返回列表 發帖
我以前ICQ 年代個網名叫'野孩子',以表示我對人瑞既忠心

到申請各大友壇就由野孩子 (wild child)轉為 wchi ...
wchild 發表於 2015-1-12 01:33

咁係咩名???
一係直接開交友post
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

究竟2332係咩意思
nicholashin 發表於 2015-3-13 18:37

可能係英文四份卷既細分
真係慘
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

輕輕一推....好想知大家D 名係點解XD
Kyle_ 發表於 2015-3-13 18:00

我個名係我個ex個ex既名
同埋係洗者約翰 負責幫大家沖涼

咁都好慘喎
深感同情
mamakin 發表於 2015-3-13 19:44

我係度為呢位會員祈福

今日天氣比較hot
HOTMAN 發表於 2017-3-5 20:56

3月都hot咁今日點算

嘩原來你咁老
恐怖
hehehaha 發表於 2018-3-2 16:27

吳雨霏(Kary Ng,1986年6月9日-)

咁Kary咪好恐怖

年份先。。
kk8733 發表於 2018-3-2 15:33

咁kk點解?

人類同野生動物有分別喎師兄
Kary種啲菜起碼見得下人
KK咩33煮啲食物根本係浪費食物 ...
hehehaha 發表於 2018-3-2 17:27

Kary係猩猩!

救命我真係笑到死咗
electric 發表於 2018-3-2 17:31

要人工呼吸

呼吸需要
electric 發表於 2018-3-2 17:36

良性反應

還未夠快
electric 發表於 2018-3-2 17:42

啦啦誇啦啦

名呀。。
kk8733 發表於 2018-3-2 17:43

咁點解唔係叫tt?
Tou Tou 兔兔

驚你成日click入去
stopzi 發表於 2018-3-2 18:19

好想因為GIN
我叫hehehaha
hehehaha 發表於 2018-3-2 18:27

即係點

因為佢鐘意謝檸檬又鐘意友壇又鐘意某親密活動
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-2 19:15

what is tea?

炒得好!
JasOh103 發表於 2019-3-10 17:14

唔知列斯聯升唔升到班

我地CM都好需要Kary
hehehaha 發表於 2019-3-3 18:37

樣子充滿實力的Kary

yes佢叫kevin
stopzi 發表於 2018-3-15 18:18

呢個Kevin??

身在倫敦 心在巴黎放假
JasOh103 發表於 2019-3-11 17:50

幻想在凱旋門吃早餐

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:16

風景好

thans
i studiedy in UK before
I has been in Oxford many time already
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:27

咁你幾時做倫敦人妻

I'm a man
not a woman
I'm 17 cm
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:28

咁做人西

i go to school by plane
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:29

我是da飛機過來的