返回列表 發帖

大家個會員名點嚟架?

如題~

我有個親戚係用hahamamama做網名
我細個整account諗唔到用咩名就改一改佢個名
之後咩forum都用呢個名
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

jose mourinho
Happy and Blessed.

jose 發表於 2015-1-12 00:24

good to hear!!!
咁我就解決到你個名究竟係讀joe屎 定 ho say

我地好需要愛
因為愛呢個字love再加我個英文名

之前改個個名好唔鍾意....

屮SiU霖屮 發表於 12/1/2015 00:27

係浩SAY 呀 XD

屮SiU霖屮 發表於 2015-1-12 00:27

應該係ho say...
我地好需要愛
因為愛呢個字love再加我個英文名

之前改個個名好唔鍾意.... ...
rubylovessss 發表於 2015-1-12 00:30

實力同愛之間
你選擇左愛
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

好奇袋神燈大人入黎呢個POST

英文名縮寫+一堆亂打嘅數字+英文名縮寫

6+1到好想改咗個username

好奇袋神燈大人入黎呢個POST
艾石仔 發表於 2015-1-12 00:33

ijk
我們的總和

實力同愛之間
你選擇左愛
hehemamama 發表於 2015-1-12 00:32

係浩SAY 呀 XD
kwanie 發表於 2015-1-12 00:31

嗯本身都認為係hosay
但又聽人叫佢做joe屎就攪到我好亂

ijk
Wonders 發表於 2015-1-12 00:35

我真係好想知ijk係點解同埋酷愛903係唔係代表佢真係好鐘意903定其實只係講緊軒仔隻歌

多倫多 棒球隊
我曾經有段時間好迷 MLB,仲特登去參觀各城市嘅棒球場。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

實力同愛之間
你選擇左愛
hehemamama 發表於 2015-1-12 00:32

愛字好好多...實力xxxx..個名好廢一開始唔應該改呢個名

ed8671ed 發表於 2015-1-12 00:34

你個名之前我又係唔明係咩

愛字好好多...實力xxxx..個名好廢一開始唔應該改呢個名
rubylovessss 發表於 2015-1-12 00:40

Wuby姐想學思煙bb加入愛港之聲

ed8671ed 發表於 12-1-2015 00:34

Edwin / Edward / Edmund / 冇乜人用既Edgar (咦,Edgar讀音好似AGA喎)

其實我都好q想轉左個名佢
暴露太多野出黎x_x

踩地雷密技,可以google「踩地雷 XYZZY」
不過windows 7既踩地雷應該已經唔work

Edwin / Edward / Edmund / 冇乜人用既Edgar (咦,Edgar讀音好似AGA喎)
XYZZY 發表於 2015-1-12 00:43

呵呵呵,慢慢估啦
好可惜上面係冇個中嘅

Wuby姐想學思煙bb加入愛港之聲
艾石仔 發表於 2015-1-12 00:42

唔該你打返岩我個名...愛字係關於愛心/愛情

多倫多 棒球隊
我曾經有段時間好迷 MLB,仲特登去參觀各城市嘅棒球場。
Bluejays 發表於 2015-1-12 00:39

仲以為你本身叫jay添

咁究竟李范建會員個名又點黎呢
唔通佢份人真係咁......??

自己英文名

屮SiU霖屮 發表於 2015-1-12 00:51

佢之前係叫k_ng1207

屮SiU霖屮 發表於 2015-1-12 00:51

做咩公 雞人地
我們的總和

做咩公 雞人地
Wonders 發表於 2015-1-12 00:53

講真 最衰都係佢
攪到依家連打公雞兩字都唔得

講真 最衰都係佢
攪到依家連打公[/img]雞兩字都唔得
屮SiU霖屮 發表於 12/1/2015 00:54

點睇 :D

點睇 :D
kwanie 發表於 2015-1-12 00:55

做乜公雞我
  img原來係唔得

做乜我
  img原來係唔得
屮SiU霖屮 發表於 12/1/2015 00:56

你估高登咩 -_-"

仲以為你本身叫jay添
kayzzz 發表於 2015-1-12 00:49

所以我咪趁呢個機會解釋翻 我唔係 Blue 嘅 Jay,
而真係你 google 親會即時彈出嚟嘅嗰隊球隊名
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

靈機一觸想出來嘅

所以我咪趁呢個機會解釋翻 我唔係 Blue 嘅 Jay,
而真係你 google 親會即時彈出嚟嘅嗰隊球隊名  ...
Bluejays 發表於 2015-1-12 00:59

大隻仔bluejays

原本想叫"吳雨霏",但已經有人用左
咁叫KARY,又好似無咩特別,加上我本人係男人

所以搵左個都係"ry"尾嘅英文名
點知harry已經有人用,所以double左,以示我對kary嘅愛係double^^

我以前ICQ 年代個網名叫'野孩子',以表示我對人瑞既忠心

到申請各大友壇就由野孩子 (wild child)轉為 wchild 嘎

但tt____ 個網名唔係用呢個名

到申請各大友壇就由野孩子 (wild child)轉為 wchi ...
wchild 發表於 2015-1-12 01:33

咁係咩名???
一係直接開交友post
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

rjjai個名點黎?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

到申請各大友壇就由野孩子 (wild child)轉為 wchi ...
wchild 發表於 2015-1-12 01:33

你唔係唐家嘅長子嫡孫

簽名被屏蔽

係自己真實英文名同音
因為個陣唔想某人見到我上forum,所以特登唔用真名

J神

My name

真英文名
以前叫CHUN / 或者反斗星 (ICQ名)

AHAHAHAH講出黎都覺得好老-_-

My english name

jose 發表於 2015-1-12 00:24

原來真係ho say
之前仲諗緊係咪普通咁讀

咁你個中文名係咪ho say or sth like that

原來真係ho say
之前仲諗緊係咪普通咁讀

咁你個中文名係咪ho say or sth like that ...
bagfgfcde 發表於 2015-1-12 06:49

我試過用 鋼琴鍵 彈你個名啲音

原來真係ho say
之前仲諗緊係咪普通咁讀

咁你個中文名係咪ho say or sth like that ...
bagfgfcde 發表於 2015-1-12 06:49

b會員,咁你個名又點讀?

原本想叫"吳雨霏",但已經有人用左
咁叫KARY,又好似無咩特別,加上我本人係男人

所以搵左個都係"ry"尾嘅英文 ...
harryharry 發表於 2015-1-12 01:17

實係咁啦
早知我叫jayjay啦 對akay既愛又有double

咁係咩名???
一係直接開交友post
John 發表於 2015-1-12 01:35

果個名我好少喺tt____留言

以前叫愛的故事-_-
應該係關跑Online 既帳名事
然後以前好鐘意愛的故事上下集首歌
而而家個名就好簡單 英文名
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

J神
jason 發表於 2015-1-12 02:17

有幾神
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而