返回列表 發帖
Sam Smith 好似 12 年 Adele 咁
真心霸道左少少
一直好想 Iggy 攞獎
Katy Perry 最慘
年年陪跑

Sia 今日唱 Chandelier live D 高音好差
而且我唔明佢點解一直唔露面
或者露面會有獎

今日Gaga從天而降一幕已經感動到喊
估唔到仲有好多高難度動作表演
又跳又唱既Gaga真係好耐冇見過
希望LG6可以出返舞曲

Gaga新歌真係估唔到係Pop
仲要毫無預兆空降
一開始我以為係Ariana D歌

Joanne World Tour

Setlist:
1. Diamond Heart
2. A-Yo
3. Poker Face
4. Perfect Illusion
5. J ...
JasOh103 發表於 2017-8-2 08:40

希望會有亞洲場

我真係完全同你調轉lol我都係08開始聽同鐘意佢,但真係令我好敬佩呢首歌手係由artpop開始。
gaga前期啲有 ...
kanxd 發表於 2017-10-15 01:35

我同你想法都係一樣
由出Poker Face開始留意Gaga
之後Paparazzi開始迷戀佢
The Fame時期舞曲真係超正

到出Bad Romance
真係引領全球舞曲熱潮
Rihanna Katy Perry Xtina Britney Ke$ha都推出非常好的作品
果陣真係歐美圈diva全盛時期

之後推出Born This Way
簡直係Gaga事業最高峰嘅時期

到推出ARTPOP時
Gaga繼續推出舞曲
但意想不到籌備咗咁耐嘅專輯成績會咁flop

後來仲同Tony推出爵士專輯
估唔到連LG5會係鄉村音樂風格

可能因為我係Gaga鐵粉
我覺得佢唔同時期走唔同路線我都會好鐘意
Joanne係最真實的Gaga
我知道好多fans因為佢返璞歸真開始離棄佢
但我反而覺得佢做呢張專輯好成功
睇到好多網民睇live都話估唔到佢唱功會咁好

我覺得等同TF-ARTPOP時期係唔同妝容嘅Gaga
Joanne係卸妝之後嘅Gaga
各花入各眼好正常
每一年我都好愛Gaga
相比起2011年睇BTW tour果種狂熱態度嘅我
而家對Gaga嘅愛又昇華到一個唔同層次

[GUESS] Grammys 2018 Nominees
Album Of The Year
Kendrick Lamar - DAMN.
Lorde - Melodrama
Ed Sheeran  ...
JasOh103 發表於 2017-10-25 01:48

希望Gaga可以攞到其中一個
之前用Dope同Gypsy報名真係覺得好玩嘢
Million Reasons好值得攞獎

想問下Reputation係咪真係全港sold out咁誇張

Katy Perry Witness The Tour 2018香港站
2018年3月30日 (星期五)
亞博Arena
阻住 發表於 2017-11-28 10:47

聽講票價最貴係$1888
最平$588

呢度有無人會post年度最喜愛10首歌?
好想知道大家今年聽得最多係咩英文歌  ...
masterdragon 發表於 2017-12-20 01:04

按自己播放率計
01.Kendrick Lamar - HUMBLE.
02.Lady Gaga - The Cure
03.Nicki Minaj/Drake/Lil Wayne - No Fraunds
04.Katy Perry/Skip Marley - Chained to the Rhythm
05.Kendrick Lamar - DNA.
06.Cardi B - Bodak Yellow
07.Katy Perry/Nicki Minaj - Swish Swish
08.The Chainsmokers/Coldplay - Something Just Like This
09.Taylor Swift - Look What You Made Me Do
10.Lorde - Green Light

有冇人聽咗Camila Cabello隻新碟?
jose 發表於 2018-1-15 21:11

我聽咗表示想買
但今日去到HMV話賣晒sosad

The Weeknd 亞洲巡唱香港站
2018年11月30日(星期五)
阻住 發表於 2018-8-14 09:45

太正啦 今次如無意外都係亞博

Ari新碟真係好正
Sweetener入面其實no tears left to cry同god is a woman都係高水準之作
但可惜與冠單無緣
thank u, next同7 rings被流媒吹爆
Ari成功踏上天后之路
希望呢張專輯會再有下一首冠單