返回列表 發帖
句式: XXX一日唔消失, 香港樂壇永遠一沉不起

XXX 可以係任何一個人
利申雖然係祖粉
但我唔會否認你既觀點
...
CunninG 發表於 2015-1-10 12:34

其實eason今年無去 四台都叫推左小小hins上去 相反女歌手呢?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

2014年既中生代女歌手, sorry,
好似又真係無咩值得推上去

你呢個問題既前提係有野比人推上去
至少hins ...
CunninG 發表於 2015-1-10 12:49

哦 咁jo慢慢拎多十年啦
講真如果唔係eason唔去頒獎典禮
eason繼續會係大贏家
同樣地唔會捧到人上去

女歌手係一樣道理姐
02 著地 - 鄧麗欣

大獎係俾有年資有實力歌紅又人紅既歌手噶
ivanbb 發表於 2015-1-10 13:12

今年我在乎紅嗎?還是wo wo wo 紅d ?
02 著地 - 鄧麗欣

哩句真係無_ 敵所以我第一個REPLY就預計到哂祖粉係哩個POSY將會講咩

今年比邊個好明 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-10 13:42

其實開得呢d post就遇左有d盲粉係到盲撐
講真問題最大一定唔係祖本身 一定係佢唱片公司
但唔等於可以盲到咁d人
02 著地 - 鄧麗欣

都話有演唱會 cd dvd 果堆碟都夠羸啦
PerryXD 發表於 2015-1-10 13:50

事實你會覺得佢係最高銷量女歌手?
Ref:
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1
02 著地 - 鄧麗欣

容祖儿在香港爆红又怎样呢
内地庞大的市场   电影电视方面 完败给FIONA  
抛开“歌手”这个定位  FIBB 完爆 ...
youfuqi 發表於 2015-1-10 13:55

而家關內地乜嘢事 wfc
內地留番俾漿慢慢玩 無人同佢爭
02 著地 - 鄧麗欣

算吧啦
唔拍手掌又話人藍絲 拎女歌手獎就話人霸獎
今年叱咤容祖兒女銀 又唔見fi ivana果堆士蛋一個女金?
點解要人消失? 我就唔信你地以前冇loop過容祖兒既歌
...
water:) 發表於 2015-1-10 15:32

有咩關係?
02 著地 - 鄧麗欣

算啦 鍾舒漫09年有首給自己的信可以拎獎已經係奇蹟
泳兒 林欣彤呢啲應該成世都再拎唔到叱咤獎 ...
mamakin 發表於 2015-1-10 16:22

立立
02 著地 - 鄧麗欣

咁都可以令全個華語樂壇鐘意佢,吹麼?
就算eason出膠歌都無咁離譜,另外嗰條友真係膠歌無 ...
kayzzz 發表於 2015-1-10 16:31

eason出過咩膠歌 最多係悶碟姐 點解某女歌手咁多膠歌
02 著地 - 鄧麗欣

無架啦,舊年大家夠以為gem fight抵容天后啦,今年仲要整50%評審,你覺得有機?

識投一定投徐子珊 ...
fifty1205 發表於 2015-1-10 16:50

你認為姐呢個
02 著地 - 鄧麗欣

最搞笑係果班許志安,李克勤呢d樂壇傳奇人瑞差唔多年年一首十大
霸晒d十大位唔比其他人拎,又唔見人鬧{:5_ ...
water:) 發表於 2015-1-10 20:15

又會無人鬧
至少我係cm都鬧左十幾二十次
02 著地 - 鄧麗欣

鬧容祖兒一二百次先鬧果D 十幾二十次都唔知有冇?
做版主做到你咁無風起浪, 火上加油真係可笑 ...
SPNicole 發表於 2015-1-11 00:22

原來你咁留意我 開心豬
我有鬧容祖兒一二百次? 你可唔可以quote低其中一兩次俾我睇下
仲有 請問我怎樣無風起浪呀?
02 著地 - 鄧麗欣