正 :D

咁Rihanna 又要再delay 佢album release喇
(佢避佢避得好辛苦 )
matthew1990 發表於 2015-12-15 12:50

同GAGA一齊SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON到2046

最估唔到係簽Nick Jonas 自己開嗰間唱片公司
佢行咩路線好?
matthew1990 發表於 2015-12-17 02:44

你睇佢張相就知可以可以行NICK JONAS路線得閒去下GAY BAR唱歌宣傳
做第二個男GAY ICON

佢個樣好似殘殘地  

睇黎佢要瘋狂賣身材了
matthew1990 發表於 2015-12-17 10:14

好明顯就係要賣身材啦

GAGA 又整TECH 野 希望今次唔好又SOON或者得個吉⋯
仲要係GRAMMY 表演:-0

佢之前搞左個App 最後都收左皮
然後啲人上佢twitter 問佢Soon 夠未
matthew1990 發表於 2016-1-7 01:45

其實ARTPOP 仲有個件會飛的衫 會著燈的頭髮LOL 不過都好唔知想點咁

其實#LG5係咪叫POPTECH
上次真係好多主意, 諗住今次可以正正常常出隻碟
點知又搞咁多野, 靜間又 ...
JasOh103 發表於 2016-1-7 12:52

但唔知邊到報導話 今次唔會唱新歌 只係一個表演LOL

GAGA 拎左金球

又開拓多左一樣佢鍾意又有成就的野…
1. JAZZ SINGER
2. GOOD WIFE
3. ACTRESS
4. ANIMAL KEEPER
..
..
..
..
..
..
??. POP SINGER

ANYWAY CONGRATS! 你再唔出新POP 我都會繼續聽你舊碟架T_T

第5係咪撞里安納度隻手臂

BTW, 都弓起Sam Smith憑被譽為史上最難聽既占士邦主題曲勇奪最佳原創歌曲{:5_ ...
阻住 發表於 2016-1-11 14:05

佢個表情反應真係好難理解LOL

david bowie死左
明明早幾日先出新碟
jose 發表於 2016-1-11 18:25

估唔到金球李安納度.GIF港完版後 就即刻有DAVID 洗版 RIP…

黎緊隻2_其實可以唱快歌pop
lmml4 發表於 2016-1-15 03:29

好鍾意 ADELE 驚訝個男人可以唱和音咁準個下 XD 唔知做咩 越睇越覺得KATY 同ADELE真係好似…

完全係 uptown funk 一起先入氣氛
coldplay即刻變左暖場 lol
mc) 發表於 2016-2-8 13:52

完全同意 COLDPLAY好似夾硬加插咁 唔多鍾意太多歌手一齊…
上年KATY 同埋某年BEYONCE 同 MADONNA 係最正
都係以一個為主並他就配 咁樣就完整好多…

2:04
matthew1990 發表於 2016-2-8 16:23

我都留意到- - 1:56 已經好奇怪= =

空降
lmml4 發表於 2016-2-13 14:52

真係唔知佢FIRST PLUG 多VOICE 先咁定係點…之前部份1D 粉又覺得唔會支持單飛 而家佢YOUTUBE VIEWS 都已經好勁

Til It Happens To You debut #95 in billboard hot 100.
Haven't seen Gaga in hot 100 for awhile ~~~ wo ...
yuelk 發表於 2016-3-9 03:04

95>X