返回列表 發帖
簽名被屏蔽

其实到未来十年都唯一只有楊千嬅可以同佢抗衡下,冇左佢
就自己慢慢玩

希望一格格同I Don't Know, I Don't Care被減既AP過曬去容祖兒到 樂壇就唔會畀肥婆搞到一沉不起

希望一格格同I Don't Know, I Don't Care被減既AP過曬去容祖兒到 樂壇就唔會畀肥婆搞到一沉不起  ...
nicholashin 發表於 2017-8-12 16:43

上年有欣宜,今年有電單車
懷疑搞到四川又地震,好心班肥婆就出少啲街
或者減肥啦,成日話自己健康又話肥得靚
好心睇醫生check下先,心理同生理都要
唱歌要運氣,脂肪積聚太多好容易爆血管
我真係鄧佢地班fans擔心
人地鄧小巧林二汶都肯做下gym keep下

所以容祖兒好值得尊敬,年年keep住最好狀態唱歌比大家聽

簽名被屏蔽

上年有欣宜,今年有電單車
懷疑搞到四川又地震,好心班肥婆就出少啲街
或者減肥啦,成日話自己健康又話肥 ...
hehehaha 發表於 2017-8-12 19:00

咩LOGIC....四川又地震,好心班肥婆就出少啲街

kk8733 發表於 2017-8-16 00:56

So mean ... 不過歌手要聲色藝俱全嘅
30克~

kk8733 發表於 2017-8-16 00:56

絕對荒謬, 完

絕對荒謬, 完
leongl 發表於 2017-8-16 01:12

上面班人好過分,取笑我嘅肥人軍團

So mean ... 不過歌手要聲色藝俱全嘅
creativity 發表於 2017-8-16 01:02

佢心地好差
都唔知得罪佢啲乜
Happy and Blessed.