返回列表 發帖

One Republic Live in Hong Kong 2017
日期:9月19日
時間:晚上8時
地點:亞洲國際博覽館Arena
票價:全企位 – 港幣688、888*

購票詳情:
Live Nation Lushington 會員優先購票^:6月7日(上午10時至晚上11時59分)
公開售票:6月8日(上午10時)
購票:www.hkticketing.com 或致電 31 288 288

*可優先進場
^僅限於6月6日中午12時前於 www.livenationlushington.net 登記且同意接受「香港」電子報之會員。條款及細則、會員登記詳情,請瀏覽:http://po.st/1rhklnltc

阻住 發表於 2017-6-2 19:35

viutv 勁啊
唔知遲d會唔會連grammy , brit awards都播到live

Justin Bieber 香港演唱會 2017
演出日期: 2017年9月27日 (星期三)
門票價錢: HK$2580 / $1680 / $980
演出場館: 亞洲國際博覽館 Arena
公開發售: 有待公佈

其實Purpose隻碟同佢近年做featured artist既single都唔錯

似Fergie x Lorde既歌
係好估佢唔到既
想聽D catchy pop 多D

John Legend Darkness and Light Tour
Asia-World Expo Hall 10

12月5日快達票開售

有冇人知道亞博Arena 中間個mixer 會唔會高到阻到視線?我未睇過Arena 大場,買左Katy standing然後好擔心 ...
nth 發表於 2017-12-8 19:38

上年睇娜姐, 我就係咁岩買到mixer後面d坐位
跟住去到現場, d工作人員upgrade左去mixer前面貴$1000 d位
超級難忘

so我估企位都會有安排的
可能mixer後面會block左唔企人
張圖係參考only

呢度有無人會post年度最喜愛10首歌?
好想知道大家今年聽得最多係咩英文歌

原來咁犀利 陳庭欣代表香港 有份拍全球名人版MV

KYLIE出新專 各大基民有福了
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-18 04:19

好奇一下
cm大部分美會員都很年輕
感覺比較少人留意/鐘意kylie, madonna這些上一代的diva
係咪?

大家都係鐘意gaga, taylor, rihanna, ariana等等

其實Madonna Kylie Britney我都還可以的
敗犬女王 發表於 2018-1-20 00:05

我都係鐘意娜姐同Britney
Kylie... "X"之後已覺得麻麻
不過佢地出新歌都會留意同聽

雖然佢地最輝煌個段DIVA時間我都未出世
不過始終都會聽番佢地以前D歌
同埋佢地一路都KEEP住出歌
咁都會留意下既
加上因為GLEE都識多佐好多以前唔會聽既歌
KYLIE係因為首CGYOOMH 係咁LALALA 中學時中同成日播所以先留意佢
想當年因為SORRY鐘意MADONNA 因為4 MINUTES勁迷佢 覺得佢咁老仲跳到舞好勁

不過之後GAGA KATY個堆新人出現
依堆DIVA就真係冇乜點再去FOLLOW
屮SiU霖屮 發表於 2018-1-20 00:58

我都係90年代後期先開始聽英文歌同接觸佢地D歌
都係之後先慢慢聽番佢地D舊歌

一開始聽個verse仲以為抄美祖首歌姬

just11256 發表於 2018-2-2 16:53

Slayyyyyyyyy

無驚喜 估唔到無like i love you
2013年個VMA performance仲好睇

同埋個頭剃到好似sam smith咁
唔好睇

JasOh103 發表於 2018-3-1 23:20

好心欣宜學下MT唱下呢D快歌仲好喇

Charlie Puth Voicenotes Tour 香港站
2018年11月4日 (星期日)
(應該係)亞博Hall8/10 ...
阻住 發表於 2018-6-18 18:06

WOW!! 有興趣

Demi Lovato 係咪唔多樂觀

好多#prayfordemi
甚至有外國電台一小時無間斷播佢D歌

YASSS QUEEN
JasOh103 發表於 2018-11-9 16:34

最鐘意呢首
年度級

lmml4 發表於 2019-1-18 13:14

諗起呢首都係同一個sample
有無人識