返回列表 發帖
SAD 仲以為XTINA隻LIBERATION隻PIPE個XNDA係P!NK
兩個人合唱個首歌究竟去佐邊

3冠LU

繼SOBER之後可以學美粉出多首JUST LIKE A PILL
希望冇事

AL講出新歌講足咁耐 終於拍MV

hihi 發表於 2018-9-20 01:01

慢佐tim!
終於等到

終於冠完 THANKS GOD

仲諗住出完golden都半收山
竟然kylie咁快就有新歌聽

Lil' Kim
matthew1990 發表於 2018-10-4 21:01

等睇佢之後請我家美PINK
然後唱埋佢地首未出街既合唱歌

不如版主搞個競猜 grammy big4 入圍名單既帖啦
bagfgfcde 發表於 2018-10-8 08:48

SURE

唔講唔覺原來聽朝就AMA

The Greatest Showman OST出Reimagined, 搵班巨星翻唱啲歌
阻住 發表於 2018-10-10 22:18

美PINK個女是咪要出道了<333333333333

2002完又1999
愛港力幾時出番首1997

BTW依個是咪1999年既ANGELABABY

WILLOW
有其母必有其女<33

April + Shelby
仲有Adam Lambert 成班glee客串一齊defy gravity

https://www.billboard.com/articles/news/broadway/8481510/idina-menzel-kristin-chenoweth-wicked-interview

Hai Si Ja

碧咸嫂得鬼閒陪你地癲

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Bye cardiB Bye drake Bye hiphop
Congrats

呢排堆歌手做乜出咗碟無耐就上晒成張專上youtube

...
lmml4 發表於 2018-11-26 23:40

ANYWHERE完勝

又DRAKE

Westlife
小糖 發表於 2019-1-13 16:18

幫你改番好條link

想當年中一中二d performance回憶彈曬出黎

WESTLIFE BSB 下隊是咪到NSYNC

弓起我家美PINK終於有星

Pink to Receive Star on the Hollywood Walk of Fame
https://www.billboard.com/articles/columns/pop/8494980/pink-star-hollywood-walk-of-fame

終於
hihi 發表於 2019-1-27 19:40

拎完星希望可以做埋superbowl

有傳今年有搵過佢同rihanna
p!nk條team因為同NFL傾談過程太耐turn down咗
希望下年有機會啦 ...
hihi 發表於 2019-1-28 13:59

之前仲諗住佢會好似gaga咁唱完國歌大獲好評後就順便表演埋有計傾即係都仲有希望

btw 幾appreciate riri個決定

新聞暫時無話p!nk拒絕原因同rihanna一樣
學你話齋希望有計傾啦

不過喺個咁政治敏感嘅時期可能p!nk都唔會 ...
hihi 發表於 2019-1-28 18:51

雖然冇講到出口
但我覺得唔多唔少都因為咁而推

反而想睇下今年表演個班有冇人夠膽跪
MAROON5就算啦

又空降

gaga掃獎mode

成首hellokitty2.0咁
but 我鐘意

出啦

竟然冇揀
   段舞加咗backdrop video好好睇 ...
hihi 發表於 2019-2-21 06:20

痴線嫁 try型到飛起
表演佐咁多次都仲可以有驚喜真係好西利
不過我都係鐘意mv入面個男dancer多d
估唔到竟然有JLF

成件事好正 雖然唔算太多歌
但我覺得好睇過拎vma個段

補返段片先~
Try dancer我鍾意而家呢個多啲
佢疑似同P!nk一個黑人dancer係一pair, 好似幾sweet咁 ...
hihi 發表於 2019-2-21 15:23

MV個DANCER好可惜係有老婆

作為一個PERFORMER黎講真係贏曬
視覺轟炸你之餘 VOCAL又唔會敷衍你
SUPERBOWL! 繼續集氣
GRAMMY就算啦 一年悶過一年 今年睇到一半都頂唔順放棄

今次個vocal真係完美咁滯

視覺方面Try嗰段不在話下
What About Us背後video+佢件報紙衫其實有 ...
hihi 發表於 2019-2-22 00:38

Exactly! 其實上次AMA係戶外飛到鬼死咁高唱BT
個下對佢依種表演係有d膩 雖然真係好癲
但今次真係好有驚喜
絕對比到我好似當年聽佐幾年美之
出完infinity journey擔心佢會停滯不前
但突然出隻owot震撼彈出黎 話你知原來佢仲有大把貨既感覺
今次同10 14個2年grammy表演有得揮<3
更加愛上佢

原來件報紙衫真係有意思
好怕d鏡頭成鬼日郁泥郁去
成鬼日skip曬d舞

ho ho tang

gwen stefani 清明中環開show 有性趣!

Btw 弓起gaga